Afscheid van een vriend

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rode rozen in de sneeuw Marva.
Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Ik wens je De kracht van god.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Voorbij & Do Met enkele foto’s van Giovanni.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
De Slippertjes.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Blijf bij mij Jolink.
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Wat God van mij vraagt. Muziek: Calm Birds.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Zomaar een kaartje.
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
GOD.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Mooi scheppingsverhaal...
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Zou dat GOD… kunnen zijn?
BEWOGENHEID VOOR MENSEN. WAAR IS GOD ALS IK VERDRIET HEB? Lezen:Luc.7:11-17.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Godsdienst 1 1.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Ken je me niet meer?.
Beloken Pasen 11 april 2010 Lukas 24:13-35 Twee leerlingen uit Emmaüs reizen bedroefd en verward naar huis. Zij komen een onbekende tegen die hen de schriften.
VRIENDSCHAP maria maria.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Love story.
Ik had een droom verleden nacht,
N PowerPointsite-bep Leo presenteerd.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Een echte ( )-vriend(in)
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Rode Rozen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Zo ga ik door.
Voor Aranka... Van Aart.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Lekker gegeten??.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Bij Elies, Pauline, Céline, Annelore en Sien
Cry A presentation by Booker Song by James Blunt.
Om soms eens dieper over na te denken
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Toon Hermans … lekkers ..
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
“de liefde van God”.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Wat is genoeg?.
Liefdesverdriet.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Transcript van de presentatie:

Afscheid van een vriend 15.11.2007 Muziek : Abide with me and Last Post - The Royal Marines

Hallo, Mijn naam is Elke en voor mij had mijn baasje een goede vriend Hallo, Mijn naam is Elke en voor mij had mijn baasje een goede vriend. Helaas is deze vriend er nu niet meer. Op 15.11.2007 heeft Remco de oversteek gemaakt van de regenboogbrug, nadat ons baasje Jan hem heeft laten inslapen. Zijn vriend was ongeneeslijk ziek en leed verschrikkelijke pijn.

De herten vonden Remco een plaaggeest…

Remco Op 15-11-2007 liet ik mijn trouwe kameraad inslapen op de operatietafel. Uitgezaaide prostaatkanker. Acht jaren was hij bij me. Meer dan zes maanden later heb ik hem begraven, al die tijd koesterde ik hem in mijn diepvries. Heb nooit een betere vriend gehad. Mis hem, iedere dag nog meer.

Lieve Remco Als twee ogen vragen, help me, ik voel me niet zo fijn Lieve Remco Als twee ogen vragen, help me, ik voel me niet zo fijn. Mag ik dan, omdat ik voel dit is het einde.......... EGOISTISCH ZIJN ?.....

Als ik van de dokter hoor, dit komt nooit meer goed Als ik van de dokter hoor, dit komt nooit meer goed. Je krijgt steeds meer pijn. Mag ik dan omdat ik niet zonder je kan.......... EGOISTISCH ZIJN ?.....

Als twee lieve bruine ogen zich gaan sluiten Als twee lieve bruine ogen zich gaan sluiten. Voorgoed, en ik zonder jou naar huis toe moet. Met je riem in mijn handen, een hart vol pijn. Dan proberen mezelf te zeggen, dit moest zo zijn. Ik mocht niet.......... EGOISTISCH ZIJN

Vele jaren samen, het waren er acht, was je bij me Vele jaren samen, het waren er acht, was je bij me. elke dag een feest, En al die fijne jaren JIJ niet één keer.......... EGOISTISCH..... geweest.

Mijn halve leven had ik herdershonden.. Tarzan,Jenny,Qiny. Prachtdieren.....ook zij kwamen zoals Remco uit het asiel. Maar eens een Groenendaeler....altijd een Groenendaeler. Voor ik je te ruste legde, droeg ik je nog eenmaal het volledig terrein rond, op al je plaatsjes. Talloze herinneringen.......... acht jaar samen Het ga je goed Suske.

Er was de tijd met… en de tijd na… Telkens ik je beeltenis zie....wordt je wazig. Mijn ogen worden vochtig, keer op keer. Kon steeds op je rekenen, zelfs nu beveilig je me nog. Rust zacht kameraad, je hebt het verdiend.

Remco rust nu in de aarde van zijn geliefd terrein aan de andere kant van die grote “Regenboogbrug”, verlost van alle pijn.

REMCO Je warme lijf is nu verstijfd. Je mooie ogen zijn gebroken REMCO Je warme lijf is nu verstijfd. Je mooie ogen zijn gebroken. Ik heb je voor het laatst gestreeld. Nog eenmaal zachtjes toegesproken. De leegte die jij nu achterlaat. De pijn wat niet meer is. Want jij was toch mijn beste maat. Wie kan ik vertellen van het gemis? Aan ELKE die nu bij me is. Maar jij mijn maat.....,gaat nooit uit mijn gedachten. A.Coun.