Oud-ledenverening Solidamentum

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Enquête bij de leden van Fietsersbond Halle Resultaten.
Advertisements

Transitie Ouderenzorg
In Veilige Handen: Preventie van seksueel misbruik in vrijwilligerswerk met minderjarigen Tijdens deze presentatie proberen we een beeld te schetsen van.
Van duurzaam energie-initiatief naar Met Elkaar Voor Mekaar
Commissie Wijkgericht werken
Welkom!. Vaderschap naar Gods hart Alphen, 11 november 2006.
De nieuwe werkelijkheid
project Bijzondere vriendschappen
Welkom 12 ½ jarig bestaan Het doel van de Studie & Ontmoetingsclub Bouw: •Het vermeerderen en uitwisselen van in de bouwbranche relevante vakkennis.
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
 16 november : herfstfeest  Lessenserie ‘Homo in de klas’: ter inzage.  Facebookpagina: ouders derde klassen (contact:collega Hugo Scherff)  Gebedsgroep:
Veilig Jeugdwerk Veilig Jeugdwerk is jeugdwerk met gezonde verhoudingen tussen leidinggevenden en deelnemers. Het is van belang om mogelijk misbruik te.
 16 november : herfstfeest  Lessenserie ‘Homo in de klas’: ter inzage.  Facebookpagina: ouders derde klassen (contact:collega Hugo Scherff)
1 Presentatie Mediatheek TF ’06 Door: Barbara Vermaas, Jeroen van Beijnen en Erik Oomen Praktijkvoorbeelden m.b.t. instituutscontacten op TF 1.Virtuele.
Geestelijke Verzorging voor mensen met een verstandelijke beperking
Gemeentelijk gezondheidsbeleid met effect
Taizé diensten in Elburg Commissie Vorming & Toerusting
Zomaar een kaartje.
Achterbancommunicatie2.0
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
De OR en de Arbocatalogus
Gemeenteopbouw door werken met gemeenthema’s Hans Burger
Bij een afscheid… Toon Hermans.
Mijn tred is lichtvoetig, ik zie en begrijp en
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
BROM Brede School Molenbeek Infodag Brede School 16 mei 2008.
Vrijdag 16 mei 2008 Brussel – Vlaams Parlement 2e Studiedag Brede School in Vlaanderen en Brussel Steunpunt GOK Departement Onderwijs Agentschap Sociaal-Cultureel.
BEWOGENHEID VOOR MENSEN. WAAR IS GOD ALS IK VERDRIET HEB? Lezen:Luc.7:11-17.
112 juni 2012 Handreiking Gezonde Gemeente Handreiking Gezonde Wijk Betrekken van burgers bij opstellen en uitvoeren van lokaal gezondheidsbeleid.
Woord van Leven Februari
Jeugd en toekomst. Jeugd In deze presentatie worden kort en bondig de bevindingen van een aantal avonden dit jaar weergegeven. Op deze avonden is het.
Onderzoek ontmoet praktijk. Wetenschapscommissie Onderzoeksdomein ontwikkelen: –onderzoeksagenda en prioriteiten –infrastructuur: samenwerking, platform.
Alumnivereniging EUR Masters of Financial Planning Aanleiding In januari 1998 isde eerste selecte groep van de postacademische opleiding Master of Financial.
De Nieuwe SEXGEIN.NL Kalender 2002
Ontwikkeling van autonomie: van speelbal tot deelnemer
Welkom bij het NIP Nieuws overzicht Nieuws item.
Zorgnetwerk Midden-Brabant. Inwoners: Zorgnetwerk Midden- Brabant Historie 28 december februari 2003.
JAARPROGRAMMA 2012 KBO GELDROP. JAARVERGADERING VAN KBO GELDROP OP 19 APRIL OP DONDERDAG 19 APRIL ZAL IN GEMEENSCHAPSHUIS ZESGEHUCHTEN ONZE JAARVERGADERING.
Doe mee: DIGI-ZORG wil met het cruiseschip naar open zee! Workshop DIGI-ZORG Innovatium 27 maart 2007 Peter Kroon Wil de Groot-Bolluijt.
Veldwerk bovenbouw havo en vwo
Ken je kracht…Deel je kracht…
Hoe word jij onderdeel van HET SUCCES? DOE DE TEST HET SUCCES van Den Bosch.
Burgerinitiatieven.
Stichting Welzijn Bommelerwaard Samen zoeken naar een oplossing!
INLEIDING: ARIE BROEKHUIS
De kerkdienst als brandpunt van de gemeente De kerkdienst als soort herhaling van Exodus 19: God ontmoet zijn volk.
Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties die plaatsvinden?
LOB, waar liggen voor mij/ons kansen en mogelijkheden. Vakdocenten, mentoren en decanen. 24 september 2014.
Omgevingswet: nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen Terug naar de zandbak: -inhoudelijk: een plaats om met elkaar te bouwen en in te richten, nieuwe mogelijkheden.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Start to Run 2015 Informatie (nieuwe) locaties. 2 Ontwikkelingen De loopsport zit nog steeds in de lift (3 e loopgolf) Versnipperde loopsportmarkt (initiatieven.
Platform primair voor deelnemers aan het leafs-project.
Mantelzorg voor Beginners is een online platform met zoekmachine voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van zorg en hulp.
Pedagogisch werken in de wijk Les 3 Kwartaal 1. Wat gaan we doen? Opdrachtformulering van Helma Plan van aanpak maken Onderzoeksvaardigheden.
Welkom bij de Week van het Succes! Workshop Elevator pitch
Dé vereniging voor mensen met MS en hun betrokkenen.
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
Innovatie in Juridische Dienstverlening Jelle van Veenen.
INNER WHEEL INTRODUCTIE OVER DEZE ORGANISATIE. Een internationale serviceclub die staat voor:  Eén van de grootst opererende serviceorganisaties  Wereldwijd.
Nationaal Hockeycongres 25 januari 2014 WORKSHOP SPONSORWERVING DANNY DE GRAAF.
Komt u zich ook presenteren? Open Dag Wijkplatform Oosterboer- Ezinge 24 september 2016.
Social intranet Donderdag 19 november Even voorstellen… Erica van de Veen Communicatiemedewerker Gemeente Putten 2.
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
INTRODUCTIE OVER DEZE ORGANISATIE
Multiple sclerose en toch niet alleen!!!
Transcript van de presentatie:

Oud-ledenverening Solidamentum 3 november 2007

Wat was Solidamentum? Vriendschap Bezinning 3 november 2007

Wat mis je nu? Contacten verwateren Bezinning gelijkgezinden lastig realiseerbaar 3 november 2007

Wat heb je nodig? Platform dat ontmoeting tussen oud-leden gestalte geeft 3 november 2007

Wat moet dat platform bieden? Organisatie congressen Oud-leden met elkaar in contact brengen Nadenken over thema’s die ons raken Ondersteunen ontmoetingen Herleven oude vriendschappen Opstarten studiekringen 3 november 2007

Wat biedt Ex Cordis? Symposium op 9 of 16 febr. 2008 Databank met gegevens om in contact te komen met andere oudleden Ervaring met het opzetten van studiekringen en het organiseren van activiteiten 3 november 2007

Waartoe wil Ex Cordis zich ontwikkelen? Een ontmoetingsplaats voor oud-leden van Solidamentum Vorming reformatorische denktank Contact onderhouden tussen experts 3 november 2007

Blijf op de hoogte! Kijk op www.excordis.nl Mail naar info@excordis.nl Schrijf je bij de uitgang van de zaal in op de mailinglist 3 november 2007

Of spreek één van de initiatiefnemers aan 3 november 2007

Ex Cordis, uit het hart! 3 november 2007