Mooi scheppingsverhaal...

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Een vrouw te zijn.
Ik wens je De kracht van god.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Gewoon Toon.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
De Slippertjes.
Je hoofd veilig op Zijn schoot.
Advent Week 1.
Men vraagt zich af waarom …??
Zonde, de grootste vijand
Juich voor de Heer...geloven, getuigen, groeien...
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Wat God van mij vraagt. Muziek: Calm Birds.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Zomaar een kaartje.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
GOD.
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Spanisch Eyes-James Last.
“Op een dag...”.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Push for life!. Een man was ‘s nachts aan het slapen toen zijn kamer plots verlicht werd en God hem verscheen. De Heer zei hem dat hij een opdracht had.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Is het allemaal wel waar?
Liefde is... Liefde is... Liefde is... Liefde is...
Geluid aan.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Hartelijk welkom in deze dienst
Een liefdesgeschiedenis
De vreugde van de HEERE.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Preek Jakobus 2:
Muziek: Percy Sledge - Ave Maria
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Heel interessant !.
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Om soms eens dieper over na te denken
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
O Heer, wat ben ik moe!.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
HEY PSSSST.....
‘Mixed up piles’.
Men vraagt zich af waarom …
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Er zijn momenten in je leven waarin je iemand zo kunt missen
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Muziek: Percy Sledge "Ave Maria"
Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D
Muziek: Percy Sledge "Ave Maria"
Transcript van de presentatie:

Mooi scheppingsverhaal...

Toen God eenmaal de vrouw schiep was Hij al 6 dagen aan het overwerken Toen God eenmaal de vrouw schiep was Hij al 6 dagen aan het overwerken. Er verscheen een engel en deze zei: "Waarom spendeert u zoveel tijd aan dit model?" En de Heer antwoordde: "Heb je al gezien aan welke voorwaarden ze moet voldoen? Ze moet helemaal te wassen zijn, 200 beweegbare delen hebben die allemaal te vervangen zijn, ze moet functioneren op cola light en kliekjes, een schoot hebben waar 4 kinderen op kunnen zitten, een kus die alles kan genezen, van een geschaafde knie tot een gebroken hart...

EN ze mag maar 1 paar handen hebben EN ze mag maar 1 paar handen hebben. "De engel was overweldigd door alle voorwaarden: "1 paar!" Niet te geloven! En dat is het standaard model? Dat is teveel werk voor 1 dag. Neem op zijn minst morgen erbij om het af te maken." Maar dat gaat niet,“ protesteerde de Heer. "Ik ben bijna zover; ik heb deze creatie die zo dicht bij mijn hart ligt, bijna afgerond

Ze geneest zichzelf al als ze ziek is EN ze werkt 18 uur op een dag Ze geneest zichzelf al als ze ziek is EN ze werkt 18 uur op een dag. " De engel kwam dichterbij en raakte de vrouw aan. "Wat heeft U haar zacht gemaakt Heer. " Ze is zacht" zei de Heer, "maar ik heb haar ook heel hard gemaakt. Je hebt geen idee wat zij kan doormaken of voor elkaar kan krijgen. " Kan ze ook nadenken?" vroeg de engel. De Heer antwoordde: "Ze kan niet alleen nadenken, ze is ook in staat om zaken te beredeneren en te onderhandelen."

Toen viel de engel iets op, hij raakte de wang van de vrouw aan Toen viel de engel iets op, hij raakte de wang van de vrouw aan. "Oeps, ik geloof dat deze lekt! Ik zei toch dat u er teveel instopte." "Dat is geen lekkage," corrigeerde de Heer "dat is een traan". Waar dient een traan voor?" vroeg de Engel. De Heer zei: "De traan is haar manier om uiting te geven aan haar vreugde, haar leed, haar pijn, haar teleurstellingen, haar liefde, haar eenzaamheid, haar droefheid en haar trots."

De engel was onder de indruk. "U bent geniaal, Heer De engel was onder de indruk. "U bent geniaal, Heer. U heeft aan alles gedacht. De Vrouw is werkelijk ongelooflijk." En dat is ze! Vrouwen hebben krachten die mannen doen verbazen. Zij doorstaan ontberingen en dragen lasten, maar houden vast aan geluk, liefde en vreugde. Ze glimlachen wanneer ze willen schreeuwen. Ze zingen wanneer ze willen huilen. Ze huilen als ze blij zijn en lachen als ze nerveus zijn. Ze vechten voor datgene waar ze in geloven. Verzetten zich tegen onrechtvaardigheid. Ze accepteren geen 'nee' als ze geloven dat er een betere oplossing is. Ze nemen minder, opdat hun familie meer heeft. Ze begeleiden een bange vriend(in) naar de dokter.

Hun liefde is onvoorwaardelijk Hun liefde is onvoorwaardelijk. Ze huilen wanneer hun kinderen zichzelf overtreffen en juichen als hun vrienden in de prijzen vallen. Ze zijn blij met het nieuws van een geboorte of huwelijk. Hun hart breekt als een vriend(in) sterft. Ze betreuren het verlies van een familielid, maar blijven sterk wanneer ze denken dat er niet genoeg kracht over is. Ze weten dat een knuffel en een kus kan helpen een gebroken hart te helen.

Vrouwen zijn er in alle maten, kleuren en vormen Vrouwen zijn er in alle maten, kleuren en vormen. Ze zullen rijden, vliegen, lopen, rennen of mailen om te laten zien hoeveel ze om je geven. Het hart van de vrouw zorgt dat de aarde draait. Zij brengen vreugde en hoop. Zij bezitten compassie en idealen. Zij ondersteunen familie en vrienden. Vrouwen hebben essentie om dingen te zeggen en alles te geven.

Stuur deze mail door naar je vriendinnen om ze eraan te herinneren hoe fantastisch ze zijn; want vrouwen hebben maar 1 fout: Ze vergeten nog wel eens aan zichzelf te denken.