De geschiendenis WO 1 brak uit Isaac’s familie naar Amerika Zij hadden yoghurt bedrijf in Europa In 1945 bedrijven onbeschadigd De geboorte van het merk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

Onze kernwaarden.
Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants De accountant Loopjongen of alleskunner?
Overgang van handelskapitalisme naar Industrieel kapitalisme
10 tips voor een gouden start Groeitips
Over consumenten, gedrag en marketing
offshore-outsourcing (import)
Welkom bij de 4e workshop over:
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
Energie van en voor Ameland. Wat is AEC  Inkoop groene stroom en gas en verkoop aan Amelanders en bedrijven op Ameland  Zonder winst oogmerk  Zelf.
De drukkerij - Gevestigd in Overijssel; - Heeft 1 kleine offset pers; - Heeft 2 printstraten; - Voornamelijk gericht op zakelijke bedrijven; - Als een.
“Techniek een “vak” om trots op te zijn." mensen.
Bezoek een sportief evenement:
Omzet.
Workshop 3 Hoe bepaal ik als ondernemer mijn niche?
1. Binnen de zorg kenden we de voorbije decennia een uitbouw van relatief goed gesubsidieerde diensten en organisaties, en dit heeft geleid tot - de uitbouw.
1. 2 ‘EEN MANAGER MOET VAN MENSEN HOUDEN’ 3 STRATEGIE WEES GEWOON OVERTUIGD DAT HET ALTIJD MET MENSEN BEGINT.
Subsidies? Ligt het geld op straat?. Doelstellingen vandaag U nieuwsgierig maken naar subsidies U bewust maken van de vele mogelijkheden van subsidies.
Economische Crisis Hoofdstuk 1, paragraaf 3.
Energie van en voor Ameland. Wat is AEC  Inkoop groene stroom en gas en verkoop aan Amelanders en bedrijven op Ameland  Zonder winst oogmerk  Zelf.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Onderzoekscompetentie
Paragraaf 3+4. Hoe kan het dat je besluit een nieuwe telefoon te kopen?  De mening van vrienden en familie  De eigen smaak en leeftijd  De financiële.
Intranet Lieven Gils. Inhoud Wat is intranet? Voor wie is intranet? Het invoeren van intranet. Wat zijn de systeemvereisten? Wat is de kostprijs? Voordelen?Nadelen?
Kinderarbeid.
PRESENTATIE: IRIS KUSTER EN MARTE TRA DATUM: 22 OKTOBER 2009 Wat Zou Google Doen?
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Toegevoegde Waarde Productie = inkomen.
MVO en analyse van dilemma’s
HOOFDSTUK 11 GLOBALISERING.
Social Media.
Welkom bij de 4e workshop over:
Zonnekeur Installateur Solar days 2014, Wageningen Gerard van Amerongen Stichting DEPK 1.
Deel anders, mijn organisatie
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
2.1 Jong geleerd, oud gedaan
College 5 Video Kotler (10 min) Bespreken video (10 min)
“Een samenwerkingsverband van mensen in formele functies die met behulp van regels en middelen een gemeenschappelijk doel realiseren”. ORGANISATIE Mensen.
Welkom bij onze PBS reis
Oefening 17 p. 97 – les 5.
MVO KENNIS KAART. Werkomgeving Maatschappij Milieu Ketenbenadering Bedrijfsethiek Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Hoofdstuk 1 Management accounting: informatie die waarde creëert.
Communicatie met ouders
Visie & Strategie.
MVO- maatschappelijk verantwoord ondernemen
College 3 Consumentengedrag Nieuwe conservatieven
Een wijze les voor jullie:
Logo’s en kleurgebruik
Economische Crisis Hoofdstuk 1, paragraaf 3.
Eberhard Dijkhuis | Dijkhuis Aannemersbedrijf. Duurzame aannemer Duurzame aannemer ?
Zo makkelijk is verkopen…
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
John, Tara, Fanisca, Johan.. Inhoud van de Pitch.. 1.Voorstelronde 2.Opdracht- formulering 3.Wie zijn wij, als bedrijf… 4.Doel 5.Productinformatie 6.Einddoel.
WAT BEWEEGT JE TOT ACTIE?
Basisboek Marketing Hoofdstuk 14 Personeel. Paragraaf 14.1: Personeel en product (1) Personeel = visitekaartje van het bedrijf Eisen aan personeel klantgericht.
Op zoek naar antwoord.
Zuurstof/Groen Leefomgeving en gezondheid. Leefomgeving en groen.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
Van laagste prijzen…naar goede zorg Dotzorg 19/02/2016.
Leidinggeven Hoofdstuk 6 Betrokkenheid en werkdruk.
DUURZAAM ONDERNEMEN in het bedrijfsleven Een gezond, winstgevend en succesvol bedrijf door duurzaam ondernemen (SPRINT) MARKETING EN COMMUNICATIE.
Vrouw zoekt man Door onze werkwijze is Liever prive één van de snelst groeiende dating sites van Nederland en dagelijks zijn er vele nieuwe aanmeldingen.
Rol van werknemers? “Wil een bedrijf ook in de toekomst succesvol zijn, dan moet het: zijn CO2-uitstoot, energie- en materiaalverbruik verminderen; zorgen.
Verantwoor-delijkheden t.o.v. stake-holders Klanten en leveranciers
Europcar.
Dialoog.
Werken in een arbeidsorganisatie
Intensieve begeleiding
Actieonderzoek.
Fablab Weert Amber Wetemans.
Transcript van de presentatie:

De geschiendenis WO 1 brak uit Isaac’s familie naar Amerika Zij hadden yoghurt bedrijf in Europa In 1945 bedrijven onbeschadigd De geboorte van het merk Ontstaan na WO 1 Isaac start yoghurtproductie 1908 Metchnikoff nobelprijs Naam Danone was koosnaampje De eerste medische erkenning van Danone College van Barcelona positief advies product Eigenschappen : gezond, natuurlijk en goed voor gezondheid

Info over het bedrijf Welk bedrijf is het? Dynamisch bedrijf 160 eenheden werknemers Marktleider gezondheid Doel: winst maken Secundair bedrijf Naar welke mensen is Danone op zoek? Danone opzoek naar: Seniors minimum 2jaar ervaring

De waarden van Danone Enthousiasme Danone wilt rustige sfeer Optimistische werknemers Overtuigd zijn van opdrachten Humanisme In staat veiligheid Solidair bedrijf Gezelligheid producten Respect voor iedereen Openheid Open en vooruitziend Energie, snelheid belangrijk Betrokkenheid Proberen wil hebben naar anderen gaan Emotie belangrijk relaties mensen Vertrouwen klant krijgen