Luna.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Verrassing!!.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dolfje weerwolfje Weerwolfgeheimen
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Ferluci.
De beloning van de dwerg
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
gemaakt door : Alyssa Fuchs.
Groep 1/2c speelt verstoppetje Groep 1/2 c speelt verstoppertje Door: groep 1/2c en de juffen.
Anne-Frank.
Welkom.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Mijn Boekbespreking gaat over het boek:
Gemaakt door: Fardau Kleefstra
Antwoord op vraag SOPO1-4
Voor intelligente vrouwen Een echtpaar ging een weekendje weg.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Boekbespreking van León.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
De schrijver van dit boek is
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Boekbespreking van: Damon Dekker.
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Achtste-groepers huilen niet.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Sjakie en de chocoladefabriek
Bewerkt door Brent, Jaron en Mathias
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
DE BEHA-BOOMHUT.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
De legende van de partyhut
Jezus roept de leerlingen
Gedachtegang van een man....
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Op de veemarkt lopen op de veemarkt Een man en vrouw
Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
1ste Paasdag 2015 Het graf is leeg! Voorganger: Ds. Marijn Rohaan
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

luna

Titel: De Thea sisters in Parijs. De schrijver: Thea Stilton Waar gaat het over: De Familie Stilton. De illustrator Dan ga ik een stukje voor lezen.

Waarom heb ik dit boek gekozen Ik heb dit boek gekozen omdat: Het mij leuk leek, om een Thea Stilton boek te nemen voor Mijn boekbespreking. En ik vind het zo wie zo leuke boeken.

schrijver:Thea Stilton. Uitgever:de wakkere muis B.V. Er zijn wel vijf hoofdpersonen: Colette,Violet, Paulina, Pamela en Nicky. De bij personen zijn: Nana Le Sucre, Fernand, Wei, Mei,Professor Le Blanc.

De Thea sisters in parijs Waar gaat het boek over? De Thea sisters in parijs Thea kreeg een brief daarop stond, we gaan naar Parijs. (Van de Thea sisters.) Er stond ook nog wat op, controleer je e-mail. En de e-mail was er al. Ze gingen met de muizenboot langs Muizeneiland. Ze waren nu al in Frankrijk, Colette zei wat is Frankrijk mooi in de lente. Ze gingen veder met het vliegtuig. Colette moest huilen. Ze waren gelukkig al in Parijs. Ze gingen naar Colette”s huis in Frankrijk. Wou wat zag het er toch mooi uit. Colette had een vriendin, ze heet Julie. Colette liet haar kamer ook zien, WOW wat mooi. Zowat alles was roze. En toen gingen ze winkelen(dus shoppen.) Het was allemaal zo mooi, er was make-up en het waren poppen, spullen en kleren en nog veel meer. Met het winkelen zagen ze Wei en Mei Violet vroeg aan ze weten jullie soms waar Julie was?

Open end Maar Julie”s kleding collectie was gestolen. Hugo Le Blanc troste haar. Terwijl hij zelf de boef is. Later hebben ze Julie weer gevonden. Ze gingen naar een Restaurant, het heten Chez Florien.(bij Florien.) In het boek gingen ze ook een kleed partijtje houden. Er waren veel mooie jurken. Julie ging naar mooie boeken kijken. Er viel een schatkaart uit. En daar zijn ze nou naar op zoek. Even later gaan ze picknicken. De boef spioneert ze. Hij heeft bij hun thuis ingebroken, en de laptop gestolen. Ze zoeken het uit wie het is. Colette probeert iedereen te lokken met haar mooie doek. Hun plan is dat iedereen het doek ziet en dat de boef het doek pikt. En de boef pikt het ook nog. De Thea Sisters renen de boef zo snel mogelijk achter na. De boef stapt in een boot en vaart zo snel mogelijk weg. De Thea Sisters huren ook zo snel mogelijk een boot en varen zo snel mogelijk weg, achter de boef aan. En ze vinden de boef en ze kwamen er achter dat het professor Le Blanc was. Hij legde alles uit waarom hij de boef is. Maar het avontuur is nog niet voorbij. Wand ze gingen op de catwalk!!!!! Open end

Familie stilton NAMEN: Geronimo,Thea, Beamin, Klem, Colette, Violet, Nicky, Paulina, Pamela. Noem maar op!!

De illustrator Nou er zijn er wel heel veel, Wel 15. Ik zal er een paar noemen, Maria, Fabio, Pietro, Barara, Alessandro.

Voor lezen

Zijn er nog vragen?? ? ?