ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het is toch merkwaardig hoe sommige dingen in elkaar zitten.
Advertisements

Intentie veranderen door bewustzijn
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Welkom op de website van groep 1-2a
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Psalm 118 vers 11 (ob) De steen, dien door de tempelbouwers Veracht'lijk was een plaats ontzegd, Is, tot verbazing der beschouwers, Van God ten hoofd des.
Samen bidden, samen delen
Discipelschap.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up.
Make-up.
Levensfilosofie LIEFDE start met een GLIMLACH , groeit met een KUS ,
Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten.
Make-up.
Muziek Project; Klaplong
Woord van Leven Mei 2011.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Moppen over jantje! Jantje is op school. De meester: "Wie zichzelf dom vindt gaat staan". Iedereen blijft zitten. Opeens gaat Jantje staan. De meester:
workshop praten werkt! Karianne Kalshoven François Raymond
Welkom kruis Lijden hoort tot het standaardpakket en het basisonderwijs van het christen-zijn. Petrus’ eerste reactie daarop was: God verhoede het Heer!
Een doel om te bereiken een hindernis om te overwinnen
Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en.
Welkom.
Welkom op TOV! GOEDE VOORNEMENS??.  Afvallen…  Stoppen met roken…  Beter mijn best doen op school…  Minder ruzie maken thuis…  Invullen….  God.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
GOED NIEUWS.
GOD BESTAAT Galaten 4:6 U bent kinderen! De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.
1/9 2/9 INHOUD Wat is een referendum precies? Wie zijn de kandidaten? Wat zijn de voordelen van zo’n burgemeestersreferendum? En wat de nadelen? Conclusie.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Interpreteren van data
Wij kleuren onze plant…;
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Celmar Music 1/5 MACHTIGE HEER EN GOD – 583 (Marcel Zimmer) Machtige Heer en God, wat.
Wie zijn we Onze aanpak Voorbeelden. WorksWell is een creatief bureau dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van presentaties. WorksWell heeft.
Nachts am Wolgastrand - Die Flippers
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: The Happy Song ® 1994 Curious? Music UK / 2000 Universal Songs 1/5 VROLIJK.
De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf.
Het kleurenbeest.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
de Heilige Geest van de Hemelse God
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
De dag van het solliciteren Blok 1
Opwekking voor Kinderen 62
“de liefde van God”.
Wat zie je hier? Welke kleuren zie je? Is dit realistisch? Herken je dingen ? Wat voor gevoelens roept dit bij je op? Wat vind je van dit (schilderij)?
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan?
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Week 3 Skills DoD (Definition of done) en Burn down chart Kwartaal 3: 2014/2015.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Afscheid.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Meervoud op –”n of - ën Maar weet je waar de klemtoon ligt?
Lukas 6 vers Heb je vijanden lief en behandel anderen zoals je wilt dat ze jou behandelen. Is het een verdienste als je liefhebt wie jou liefheeft?
INSPIRATIEWORKSHOP AANGEBODEN DOOR ASERTO TRAINING BERNADETTE VRIJLING
Talent in Ontwikkeling
Diverse spreuken en gezegde`s
“ Denk er eens over...” Klik op je muis.... Vandaag hebben we hogere gebouwen en bredere sneflwegen, maar minder temperament en smallere denkbeelden.
ROOD!! Een groet van lut.
Jij en ik.
3. Maar zo zien we niet alles, en bovendien is het beeld vlak.
Sneeuwpoppen Kies een leuk spel
De reis van Druppeltje Drop
Images avec sagesse Ppsx-meta.
Transcript van de presentatie:

ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat je de ghoenghroe gaat aantrekken moet het gezegend zijn. zo moet een danseres uitzien als je gaat optreden. Je ogen moeten helemaal opgemaakt zijn.

Handgebaren. Een danseres moet wel minstens 3000 handgebaren kennen. En dat zijn:

Wat moet een danseres hebben Een danseres moet altijd dicipline hebben. Wij krijgen ook streetdance. Daarbij moet je ook kracht hebben. Als je een danseres bent, moet je altijd een glimlach hebben, tijdens het dansen en optreden.

Make-up Zo zijn wij ook opgemaakt, als wij gaan optreden. Je lippenstift kleur Moet altijd puur rood zijn, want rood is heel opvallend. Wie helemaal vooraan zit, kan ons wel zien,want die zit helemaal voor. Wie helemaal achteraan zit. moet ons ook kunnen zien. Je moet altijd sprekende ogen hebben. Je moet altijd boven en beneden oogpotlood hebben en mascara en eyeliner.Als je gaat optreden moet je heel veel make-up zetten.Kijk roshnie en ik hebben in dat soorten dingen ervaring.

Ons dansschool

Dansen. Als je een danseres bent moet je altijd discipline hebben. Wie weet wat dicipline is ? Dicipline is de kracht van een danseres ! Bij streetdance moet je altijd met kracht dansen.