Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Het maken van presentaties voor op de computer.
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Vragen over het leerportaal
Hoofdpagina uitnodigen leden mijn pagina video’s berichten Daarna klik je bij Vormgeving op appearance page op de volgende pagina kies je eerst een template.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
PDA TOCHT ROOMBEEK Enschede, 2009/2010. N OVOMENTOR Kan automatisch al opgestart worden wanneer de PDA wordt aangezet, anders te openen via: Start – Programma’s.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Werken met My-Mate Handleiding.
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Invullen e-profiel Ga naar
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Het geven van een workshop
1.Ga naar 2.Kijk rustig rond. 3.Laat een foto van je trekken. 4.Ga naar
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een presentatie maken Les 2
Wegwijs in Belfirst.
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Instructie eBook Pack via ELO.
Repressief Zakboekje VRU 2012
Handleiding ClassDojo
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Hoe een pc met behulp van
LLBA Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Wat? De nightshophop is een app (voor iphone en/of Android) waar jongeren een route langs verschillende nachtwinkels moeten volgennachtwinkels Per nachtwinkel.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
DWF HET DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER. Klik op Inloggen Bij 1 e gebruik eerst registreren met adres dat in sportlink staat en je relatiecode, daarna.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Surpass instructie ICT&O. Startscherm Je krijgt een code, die je in het startscherm invult. Hier is die code ‘ABCD1234’.
Talent in Ontwikkeling
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
IOS – IPHONE / IPAD/ MAC instellen. STAP 1. Ga naar instellingen.
Rituelen Geheugensteuntjes op vaste tijdstippen op de dag waarmee u nieuwe gewoontes kunt realiseren Volgende = → toets.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Film 1. Gebruiken 2. Vinden 3. Downloaden 4. Maken 5. Bewerken
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Training: Cliëntsessies
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Goochelen met Google Chrome
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Bankkoppeling mEt ING stopzetten
FSC_LES_201904A_WindowsVaardigheden
Zoeken naar informatie op het Internet.
Transcript van de presentatie:

Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van dit team hoort. We gebruiken de internet instellingen van de browser om het internet op te gaan.

Het wachtwoord klopt - we hebben verbinding gevonden. Alle teksten zijn ingeladen en we weten welke ronde we spelen. Je kunt op 4 knoppen klikken: team-info, spelregels, speel en disclaimer.

Team-info: Dit zijn de gegevens die bekand zijn over je eigen team. Je kunt deze desgewenst wijzingen. Alleen voor teamleden en de 2 foto’s moet je contact opnemen met de spelleiding.

De Spelregels.

Speel: Het eerste onderdeel van elke ronde is de opzoekvraag. Wanneer we in de volgende ronde komen kunnen we ook de antwoorden van eerdere opzoekvragen bekijken.

Verder: Het autowassen. Kies het aantal emmers dat je wilt gebruiken, of klik op help. Dan verschijnt er een uitgebreide uitleg

Help: Meer uitleg over het autowassen. Kies het aantal emmers en ga verder.

Verder: Water dragen. Hiervoor moet je contact leggen met andere teams. Klik op help voor meer uitleg of op een teamnaam voor meer gegevens

Help: Meer uitleg over het waterdragen. Klik nu op een team om meer over het team te weten te komen.

Hier zie je de gegevens van een ander team. Later in het spel zal je ook het resultaat van eerdere ronden zien tussen jouw team en dit team. Klik nu op verder om de ronde af te sluiten.

Afsluiten: Hier zie je een overzicht van al je zetten voor deze ronde. Als je twijfelt kan je op naam van het onderdeel klikken om je zetten te wijzigen. De server controleert of de zetten op tijd zijn, en je kan het programma dan afsluiten.