Presentatie Nieuwe Media

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jongeren blijken vaak wel te weten wat gezond is, maar het ook uitvoeren is een volgende stap. We maken namelijk de hele dag door keuzes en worden continue.
Advertisements

Madagaskar\Landschappen
De plattegrond.
Het Cartesiaans Theater
Presentatie over Cyberpesten
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
Welke vernieuwende vormen van reclame worden in de openbare ruimte gebruikt, en wat maakt deze tot een succes. Kay Lakeman.
Foto-elektrische cel.
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Energiebesparing in het huishouden
Door Gijs, Karlijn, Loes en Kjell
Verschuiving van de werelddelen
Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding
Theo Burghout Week van de techniek We hebben bij.
WIE ZIJN WIJ & WAT KOMEN WIJ DOEN WIEAGENDA Gerard Meijssen Hoe de molens er zijn gekomen Waarom er nog maar 2 zijn Antoine Maartens Hoeveel brengen ze.
Cross Mediacampagne Opdracht gever: KLM
Gemaakt door: alyssa fuchs
Lesgeven en begeleiden
Zijn de parallelle lijnen recht of schuin? Hoeveel poten heeft deze olifant?
Ik hou van Holland spel!.
H6 werken Paragraaf 1+2.
Ik hou van Holland spel!.
Samenwerken en netwerkvorming Brede School 16 mei 2008 Rita L’Enfant
Media en creativiteit module 6 Identiteit
Media en creativiteit module 2 Identiteit Jaar 1.
Relais.
Klik op deze link om een filmpje over
Media en creativiteit module 6 Identiteit Jaar 2.
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Godsdienst.
Woordvolgorde met woorden van tijd
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Inleiding CIW 2008 Analysecollege 1. Analysevraag 1 Bekijk de reclame van Bol.com waarbij mensen vragen naar een bepaalde film, maar vervolgens een product.
CREATIVE MARKETING jaar 2, Winter december 2009 Me, You and Me Brand Activation! Dimitri Hubregtse Saskia Best.
Zindelijkheid binnen het aanbod van Kind en Gezin
Techniek toernooi Het energieke lampje.
Media en de massa.
“Wat staat in de dikke van Dalen”
Kleur illusie Links zie je een cirkel van blauw-violette (magenta) ballen, een van hen verdwijnt voor even rondcirkelend. Laat uw blik nu rusten op het.
Gemaakt door: Linde en Tessel.
We all want to change the world “You say you want a revolution! Well, you know We all want to change the world” =AqC_Gma221M.
Tel de zwarte stippen. Tel de zwarte stippen Lopen de horizontale lijnen evenwijdig of niet?
Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.
I made this presentation, which will not been published, for those who like soft music. Enjoy it. I maakte deze presentatie, die niet gepubliceerd wordt,
Aboriginal dot painting
17 februari Inhoud. Potvis Theofiel wordt omgezet in groene stroom  Opkomst van de 3d printer  102-jarige mag eindelijk naar 1 e kleuterklas.
HET LEVEN VAN JESUS (+ 2 gedichtjes) THE LIFE OF JESUS
Stage draait door Paul, Lieke, Niels en Anna
Z I U E K M.
Les 1 – Jij en de media Vertel:
Hét nieuwe programma van. In het kort Voor elke stukje rood moet een stukje groen komen in Flevoland. Hoe moet een verzorgingstehuis dat aanpakken? En.
Cinematografie / stopmotion
#WatEenSukkel Mediabegrip week 7/8 vernieuwde versie week 11/12.
Geluid.
Presentatie Leefstijltraining.
Gameplan parkeergarage zelfsturende auto’s. Met wat? 2 Parkeergarages om de 2 gebieden Den Haag en Rotterdam te faciliteren Per parkeergarage zijn er.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Door Dave Lenssen. Social Media  Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te.
Psychologieles 9 lesweek 9 NEARPOD
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Groen links.  Onderwijs  Integratie  Europa  Duurzaamheid  Economie Punten die we gaan behandelen.
Het oog.
Hoofdstuk 2 - Elektriciteit
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
What will you do to change the
Wat doet media? Hoe wordt media gebruikt?
Methodisch handelen Week 2. Methodisch handelen Week 2.
Hoofdstuk Hoofdstuk 4 Elektriciteit Wat gaan we vandaag doen? Opening
Leren programmeren met Scratch
Transcript van de presentatie:

Presentatie Nieuwe Media Joyce Marrevee

Hoe wil ik mensen bewust maken van het belang van duurzaamheid? - al veel geprobeerd mensen duurzamer te laten leven. - niet veel heeft aangeslagen. - Ik denk dat de beste manier is om mensen te laten shockeren. Dit wil ik doen door mensen in een situatie te brengen waarin er geen licht en elektriciteit meer is.

Wat wil ik gaan doen? Ik wil op een bepaalde dag, op het zelfde moment liften van grote bedrijven in Rotterdam tot stilstand laten brengen. Hierbij valt het licht uit. Het licht blijft hier 30 seconde uit! Daarna wil ik gebruik maken van beamvertising: Dit is een manier van beamen waarbij er reclame op muren van bijvoorbeeld huizen kan worden geprojecteerd, dit is bewegend beeld. Er zijn geen schermen meer nodig, alleen de projector http://nl.youtube.com/watch?v=6Am-Gs3FTso In de liften komt aan het plafond een projector te hangen.

In het filmpje rijdt er een projector mee in een bestelbusje! In de liften draait de projector echter rond waardoor er bewegend door heel de lift een tekst verschijnt. Deze tekst is in het groen. (linken naar groene stroom, groen licht etc.) Een voorbeeld van een tekst die verschijnt is:

Shocked? This will happen when you don’t change your lifestyle!!

Nadat deze tekst 3x de lift is rondgegaan, gaat het licht weer aan en gaat de lift weer in werking. Als de mensen de lift uitgaan, krijgen ze via bluetooth een berichtje met een link naar een website. Hier staat op beschreven hoe men duurzamer kan gaan leven.