Als iemand graag ouderling of diaken

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
10 ROZEN VOOR JOU.
Advertisements

Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Pinksteren: Vervuld met de Geest, maar wat te doen als je relatie met Hem verzwakt is? V.E.G. Geldermalsen
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Kindermoment.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Verbonden.
Christen God Relaties Geloof Werk Bidden Tijd Bijbellezen Geld kerk
escape GREAT Ontsnap naar een betere plaats Escape to a better place
CHRISTEN ZIJN IN HET DAGELIJKS LEVEN
SEKS voor het HUWELIJK SAMENWONEN Wat is er op tegen?
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
HOEZO BIDDEN?.
Dienen en liefhebben Romeinen
Romeinen Denken en Dienen.
IN HET BEGIN WAS HET WOORD
Geloven en nu….
Gods betrokkenheid bij je vriendenkring
Godsdienst 1 1.
Achter Jezus aan Ga met God - 4.
Daarom verheugt zich mijn hart en juicht mijn ziel,
het goede van onderlinge verbondenheid
Gods wil ontdekken, kan dat? Gods verborgen wil (voorzienigheid)

Alles draait om liefde!.
Kolossenzen 3:8-9 8 Maar nu legt ook u dit alles af, namelijk toorn, woede, slechtheid, laster, en schandelijke taal uit uw mond. 9 Liegt niet tegen elkaar,
Preek Rechters 3: Otniël
Leven zoals God het bedoelde?!
Zoals in een sprookje … Whitney Houston
Het is heel apart hoe dit uitkomt.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Spreken wij Gods Woord in deze wereld? Bidden wij voor deze wereld? Bestrijden wij onrecht in deze wereld? Zondag 12.
Avondmaal: maaltijd voor bekeerde christenen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Preek Johannes 9:39 God wint, dat kun je zien ..
Bekijk de zonnestraal.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Hand. 20:28 “Zie dan toe op uzelf en op heel de kudde, te midden waarvan de Heilige Geest u tot opzieners (episkopoi) aangesteld heeft om de gemeente van.
Jezus volgen kan niet in deeltijd
In deze dienst zal ds. P.K. Meijer voorgaan. Van te voren zingen we Gz. 78: 3 en 4. Schriftlezing: Genesis 1: Spreuken 2 Lucas 2 : Tekst:
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
10 roosjes voor jou... Als je deze brief krijgt, is het omdat je een speciaal iemand bent.
Discipelschap Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister.
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
31 januari 2016 Zoetermeer. Hand.16:6 en 18:23 Galaten 4 13 Ja, jullie weten, dat ik aan jullie (...) heb geëvangeliseerd (...) 14 (...) jullie hebben.
Landschap van barmhartigheid  1. Gered, in plaats van verlorenheid (h.1)  2. Gerechtvaardigd, in plaats van veroordeeld (h.2-4)  3. Verzoent met God,
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
Leerdienst over het komende oordeel Openbaring 20 : Hij zal komen om te oordelen de levenden en de doden Hij houdt zich gereed (hij staat klaar)
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Genieten van Gods gave Seksualiteit is een gave van God Ook de verschillende beleving ervan door mannen en vrouwen is dat. Geniet van seksualiteit (Hooglied,
Parasjah Wajikra Lev. 1:1-5:26. Leviticus 1 : 1-9 1De HEERE riep Mozes en sprak tot hem vanuit de tent van ontmoeting: 2Spreek tot de Israëlieten en zeg.
1.Koning en volk hebben gebed nodig, 2.steun van iemand groter dan zij, 3.steun van Israëls Hoop. 4.Ons verlangen, goed bestuur en vrede, 5.ontvangen we.
A presentation by Booker
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Mijn God is zo g-o-e-d Hij wijst mij de juiste w-e-g ik geef Hem mijn hele h-a-r-t Hij vult mij met Zijn l-i-e-f-d-e.
Wat liefde is (deel 2).
Wat geven we kinderen mee?
klik NU op uw rechtermuisknop en kies :
DE HEILIGE GEEST • verzegeling • verlichting • versterking
Gods Deltaplan 1.
Drinken uit de Bron Verlangen naar geluk
(allen) Houd mij in leven, wees Gij mijn redding, steeds weer
Transcript van de presentatie:

Als iemand graag ouderling of diaken wil worden…

Prachtig werk!

Prachtig werk! Liever niet

Prachtig werk! Liever niet Ook in Efeze reden om tegen ambt op te zien

Prachtig werk! Want: Het gaat om het leven en het geluk van de broeders en zusters

Prachtig werk! Want: Het gaat om het leven en het geluk van de broeders en zusters Je bent bezig Gods heerlijkheid zichtbaar te maken

Prachtig werk! Want: Het gaat om het leven en het geluk van de broeders en zusters Je bent bezig Gods heerlijkheid zichtbaar te maken Je mag ogen openen voor God

Prachtig werk! Er naar verlangen… Want: Het gaat om het leven en het geluk van de broeders en zusters Je bent bezig Gods heerlijkheid zichtbaar te maken Je mag ogen openen voor God Er naar verlangen…