© Flipside 09-09-2002 On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Inhoud Wie is Gerrie Eijkhout? Introductie AsqY Online.nl
We gaan allemaal aan de slag met Mijn HRM!
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Internetaangifte Snel, simpel en eenvoudig!
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Zo eenvoudig is het. Kies uw product Controleer uw bestelling.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Invullen e-profiel Ga naar
bij de administratieve verwerking van de verhuur
Wedstrijd Secretariaat Hettie Aleven
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Welzijn Eindhoven, PeuterPlaza, Dynamo, Speelpark de Splinter, Adviespunt Discriminatie Zuidoost Brabant, Vrijwilligerspunt en DommelRegio zijn onderdeel.
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Met EveryonePrint printen gebruikers veilig vanaf hun mobiele apparatuur, met het gemak van web-, driver- en print.
Digitale Bibliotheek Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Academic Search Premier Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Tennisvereniging De Schutskamp Wie goed doet, wordt niet beboet.
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
LLBA Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Systemlink Hoe kom ik tot de juiste keuze?. E-business keuze hulp Kunt u XML verwerken in uw ERP pakket? Met andere woorden; is uw huidige of toekomstige.
Nelleke Flick Directeur
Magister voor ouders.
Wat voor inkomen heb je & waar blijft je geld?
Hoe optimaliseer ik de bereikbaarheid voor mijn organisatie.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
D E M O N S T R A T I E E D U C A T - V V O O R H E T V O O R T G E Z E T O N D E R W I J S E N R O C ' S 2.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Dagwaarde auto Waarde auto berekenen Waarde auto berekenen via Dagwaarde- Auto.net.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
WELKOM! 5.
Nieuws-module uitleg >.
Klik op een app voor meer informatie: -ZermeloZermelo -Its LearningIts Learning -OneDriveOneDrive -Kahoot!Kahoot! -QuizizzQuizizz -QuizletQuizlet -Aura.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Handleiding NODR Schade App
Bankkoppeling mEt ING stopzetten
Handleiding Prodas-app
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Transcript van de presentatie:

© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig

© Flipside Wat is het? Een on-line reserveringssysteem voor u en uw gasten Door u zelf op ieder moment aan te passen aan uw eigen wensen en behoeften

© Flipside Voordelen voor u (1 van 2) U heeft zelf de controle over vele instellingen: –U bepaalt voor iedere dag van de week, hoeveel plaatsen beschikbaar zijn voor reserveren via internet. –U bepaalt op specifieke dagen, hoeveel plaatsen beschikbaar zijn voor reserveren via internet (bijvoorbeeld als u op nieuwjaarsdag gesloten bent: 0 plaatsen beschikbaar). –U bepaalt zelf van hoe laat tot hoe laat en tot hoeveel dagen van te voren er via internet gereserveerd kan worden. Altijd overzicht over al uw on-line reserveringen

© Flipside Voordelen voor u (2 van 2) U bent altijd bereikbaar Optimale service voor uw gasten Zodra uw gast bevestigt ontvangt u een met alle noodzakelijke gegevens

© Flipside Voordelen voor uw gasten Uw gasten kunnen op ieder gewenst moment reserveren, zelfs als u volop in de service zit, of gesloten bent. Uw gasten hebben de beschikking over een kalender met de actuele gegevens van het aantal beschikbare plaatsen, op de door hen gewenste dag. Uw gasten ontvangen automatisch, via , een bevestiging van hun reservering.

© Flipside Hoe werkt het reserveren? 1 van 4 Uw gast reserveert op uw site en kan gelijk checken of er plaats is via de kalender 14

© Flipside Hoe werkt het reserveren? 2 van 4 Er wordt gelijk gecontroleerd of er op de gewenste dag ruimte is in uw restaurant. Uw gast krijgt het direct te zien als de reservering niet mogelijk is

© Flipside Hoe werkt het reserveren? 3 van 4 Hierna kan uw gast de gegevens nog eens nakijken en bevestigen, wijzigen of annuleren

© Flipside Hoe werkt het reserveren? 4 van 4 Na bevestiging wordt de gast bedankt en ontvangt u en uw gast een bevestigings

© Flipside Hoe werkt het overzicht? U heeft altijd een compleet overzicht van uw huidige reserveringen en kunt de gast direct mailen Of de reservering verwijderen (de kalender wordt direct bijgewerkt)

© Flipside Hoe werkt het instellen? 1 van 3 Stel per dag het aantal plaatsen in dat u beschikbaar wilt stellen voor uw internet reserveringen

© Flipside Hoe werkt het instellen? 2 van 3 U kunt bovendien op uitzonderingsdagen het aantal plaatsen specificeren

© Flipside Hoe werkt het instellen? 3 van 3 Bepaal zelf: Uw openingstijd Uw sluitingstijd Aantal dagen vooruit reserveren De maximum groepsgrootte