Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © 20071 / 14.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT en plaatsbeschrijving
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Klanteninformatie Uitgebreide en degelijke informatie over Klanten en Leveranciers vormt voor elk zichzelf respecterend boekhoudpakket de hoeksteen van.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
SilentRoads symposium 22 mei Leeftijdseffecten en kwaliteit van de leefomgeving Jan Hooghwerff.
Gebruiksvriendelijkheid Alles in Count-e is er op gericht u zo handig en zo vlug mogelijk te laten werken. Daarbij houden we er rekening mee dat uw werkvoorkeuren.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Handleiding TURBOCASH
MyMinfinPro-Ondernemingen
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Digitale Bibliotheek Eigen selectie van databases bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Nationale Kennisbank Basisvaardigheden Wiskunde Werkpakket Portaal Demonstrator Summiere impressie.
Deze verrichting in het journaal vermelden
Naam van de Auteur 7 januari 2008 Online Video in de onderwijspraktijk Gebruik van video via internet Pieter Varekamp 23 januari 2008.
KMO-portefeuille. Stappenplan: Registreer bevoegd persoon Registreer onderneming Koppelen Inschrijving bij erkende dienstverlener Subsidieaanvraag Mail.
Handhavingsbeleid brandweer Industriële veiligheid
Werken met een adressenbestand
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
My Rent demo 1 TA1 demo 1 : OPMAKEN VAN EEN HUURCONTRACT model Test Aankoop.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
?.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus:
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
Scanning Cafca nv|Rembert Dodoensstraat 45, 3920
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Handleiding NODR Schade App
Wat is er nieuw per 10 oktober 2018
Wat is er nieuw per 10 oktober 2018
We gaan een contract voor een klant aanmaken met een aantal tarieven
Transcript van de presentatie:

Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14

Een aankoop boeken Er opent zich een scherm met het laatst geboekte document in dit dagboek. Link \ Manage © / 14

Een aankoop boeken In Count-e bestaat een document altijd uit een Hoofding scherm (de algemene gegevens van het document) en een Detail scherm (de boekingen bij het document). Link \ Manage © / 14 U duidt nu aan dat u een nieuw document wil inboeken:

Een aankoop boeken Via de automatische nummering en de datum van het laatst geboekte document, worden de juiste gegevens voor de Hoofding van het nieuwe document voorgesteld. Link \ Manage © / 14

Een aankoop boeken Link \ Manage © / 14 U selecteert de leverancier uit de lijst met leveranciers. Bestaat de leverancier nog niet, dan kunt u die meteen toevoegen.

Een aankoop boeken Op basis van de geselecteerde leverancier worden de relevante gegevens in het Hoofding scherm automatisch aangevuld. Link \ Manage © / 14

Een aankoop boeken Nu vult u enkel nog het totaalbedrag van de aankoopfactuur in. Dit cijfer wordt gebruikt als controletotaal bij het inbrengen van de boekingslijnen voor de factuur. Link \ Manage © / 14

Klanteninformatie Link \ Manage © / 14 Daarmee zijn de algemene gegevens van uw aankoopfactuur met een minimum aan werk ingetoetst. Al wat u hoefde te doen: - aanduiden dat u een nieuwe factuur wil inboeken; - een leverancier kiezen uit een keuzelijst; - een totaalbedrag voor de factuur aanduiden. Al de rest werd automatisch door Count-e ingevuld. Volgende stap is het inboeken van de detaillijnen van de factuur. Daarvoor klikt u op de knop ‘Detail’. U zal merken dat ook hier Count-e al een automatisch voorstel doet.

Een aankoop boeken De eerste boekingslijn wordt automatisch voorgesteld. Link \ Manage © / 14

De eerste boekingslijn werd automatisch voorgesteld. Dat komt omdat u eerder bij de leverancier de noodzakelijke gegevens daarvoor invulde: - de rekening waarop de tegenboeking gebeurt; - het BTW tarief. Merk op dat ook het controletotaal automatisch verminderd is met het bedrag van deze eerste boekingslijn. U hoeft nu nog slechts de BTW boeking toe te voegen. Ook dit kan automatisch omdat de noodzakelijke gegevens bij de leverancier genoteerd zijn. Klik op de knop ‘Vervolledigen’ om deze boekingslijn toe te voegen. Een aankoop boeken 10 / 14

Een aankoop boeken De BTW boekingslijn werd toegevoegd. Link \ Manage © / 14

Een aankoop boeken Link \ Manage © / 14 Voor het inboeken van de detaillijnen hoefde u enkel het Detail scherm te openen en op de knop ‘Vervolledigen’ te klikken. Dankzij de bij de leverancier genoteerde gegevens werd deze eenvoudige boekhoudtransactie quasi automatisch voor u gegenereerd. Merk op dat nu ook de knop ‘Bewaren’ actief is. Dat komt omdat het controletotaal op ‘0’ staat en de boeking bijgevolg als volledig kan beschouwd worden.

Een aankoop boeken Na het bewaren van uw aankooptransactie worden de gegevens op het scherm getoond. U kunt deze transactie nu nog altijd ‘Bewerken’, of zelfs ‘Verwijderen’. Link \ Manage © / 14

Een aankoop boeken Via de knop ‘Invoegen’ bent u nu klaar om een volgende aankoopfactuur in te boeken. Link \ Manage © / 14 EINDE