Om bij stil te staan KLIKKEN OM DOOR TE GAAN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Verrassing!!.
Verborgen vormen van pesten
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
  Even stil worden.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
HOLLANDSE MAATJES.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Pedagogische wetenschappen was niet echt M. zijn ding. Hij moest nog maar aan het vak denken of er liep al een koude rilling over zijn rug. Daarentegen.
die niet om jou zou huilen.
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Ik hoop dat je dit terug stuurt
Indien je vóór mij zou sterven,
Kikker en het vogeltje Max Velthuijs.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Dit digitale prentenboek staat op
A a n a l o n z e h e l e l i e v e v r i e n d e n : O m e v e n b i j z e s t i l t e s t a a n.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Rode Rozen.
Het verhaal van Pasen.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
Een liefdesgeschiedenis
Jezus roept de leerlingen
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Het verschil tussen logisch- en ‘inclusief – intuïtief denken’….. 
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Dit verhaal begint heel lang geleden, als een vader zijn 5-jarige dochter straft, toen ze een heel kostbaarstuk verloren had. Toen hadden ze nog maar.
1ste Paasdag 2015 Het graf is leeg! Voorganger: Ds. Marijn Rohaan
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
DE SPIEGEL.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
De Vriendschap.
Ben je rijker dan 75% van de bevolking. Met allerlei lekkers in de koelkast, een kast vol kleren, een dak boven je hoofd en een bed om in te slapen...
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
HEY PSSSST.....
Prentenboek. Gijs de Super Eekhoorn. Gemaakt door Sanne, Dagmar, Rouchelle en Dian.
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Matteus 27: Op het Paasfeest liet Pilatus, de baas van Jeruzalem, altijd één gevangene vrij. Er zat toen iemand in de gevangenis die Barabbas heette.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Transcript van de presentatie:

Om bij stil te staan KLIKKEN OM DOOR TE GAAN

Een boer had enkele jonge hondjes   Een boer had enkele jonge hondjes die hij nog moest verkopen. Hij schilderde een advertentie op een bord met: 4 puppies te koop en zette dit aan het begin van zijn erf aan de kant. Net toen hij de  laatste spijker in het bord sloeg werd hij aan zijn overal getrokken. Hij keek naar beneden in de ogen van een kleine jongen. "Meneer" zei de jongen, "Ik wil één van uw puppies kopen".

"Wel", zei de boer, terwijl hij met zijn hand   "Wel", zei de boer, terwijl hij met zijn hand achter in zijn nek wreef, "deze puppies hebben heel goede ouders en kosten aardig wat geld". De jongen liet even zijn hoofd hangen. Toen reikte hij diep in zijn broekzak, haalde een handvol kleingeld voor de dag en liet het aan de boer zien. "Ik heb 39 cent. Is dat genoeg om te kijken?" "Zeker", zei de boer en hij floot een deuntje.  "Dolly", riep hij.

Uit het hondenhok en over het erf rende Dolly naar de boer toe,   Uit het hondenhok en over het erf rende Dolly naar de boer toe, gevolgd door 4 kleine bolletjes wol. De kleine jongen drukte zijn gezicht tegen het hek. Zijn ogen straalden van verrukking. Terwijl de honden naar het hek kwamen rennen, zag de jongen nog iets bewegen in het hondenhok. Langzaam verscheen er nog een bolletje wol, maar deze was zichtbaar kleiner dan de andere hondjes.

Op zijn achterpootjes gleed het bolletje het hok uit   Op zijn achterpootjes gleed het bolletje het hok uit  en op een wat onhandige wijze begon het hondje vooruit naar het hek te hobbelen, terwijl het zijn best deed de andere hondjes bij te houden. "Ik wil die hebben", zei het kleine jongetje, terwijl hij naar de waggelende hond wees. De boer knielde naast het jongetje neer en zei: “Jongen, je wil dat hondje echt niet. Het is nooit in staat om te rennen of te spelen, zoals de andere hondjes kunnen".

Toen deed de jongen een stap naar achteren,   Toen deed de jongen een stap naar achteren, bukte zich en begon een broekspijp op te rollen. Terwijl hij dit deed werd een stalen beugel zichtbaar aan beide zijden van het beentje van de jongen, die vastgemaakt zaten aan zijn speciaal gemaakte schoentje. De boer aankijkend zei hij: “Weet u meneer, ik kan zelf ook niet zo goed rennen en hij heeft iemand nodig die hem begrijpt".

Met tranen in zijn ogen boog de boer voorover   Met tranen in zijn ogen boog de boer voorover en pakte de kleine puppy op. Hij hield het heel voorzichtig vast toen hij de puppy aan de kleine jongen gaf. "Hoeveel kost het?" vroeg de kleine jongen. "Niets, het is gratis", zei de boer. "Er is geen prijs voor liefde".

De wereld is vol van mensen   De wereld is vol van mensen die iemand nodig hebben die ze begrijpt. Het is de Nationale Week van Vriendschap. Laat je vrienden zien hoeveel je om ze geeft. Stuur dit naar iedereen die je als een vriend beschouwt. Als het bij je terugkomt, dan weet je dat je een cirkel van vrienden hebt.

WANNEER JE DEZE MAIL ONTVANGT   WANNEER JE DEZE MAIL ONTVANGT WORDT JE VERZOCHT DIT DOOR TE STUREN NAAR MINSTENS 4 MENSEN, INCLUSIEF DEGENE DIE HET HEEFT DOORGESTUURD NAAR JOU.  ----- Einde bericht ----- ®