Mei 2013. Onderwerpen 1. Sollicitatie en contactavonden 2.Verlengen van Erkenning als PO 3. Achtergrondinformatie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Handelingsplanning PROCES HP 15 HP A&BD HP A&OD HP 1 HP 16 B HP C
Advertisements

14 juni 2011 Infomoment georganiseerd door het Toelichting bij het aanvragen en afrekenen van creatie- en spreidingsdossiers door Machteld De Smedt (Vlaamse.
Bestelprocedure GIDP – Katholiek Secundair Onderwijs Regio Mechelen.
Zorgleidraad Laatste Levensdagen op Geriatrie: Reflecties vanuit verpleegkundige praktijk.
Centrale Aanpak van AGION-dossiers… 8 oktober 2009.
Vooraankondiging van principes en afspraken in afwachting van de wettelijke regeling.
Resultaten tevredenheidsmeting van gebruikers Lokale Dienstencentra Kortrijk m.b.t. tot de onthaalmedewerkers.
27/06/2006Emma De Spiegelaere Kiezen Alfa Een loopbaanoriëntatie voor analfabete allochtonen.
Informatiesessie + overleg met PO’s
VLO Vlaamse Lokale Ontvangers
INTRODUCTIE-INFORMATIE voor kandidaat huisartsen-in-opleiding (haio’s)
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
6/5, Alden Biesen – 28/5, Brugge P 1 6 mei 2009, Alden Biesen 28 mei 2009, Brugge Comenius “monitoring dagen” focus: verslaggeving.
Sollicitatie Haio’s Verkiezingen Overstag Hot items ?
Localiseren en analyseren van incidenten bij lokale politiediensten N. Vyverman Flagis Studiedag ‘visie op veiligheid’ 8 oktober.
MyMinfinPro-Ondernemingen
CVO-IVV de Avondschool centrum voor volwassenenonderwijs PROJECT “gecombineerd onderwijs”
Frequent gestelde vragen
Pers & Publiciteit Sjaak Koolen Waalwijk, 12 mei 2009.
Vergaderen en notuleren
3e bachelor Agogische wetenschappen
Nieuwe loopbaanvisies
UREG Doelstellingen, Methodologie en Planning
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
Afkoppelen in Kortrijk: het beleid. INHOUD Kader Historiek Subsidies Rol afkoppelingsadviseur.
Stagevergadering 7 maart Starten Dank aan gastschool, afspraken ivm broodjes … Opvolging vorig verslag Wie maakt nu verslag? Vragen die op voorhand.
Comenius monitoring dagen - mei over verslaggeving “Comenius monitoring dagen” : over verslaggeving 20 mei 2008, Alden Biesen 29 mei 2008, Brugge.
Individuele Leerlingenmobiliteit Comenius Monitoringdag 4 mei 2011, Alden Biesen.
Inschrijvingen Schooljaar Ingrediënten voor deze sessie Kinderen inschrijven met het scholenportaal Afspraken LOP – richtlijnen disfunctiecommissie.
“Kwartiertje Overstag” De wet Milquet Aanduiding vertegenwoordiger.
Discussiemoment “Kwartiertje Overstag” Overlegmoment voor PO-gerelateerde aandachtspunten tijdens de opleidingsvergadering.
Kwartiertje Overstag Januari 2014
September Onderwerpen 1. Huisartsenopleiding: 7+2  Jobbeurs Wachtdiensten: 1+1= 1 of 2 ? 4. Herwaardering statuut PO 5. Oproep.
Kwartiertje Overstag oktober 2013 Zelfevaluatierapport van ISCHO. Uw opmerkingen over dit rapport. Standpunt Overstag: statuut van PO. Update contactpersonen.
Januari Onderwerpen 1. Jobbeurs 2013, vervangen door contactavonden 2. WOP en sollicitatie 3. Boodschap aan Overstag ?
Kwartiertje Overstag Mei Kwartiertje Overstag Mei 2012.
Presentatie Forum 22 mei 2011 Erfgoedcel k.ERF Subsidiereglement Erfgoedprojecten.
Algemene Vergadering Dinsdag 1 april CCHa.
F onds voor de M edische O ngevallen 1. OVERZICHT 1.Procedure; 2.Structuur; 3.Contactgegevens. 2.
LEO – Local exchange officer
Ziekenhuisstage in de 3 jaarlijkse huisartsenopleiding werkgroep 6+3: ziekenhuisstages Johan Buffels, Thierry Christiaens, Guy Gielis, Roy Remmen, Jan.
Workshop Fondsen werven
Voorstellen tot aanpassing van het sociale statuut voor haio’s Guy Gielis 15/03/2008 Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding vzw.
Op stap met m’n diploma! Bron:
INTRODUCTIE-INFORMATIE voor kandidaat huisartsen-in-opleiding (haio’s)
Kansarmoede en ouderbetrokkenheid
Subsidie individueel vervoer:
Efficiënt vergaderen…
Intverantwoordelijke 28 April 2015 INFOSESSIE. BEDANKT Voor de verdeling van geschenken en waardebonnen WELKOM Aan de Sintverantwoordelijken van.
Voorlichtingsavond mavo 4 15 september Indeling avond Afdelingsleider hr. Brugmans Decaan hr. Hettinga Mentoren.
Hospitalisatieverzekering Contacten Afdeling Belonen
Het Ondernemingsdossier Pilot van KHN i.s.m. de Gemeente Leiden.
Vergaderen tijdens een project
Klachtenbrieven schrijven Oefening 4.6 p
Denk. doe. word. participeer.. Arteveldehogeschool: Wil graag/moet inspraak geven aan de studenten De StudentenRaad van de Arteveldehogeschool (SRA) 
INTRODUCTIE-INFORMATIE voor kandidaat huisartsen-in-opleiding (haio’s) Guy Gielis 14/12/2015 Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding vzw.
Vergadertechnieken. Uit welke vaste onderdelen bestaat een vergadering? Vooraf weet iedereen wanneer en waar de vergadering plaatsvindt.Vooraf weet iedereen.
PROJECT ZOET ZWANGER REGISTRATIE PRAKTISCHE ASPECTEN.
Dorpsraad Acht Van harte welkom in het Dorpshuis Acht!
Het opleidingsgesprek
Leerlingenvervoer. Voorwoord door de wethouder Terugblik bijeenkomst 17 november 1. Uitleg over de nieuwe verordening en het doel om kinderen te stimuleren.
1 Invitee: –Iemand die een uitnodiging krijgt toegestuurd via en zich via deze weg kan inschrijven. Geïnteresseerde: –Iemand van buitenaf die graag.
HET ORGANISEREN VAN OPEN WEDSTRIJDEN binnen vvdh
LOP Antwerpen basis Algemene vergadering 10 juni 2009 welkom
Welkom bij consultatie- bijeenkomst
Training Vergaderen Een project van: In opdracht van:
LOP Secundair onderwijs
Informatie BPV Beroeps Praktijk Vorming BPV beter bekend als stage
Semantisatieverhaal: Jullie hadden het vast al wel gehoord
Transcript van de presentatie:

Mei 2013

Onderwerpen 1. Sollicitatie en contactavonden 2.Verlengen van Erkenning als PO 3. Achtergrondinformatie

1.CONTACTAVONDEN en SOLLICITATIE Hoe was de ervaring met de contactavonden, hoe is de sollicitatie verder verlopen ? Wat zijn de ICE van de PO’s en welke boodschap neemt Overstag mee naar bespreking met ICHO ivm sollicitatie ?

MATCHING PO - HAIO Overstag is van mening dat een ernstige sollicitatie/selectie met correcte afspraken, slechts kan gebeuren als er een evenwicht is tussen het aantal opleidingsplaatsen en het aantal Haio’s Aan deze randvoorwaarde werd dit jaar opnieuw niet voldaan. Niettegenstaande de vraag van Overstag om maximaal 5% “overschot” aan opleidingsplaatsen te creëren, werden er dit jaar bijna 20% te veel opleidingsplaatsen georganiseerd (hoewel het Icho max 10% had beloofd)

VOORSTELLEN uit de groep ? Hoe kan een optimaal evenwicht tussen PO’s en Haio’s worden bereikt ? (Hoe kan voor de Haio’s een optimale opleidingsplaats worden gegarandeerd, en voor de PO een optimaal aanbod aan goede Haio’s ?) Hoe kan de verdeling onderling optimaal gebeuren ? (anciënniteit, solo-groep, HA-ziekenhuis, competenties etc……)

Kan de contactpersoon uit de seminariegroep een samenvatting maken van de visie van de PO’s ? En doorsturen naar Waarvoor dank

2.Verlenging van erkenning als opleider Meerdere PO’s kregen de afgelopen weken een brief toegestuurd van FOD dat hun erkenning als PO afgelopen was in dezelfde week van de brief, en dat er een verlenging van de erkenning moest worden aangevraagd Deze aanvraag “diende” te gebeuren 6 maand voor het einde van de erkenning !! Dit zonder enige verwittiging 6 maand vooraf, door FOD of ICHO

De zaak was voorheen al besproken met het FOD, dat beloofde om, zoals vroeger, tijdig de PO's wiens contract moet hernieuwd worden aan te schrijven (wat blijkbaar niet gebeurd is.) Er wordt opnieuw contact opgenomen met FOD. Er werd ook gevraagd om via ICHO Actua de huidige toestand te duiden. Wie onzeker is over het al of niet verlopen van zijn erkenning wordt aangeraden dit zo snel mogelijk na te zien Binnen de week na de verwittiging wordt de PO van de lijst van erkende PO’s geschrapt (

Formulier voor verlenging van de erkenning als PO Op het formulier voor verlenging van erkenning worden opnieuw datum van diploma, van erkenning als HA en inschrijving bij de Orde gevraagd, alsook kopies van de originele documenten (aangetekend te versturen). In werkelijk volstaat het (gelukkig) om op het formulier te vermelden dat de gegevens reeds in het bezit zijn van FOD. (Het aanvraagformulier voor verlenging “werd nog niet aangepast”)

3.Achtergrondinformatie Verslag van vergadering van Overstag en van de POC/Sui/Werkgroepen Icho etc… Kopie vandeze en vorige presentaties van Kwartiertje Overstag en reacties … Vind je op