Leuk! Een visie op DE FEITEN

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
SCHOOL VOOR GELOOFSVERDIEPING Weten wat je gelooft Welkom
Advertisements

Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Iedereen die wel eens in België is geweest weet hoe “geweldig” de wegen daar zijn.
De mosterd bij Abraham halen
SportMinistry. AIA, de kerk en sport  Kerken willen graag relevant zijn en in hun wijk getuigen van Jezus, maar hoe doe je dat?  AIA: sport als taal.
MELDPUNT interkerkelijke hulpverlening Nijkerk praktische hulpverlening praktische hulpverlening door groepen vanuit de kerken.
Raad van Inspiratie (RvI) De opdracht: • Kijk naar het huidige carnaval in Bokkendonk. Wat kun je doen om het carnaval weer aantrekkelijk.
Bang om te gaan slapen Therapieboek voor kinderen die niet naar bed durven.
Anneke van Rooijen & Robert Redegeld
VÓÓR Welzijn Loosduinen
Realisatie kindcentrum
Hoe schrijf ik een recensie
De Biezenhof een BAS-school? een BAS-school?. Voorgeschiedenis n maart tot september 2010: Waar willen we naar toe? n september 2010: Presentatie BAS.
Werksessie Inspiratiedag Samen nog sterker
IN DE KERK M/V. GEVOELIG ONDERWERP Wat staat er voor je op het spel?
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Programma Welkom en doelen bijeenkomst Het gebouw, korte toelichting traject Waar staan we voor? Waar gaan we voor? Samenvatting met vragen en reacties.
Try-out Ontbijt van de kast naar de keukentafel TRY OUT.
GROEIEN IN GELOOF GROEIEN IN GEMEENSCHAP GROEIEN ALS PERSOON
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
Benchmark de Benchmarks Uitreiking VNG-keurmerken op 19 januari.
Geen geld naar onnodige stenen, maar naar activiteiten Advies aan bestuur gemeente Oss over de voorzieningen in het dorpengebied Herpen in 2030.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
Vereniging van Nederlandse Gemeenten Ontwikkelingen afvalwaterketen De aanpak afvalwaterketen VNG en UvW.
Projectleidersplatform en Themamiddag Plan van aanpak
Highlights evaluaties Presentatie De Groene Parade II 10 juni 2009.
Al doende leren training docenten
Vervuld zijn in de Geest
Een man komt bij een apotheek …
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
De leiding begint met een kringgebed Wat is Sonrise? Een groot sport- en evangelisatieproject. Enthousiaste sporters gaan sporten met kinderen en tieners.
Zondag 21 april  Hele dag cultuur voor kinderen (en hun ouders/begeleiders) ◦ Voorstellingen ◦ Doorlopende animatie en activiteiten ◦ Workshops.
Naam overlegorgaan Preventief Jeugdbeleid: Samen ontwikkelen en uitvoeren Workshop Kennis voor de Stad 6 november 2009.
AO 2 december 2009 Voorfase en startfase AO & Op weg naar ons eigen AO en Ons eigen ontwerp.
Deken van Houtlied. Er staat in Asten een heel leuk schooltje
Youth Alpha if you don`t look, you can`t find!  Ontdekken wie God is…  Kennismaken met het christelijk geloof.  Elkaar ontmoeten.
Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Vredeskamp 2009 Het kampthema Een dag op het vredeskamp Praktische info Leuke ideeën Meewerken ?
Samenvatting teambuilding
daar schoolvakantie gecombineerde want volgeboekt ik beweging moest achter allen.
JONGEREN SAMEN IN ACTIE !!! Voor (mensen in) hun eigen omgeving! Daar doe je graag aan mee!
College 3 Winterkamp Inhoud * Laatste informatie algemeen * (spel)Regels en afspraken * Programma voor alle groepen * Avondprogramma * Uitdelen.
God redt zijn Kind Matteüs 2: Wie is er nu bang voor een baby? Niemand toch? Maar koning Herodes wel. Hij is bang voor Jezus. Hij heeft gehoord.
1 Ruimte hieronder vrijhouden! Welkom in de Opstandingskerk
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
“En bovenal, kleed u in de liefde, dat is de band die u tot een volmaakte eenheid maakt!”
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Rotterdam marathon 10 april 2016 Gezien de ‘quoten’ van de deelnemers op de site van de Finale, zijn er nog wel wat verschillende ‘motivaties’ en ‘types’
Solliciteren: wat wil ik?
Kijken naar Kinderen Week 4
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
In deze dienst zal Ds. ACN Geertsema voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 8: 1, 2 en 6 Schriftlezing: Jeremia 7: 1-15 Tekst: Mattheüs 21:
Zomerweekendtoernooi Tenniskamp 2015 Vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli 2015 TennistoernooiSlapen Leuke spelletjesSpannende spellen ZeskampKamperen Neem.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
De Zebra’s. Dagindeling Eten en drinken Slapen in tenten Ervaren oudere leiding + stam Activiteiten Hygiëne Medische problemen Vragen.
 Actief lid zijn van de KBO Nu en in de toekomst In gesprek met de leden Ellen van Troost van Moveo Training & Advies.
 Welke gedachte komt bij u op als ik zeg ‘de jongeren binnen uw gemeente’?  Welke gedachte komt bij u op als ik zeg: ‘de ouderen in uw gemeente’? 
Aanwijzingen voor een bezinning in kleine of grote kring.
HET HEFT IN EIGEN HANDEN HOUDEN Wouw-Amsterdam
ten voordele van Avalon VZW
Algemene uitleg en opdracht 10
Les 21 Jij en Genotsmiddelen
Hello everybody, Wij hebben een super cool
Wat kunt u de komende periode verwachten?
Wat kunt u de komende periode verwachten?
Transcript van de presentatie:

Leuk! Een visie op DE FEITEN Eerste Rapportage inzake pre-voorbereidingen analyse opzet ‘kamp III’ voor de vredeskerk en de bron Een visie op DE FEITEN Broeders en zusters, Het zijn drieste tijden. Tijden van crisis. Van ombuigen en ombouwen. U draait de euro nog eens en nog eens om voordat u deze uitgeeft. En zelfs in deze tijden heeft de Mammon nog steeds zijn klauwen diep in ons vleesch staan, en sleurt en trekt aan onze zwakke geest en lichaam. Geeft u maar toe, velen van u hebben het vakantiegeld al velen malen uitgegeven. Aan wat voor zaken vraag ik u! Op elke hoek van de straat, maar ook in de krochten van het tegenwoordige alomaanwezige IN TER NET, wordt u verleid tot dagtripjes, niet nuttige keukenapparatuur (om deze op Koninginnedag weer door te verkopen)… en niet ter vergeten. Schoenen bij Zalando. Onze zielen en zaligheden devalueren in een sneller tempo dan de koers van World Online in 2001. En dat, mijn broeders en zusters, wil wat zeggen. Het is…tijd…voor een duidelijke koers. Maar… Het moet… wel… leuk blijven.

De voorgeschiedenis 2009: Kamp Nul. “Rood” 2010: Kamp I. “Maak je borst maar nat” 2011: Kamp II. “Wees geen nummer’ 2012: Kamp III? Tegen deze achtergrond bekijken wij de organisatie en

De opdracht Geef vorm aan een leuk kamp voor de jongeren van de Vredeskerk & de Bron

De opdracht vereenvoudigd STAP 1 Geef vorm aan een kamp voor de Vredeskerk en de Bron

De opdracht vereenvoudigd STAP 2 Geef een leuk kamp

De opdracht vereenvoudigd Stap 3 Leuk kamp Een Leuk Kamp is een eigenlijk een pleonasme vergelijkbaar met Groen Gras, een Houten boomstam. Door een wiskundige benadering, ofwel het ontbinden in factoren komen we op het volgende uit.

Het resultaat Leuk

De feiten op een rij Verrassend was dat deze hypothese volledig werd ondersteund door onafhankelijk gefingeerde onderzoeksresultaten.

De feiten op een rij In deze grafiek ziet in de x as het aantal deelnemers aan het kamp, Afgezet tegen hoe leuk het is. Op basis van de onderzoeken uit het verleden hebben we deze gegevens niet geextrapoleerd naar nog meer deelnemers dan 50. We mogen er van uitgaan dat LEUK dan de 100 zal blijven naderen. Leuker kunnen we het niet maken

Degenerated flowmatrix Uit een meerjaren perspectief, doorgerekend vanuit eerdere parameters, blijkt naar ons idee ontegenzeggelijk: “Leuk”

De feiten op een rij Hier zien we het aantal deelnemers afgezet tegen de leukfactor middels een 3 Dimensionale 4 hoekige meerkleurige gekantelde vorm. Omdat het kan.

Conclusies Er komt een Kamp III Dat is leuk Iedereen uit de gemeente mag mee Ook dat is leuk U kunt een heel weekend mee, of u kan een dagje komen kijken Leuk toch? Er zijn allerlei activiteiten, maar ook zeeën van ruimte om elkaar te leren kennen. MET EN VOOR DE HELE GEMEENTE!!! LEUK!!!

Geadviseerde uitwerking van resultaten Ten aanzien van de diverse dagprogamma’s invulling aandragen Ten aanzien van de diverse nachtprogramma’s invulling aandragen Ten aanzien van de fourage invulling aandragen Ten aanzien van de reis, deelnemers, diversen en dergelijken invulling aandragen Ten aanzien van uw enthousiasme dit kenbaar maken en invulling geven. Leuk ehm

Concrete voorbeelden van invulling Daar waar het gaat om invulling gaat het om voorbeelden: Heel wild bloemen schikken Luidkeels zingen Nachtelijk braken en gedichten voordragen In het Holst van de Nacht de jeugd op een verlaten weg achterlaten In de ochtend broodjes smeren In de middag broodjes smeren In de avond afwassen, of op een ander moment Leuk

Concrete voorbeelden van aanvulling Daar waar het gaat om aanvulling gaat het om voorbeelden: Mee gaan op kamp In een tent In een blokhut In een slaapzaal De kinderen uitbesteden naar dit kamp Een dagje langskomen met de fietstocht Het organiseren van een fietstocht zodat mensen een dagje kunnen langskomen Meedenken, doen en durven met mensen die dit bedenken Leuk

De Bijbel Numeri 2:2 geeft het dillemma weer Daarom nogmaals: Tenten Blokhutten Slaapzalen Één locatie voor voeding en instructie Ge- en verspreide locaties voor vermaak, onderwijzing, onderhouding en vertier.

Praktische wenken en een tipje van de sluier Het kamp is van 17 tot en met 19 augustus 2012 in Capelle ad Ijssel. Er zijn diverse vormen van slaapgelegenheden, varierend van grote slaap, blokhut tot eigen tent (over caravans wordt nog onderhandeld) U kunt ook een dag of dagdeel langskomen. Wie weet organiseren we wel een fietstocht en komt u zo een dagje langs Hoe praktisch