De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client

Verwante presentaties


Presentatie over: "TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client"— Transcript van de presentatie:

1 TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client
Presenteert TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client

2 Web Client Zoekcriteria
Met dit scherm kan de gebruiker items zoeken door gebruik te maken van andere velden dan het Main Reference-veld. Het gebruik van wildcards is toegestaan. De volgende wildcards zijn mogelijk: % of * Een reeks van nul of meer karakters. Met %computer% worden alle records gevonden met het woord ‘computer’ in een veld. _ (underscore) of ? Een willekeurig karakter. Met _ean worden alle vierletternamen gevonden die eindigen op ean (Dean, Sean, enz.). Bij de zoekopdracht kunnen meerdere velden gebruikt worden. De web client kan zo geconfigureerd worden dat met elk van de gebruikersvelden gezocht kan worden. U hoeft alleen de details in het configuratiebestand van de web client in te voeren. TranSearch Real Time Document & Asset Management

3 TranSearch Real Time Document & Asset Management
Web Client Zoekscherm TranSearch Real Time Document & Asset Management

4 TranSearch Real Time Document & Asset Management
Resultatenscherm Als de zoekopdracht succesvol is, zal de resultatenpagina automatisch getoond worden. De resultaten van de huidige zoekopdracht kunnen op elk moment bekeken worden door View Results te selecteren in de taakbalk. De Main Reference van het item, de laatst bekende locatie en de datum waarop het item voor het laatst verplaatst werd, zullen automatisch getoond worden. Als het noodzakelijk is kunnen extra velden gebruikt worden door de details in te voeren in het configuratiebestand van de web client. TranSearch Real Time Document & Asset Management

5 Resultatenscherm Op de resultatenpagina kan de gebruiker items aanvinken en ze toevoegen aan een Personal Web List. Aangevinkte items kunnen ook opgevraagd worden door op de Request Items –knop te klikken. Klik op het vakje naast de Main Reference van een item om dit item aan of uit te vinken. Als de gebruiker op de Main reference van een item klikt, zullen extra details voor dat item getoond worden. Als de resultaten uit meerdere pagina’s bestaan, klik dan op de pijltjes onderaan het scherm om naar de volgende pagina te gaan.

6 Web List De Web List bevat items die u misschien regelmatig wilt bekijken. De Main Reference van het item, de laatst bekende locatie en de datum waarop het item voor het laatst verplaatst werd, zullen automatisch getoond worden. Als het noodzakelijk is kunnen extra velden gebruikt worden door de details in te voeren in het configuratiebestand van de web client. Elke gebruiker kan zijn of haar eigen persoonlijke lijst hebben. Items die zijn aangevinkt kunnen opgevraagd worden door op de Request Items–knop te klikken.

7 Items opvragen Items kunnen vanaf de resultatenpagina of de Web List opgevraagd worden. Voordat een verzoek gedaan kan worden, moeten bepaalde details ingevoerd worden. Service Type (Delivery, Collection etc.) Priority en de datum wanneer de items nodig zijn. Location. Dit is de locatie waar de items geleverd of opgehaald zullen worden. Elke gebruiker heeft zijn eigen standaardlocatie. Deze locatie kan echter veranderd worden op het moment dat een item wordt opgevraagd.

8 Verzoeken bekijken  Op het View Requests-scherm zijn de openstaande verzoeken van de ingelogde gebruiker te zien. De Main Reference van een item wordt getoond samen met het Service Type (bijvoorbeeld Delivery of Collection). Bovendien is de laatst bekende locatie van het item te zien, de datum en de tijd het verzoek is gemaakt, wanneer het klaar moet zijn en tenslotte de status van het verzoek.

9 Een individueel item tonen
Extra details voor een item kunnen getoond worden door op de Main Reference van een item te klikken. Dit kan gedaan worden vanaf de resultatenpagina, de Web List of de View Requests-pagina. De informatie die wordt getoond kan geconfigureerd worden door de relevante details in te voeren in het configuratiebestand van de web client.

10 TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client
Thank You for Viewing TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client Contact opnemen Sales & Marketing Technische ondersteuning Fax UK Software Limited Innovation Centre Millennium Way Broadstairs Kent CT10 2QQ


Download ppt "TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client"

Verwante presentaties


Ads door Google