Verdienmodel Hrieps festival

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

De doos
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
Gemaakt door Odessa koorevaar
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Woorden en tijd.....
Met Woorden in de Weer Hoogovens.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Door: Tim Ties Deniz Jerom Sten
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Liliane de Voogd CO1K, fontys ACI Mei 2013 QDAY FESTIVAL 2013/KINGSDAY APRIL, AMSTERDAM.
Out of the box …. Blijft de cliënt deelnemer altijd veroordeeld tot de box…. Of… Feestrede voor SCIP.
Liliane de Voogd CO1K, Fontys ACI Februari Dansschool Janvier Dancemaster Goes 16 februari 2013, 13:00-17:00 Drie categorieën -first: 4 groepen.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
De doos.
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Daar bij die molen Die mooie molen. Daar bij die molen Die mooie molen.
Emeg Lijst 5 Muziek. Music What? Lees de nieuwsbrief op Why? Ga opzoek naar het verdienmodel.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Liliane de Voogd CO1K, Fontys ACI Februari Dansschool Janvier Dancemaster Goes 16 februari 2013, 13:00-17:00 Drie categorieën -first: 4 groepen.
PRODUCTDOSSIER Casanova  gemaakt door robin jans.
Waar ben jij heel goed in?
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
©Lex Bergers, Lexpertise Business Coaching in Communicatie Training/Coaching/Advies/Presentaties Presentatie De wereld “on the move” (eerste kenismakings-versie)
Coca cola De geschiedenis van coca cola De coca cola-fles
ik goed even zeventigduizend voldeden bus brengt andere schotland hebben.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Godsdienst
Samenvatting Wat moet je leren/ oefenen? Heel hoofdstuk 2
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Wat begon als een paradijselijk sprookje, eindigde in een flop
Poppodium de ‘DRU’. Bezoek een poppodium SE7EN  nieuw danceconcept DRU = meer dan poppodium alleen - Theater - Schaftlokaal - Zalen verhuur Opdracht:
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Benefietavond 15 september 2012 Mother of Peace. SWOT-ANALYSE Strenghts -Veel geld opgehaald -Goede organisatie, omdat iedereen wist waar die aan toe.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
What? Bezoek een festival van minimaal 5000 bezoekers en minimaal 3 podia. Why? Maak een beknopte SWOT en geef 3 adviezen.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Klikken Klikken.
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
BAVARIA ZO. FESTIVAL 22 september Wie? Wat? Waar?  Bavaria presenteert 1 e editie Zo. Festival 2012  Lieshout 22 september 2012  Meer dan 3000.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.

nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Godsdienst. Jezus is 12 jaar Een gewone jongen? Zijn jouw ouders wel eens bezorgd geweest?
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
MUDRUNFUN AMERSFOORT 1 April Wat is een MudRunFun? Filmpjes over de Mudfunrun:
Deze actie is bestemd voor Brugklassen, kopklas en ISK 2M1, 2M2, 2Mx, 3M1, 3M2, 3Mx, 3My 2H1, 2H2, 23V, 23VT, 3H1, 3H2.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
Vrijwilliger appelpop 2012
Wat komt er bij de organisatie van een festival kijken?
Kroatië! De Caraïben van Europa!.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie
3H1 WHTSNXT?. Groep 1
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Transcript van de presentatie:

Verdienmodel Hrieps festival Rosalie Blok Verdienmodel Hrieps festival

Wat is Hrieps? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pemDOoPax60

Hrieps Ik was nog nooit eerder naar Hrieps geweest. Hrieps is in het Zeeuwse dorp Grijpskerke, wat ligt in Walcheren. Het leek me wel eens leuk om daar heen te gaan, een totaal ander soort festival als waar ik normaal heen ga. Ik vind de band Surrender ook wel leuk, dus dat was ook tof om die dan gelijk weer te zien. Dit jaar was er een XXL versie, op een ander terrein en meer podia, etc. Dit jaar was het de 19e editie van Hrieps en vond plaats op zaterdag 27 april 2013. De line-up van deze dag is te zien op de poster .

Hrieps verdienmodel Hoe komt Hrieps aan haar inkomsten? 1. Inkomsten uit kaartverkoop Voorverkoop 18 euro Aan de deur 25 euro Er zijn zo’n 3000 man gekomen. Dus 2000 x 18 = 36000 euro 1000 x 25 = 25000 euro. Totaal uit kaartverkoop: 61000 euro

Hrieps verdienmodel 2. Drankverkoop Eén consumptie kostte 1,60 euro. Dit lijkt niet veel maar het publiek dat op dit festival af komt drink heel veel. Bovendien wordt er ook heel veel met bier gegooid. Dus dan haalt men ook meer consumpties. Ik heb geen cijfers van het aantal verkochte consumpties.

Hrieps verdienmodel 3. Eetkramen Er stonden op het festival ook een aantal eetkramen. Deze moeten een bedrag betalen om om het festival te mogen staan. Hier haalt de organisatie ook geld uit.

Hrieps verdienmodel 4. Merchandise Er zijn verschillende merchandise van Hrieps festival. Shirts, hoedjes, etc. Hier halen ze dus ook nog geld uit.

Hrieps verdienmodel 5. Sponsoren

Hrieps verdienmodel Sponsoren

Hrieps Dat was in het kort hoe Hrieps aan haar geld komt. Ik vond het een leuk festival, heel veel boeren, heel veel bier over me heen en leuke, gezellig muziek. Een leuke ervaring. Ik vind het mooi om te zien dat zoiets in Zeeland wel gewoon kan. En dat de mensen uit de organisatie dit organiseren.