Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Advertisements

“Een reis naar Licht”.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Het boek vs de film Life of Pi.
IT Biografie.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Emeg Lijst 5 Muziek. Music What? Lees de nieuwsbrief op Why? Ga opzoek naar het verdienmodel.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Wat maakt het leven zinvol?
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
GOD.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Redactioneel schrijven Les 1
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Opa Door Danny, Maarten, Chloë en Elke Les 3.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Glow.
Glow.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De waarheid van Chocolade ﻙ. De chocolade zal jou leeftijd weergeven! Niet vals spelen!
N PowerPointsite-bep Leo presenteerd.
Door Mathijs van Zantvoort CE2C. Ik heb 15 maart 2013 de bands Lookapony en the Mad Trist gezien in PopEi in Eindhoven. Na afloop heb ik mijn eerste recensie.
3VOOR12 Analyse. Pluspunten: Veel recent nieuws Professionele journalisten, ze schrijven recensies van hoog niveau en weten waar ze over praten Vele albums.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Aan de slag met de BETERapp
Mijn verjaardag..
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.

De legende van de partyhut
Jezus roept de leerlingen
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm – 06/2010
Een kus voor meme en pepe
Vincent van Gogh.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Het eendje... Van de buurman.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Liefdesverdriet.
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Eveline Cannoot Het lijkt alweer zo heel erg lang geleden De zomers die ik met m'n vrienden deelde.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
God maakte in het begin alles.
Wat is een goede onderzoeksvraag?
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Introductie Taak Werkwijze Bronnen Beoordeling Introductie Bloemen kan je bijna overal om je heen zien. Van bloemen kun je heerlijk genieten. Je kunt.
AA - BB.  Jan, Sofie en hun moeder zijn samen 52 jaar oud. De mama is vier keer zo oud als Sofie. En Sofie is 2 jaar ouder dan haar broertje Jan. Hoe.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze

3voor12 website Op de 3voor12 website was ik nog nooit geweest. Behalve eenmalig toen ik een liveset van DJ Promo terug wilde luisteren ( wat zijn beste set OOIT bleek te zijn. Mathijs uit onze klas heeft zijn eerste recensie voor de site geschreven en dit leek me een goede kans om te gebruiken voor mijn EMEG lijst

Soort recensie Er speelde een avond 2 bands in POPEI te Eindhoven en Mathijs er heen gegaan speciaal om er later een recensie over te schrijven Het gaat over de bands Lookapony en The Mad Trist

Schrijfstijl Hij gebruikt een duidelijke en toegankelijke schrijfstijl. Leest vlot weg Ik denk dat het ook voor jongeren prettig lezen is

Inhoud Ook qua inhoud zit het wel snor bij Mathijs. Hij weet waar hij over praat en haalt er verschillende feiten bij over de bands zoals waar ze nog meer spelen en hoeveel albums ze hebben uitgebracht, en zelfs welke nummers ze allemaal gespeeld hebben Hieronder volgt een quote waarin Mathijs ook humor gebruikt : ‘Na het laatste nummer gaat zanger Arthur von Berg zijn verjaardagfeestje vieren in de bandbus met wat wodka en tampons, zoals hij aankondigt op het podium. Dat wordt het verjaardagscadeautje van de gitarist aan de zanger. Zoveel, maar ook alleen dat, is duidelijk. Een inside joke die niet wordt toegelicht, maar gefeest zal er worden na dit goede optreden, dat de start van de terugkeer is in het Nederlandse clubcircuit’

Verbeterpunten Zoals Mathijs zelf aangeeft is er het een en ander door de redactie van 3voor12 aangepast. Dit is spijtig want zo komt niet het stuk compleet tot zijn recht in mijn ogen Er wordt meerdere keren met Fuck of Fok gescholden en dit kan bij sommige mensen onprofessioneel over komen.

Conclusie Goed en duidelijk geschreven recensie. In de toekomst zullen we nog meer mooie stukken van hem tegenkomen mits hij blijft schrijven. Weinig op aan te merken verder ondanks wat kleine minpuntjes. Deze minpunten vallen in het niets als je in je achterhoofd houdt dat dit pas zijn eerste recensie is