Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

WIS module en aanvraag E-WWB
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Opleiding KWS voor studenten
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Nieuwe website Vrouwen van Nu.
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
We gaan allemaal aan de slag met Mijn HRM!
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
Online Personeelsregistratiesysteem
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Start de gehele presentatie
Invullen e-profiel Ga naar
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je je aan- en afwezigheden en je wachturen kan ingeven. Om te starten surf je naar.
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
ATLA Religion Database + ATLAS Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Klikken = verder gaan.
HOE GA JE TE WERK? EEN MARKETINGCAMPAGNE INPLANNEN.
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Wegwijs in Belfirst.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Instructie leerling- activatiecode
Handleiding ClassDojo
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Help! Verzuim voorkomen
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Subsidie individueel vervoer:
ESTOS integratie. Bij binnen komend gesprek Bij een binnenkomend gesprek zal een klein pop-up scherm verschijnen. Hierin kun je het gesprek aannemen of.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
?.
Magister voor ouders.
. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Instructies eerste gebruik
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Hoe boeken bestellen bij Iddink ?
Startpagina Klik op Bewerken Zet mutatieformulieren op.
Instructie om een afspraken te plannen
Introductie Vlimpers.
Uren in Balans Toelichting Aanvraagmodules Vakantie en uren aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! April 2017.
Transcript van de presentatie:

Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS Hoe autoriseer ik het verlof van mijn werknemers? Via het web met de Talent Self Service module van DBS!

Hoe start ik de self service module? Op intranet staat onder het kopje Hilversum en Den Haag/personeelszaken een snelkoppeling; ‘Inzien en aanvragen Verlof’ Als je hierop dubbelklikt wordt automatisch de Internet Explorer geopend en heb je toegang tot de applicatie

Hoofdmenu

Hoofdmenu To Do: Taken- of berichtenlijst met o.a. verlofaanvragen Verlofregistratie: overzicht verlofkaart, mogelijkheid tot aanvragen Telefoonlijst: overzicht telefoonnummers medewerkers (wordt later beschikbaar gesteld) Persoonsgegevens: overzicht persoonlijke gegevens van medewerkers (wordt later beschikbaar gesteld)

Verlof goedkeuren/afwijzen 1. Klik op de knop To Do in uw hoofdmenu

Te Doen lijst Bij elke verlofaanvraag van een medewerker krijg je een taak op je Te Doen lijst. Deze taak dien je af te handelen. De verlofaanvraag moet worden goed- of afgekeurd. Klik op de knop ‘Goedkeuring’ n.b. Voor elk nieuw bericht op je Te Doen lijst wordt je per e-mail genotificeerd.

Te Doen lijst Je kunt de verlofaanvraag goedkeuren door onderin het scherm op de knop te klikken Je hebt in dit scherm de beschikking over het verlofoverzicht van de afdeling In het veld ‘goedkeuring bericht’ kun je een omschrijving opgeven, deze is beschikbaar voor de medewerker

Maar wellicht wil je eerst een overzicht zien van de afdeling inclusief de onderafdelingen, voordat je het verlof goedkeurt.

Wil je een overzicht van alle medewerkers inclusief onderafdelingen kies dan in het hoofdmenu voor verlofregistratie en klik in het vervolgscherm op overzicht per afdeling. In het daarop volgende scherm zet je een vink bij incl. onderafdeling en klik en vernieuwen. Je krijgt een overzicht van alle medewerkers te zien.

Voorbeeld van een afdelingsoverzicht incl. onderafdelingen Mieke is hoofd van de afdelingen: Business Intelligence en Marketing Wil een een overzicht van meerdere maanden geef dan het aantal maanden op waarvan je een overzicht wilt zien. Je krijgt een overzicht vanaf januari 2008

Van alle verlof aanvragen krijg je altijd een emailbericht Van alle verlof aanvragen krijg je altijd een emailbericht. Hierna een voorbeeld van zo’n mailbericht en de wijze waarop deze afgehandeld kan worden.

Te Doen lijst Bovenstaande e-mail is een voorbeeld van zo’n notificatiebericht. In dit bericht staan twee snelkoppelingen: 1. ‘Aanvraag goedkeuren’; als je hier op klikt wordt de taak automatisch geopend 2. ‘Naar de Te Doen lijst gaan’; als je hier op klikt ga je naar je TeDoen lijst

TeDoen lijst Als de verlofaanvraag door de manager is goedgekeurd dan komt deze terug op de To Do lijst van de werknemer. Bovenstaand een voorbeeld van de TeDoen lijst van een medewerker met goedgekeurde verlofaanvragen.

Vragen? Voor vragen over Talent Self Service en/of verlof kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken