Heeft u soms het gevoel dat u veel tijd verliest met tijdrovende werkjes? Zou u niet liever meer tijd voorhanden hebben om in belangrijkere werkzaamheden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Advertisements

“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
Samen ouder worden in en rondom De Bron 10 oktober 2013 Werkconferentie.
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
De Vlaamse audiovisuele sector: een socio- economische profilering Isabelle De Voldere Hans Everaert.
BRIDGE Vervolgcursus Vervolg op starterscursus Bridgeclub Schiedam ‘59 info: Maandagavond: 19: – of
Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening Vzw Begeleid Wonen Leuven
“Hoe kom ik aan klanten?”
Inhoud Ontzorgen Rekenvoorbeeld: gezin van 4 personen
10 tips voor een gouden start Groeitips
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Ondersteuningsbehoeften mantelzorgers in de revalidatiezorg.
1. Introductie 2. Voor wie? 3. Productomschrijving 4. Wat levert het op? 5. Wat kunt u verwachten? 6. Voordelen Waarvoor Werken aan vindbaarheid Doelgroep.
wat zegt het decreet opvoedingsondersteuning?
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Even voorstellen! Marika van Soest Parttime Coördinator planners Livio
Introductie 2MT, een technische ondersteunende organisatie Dienstverlening aan bedrijven. Uw eigen (externe) technische dienst. Ondersteuning technische.
Dinsdag 4 april 2017 Bedrijfspresentatie Clean Concepts B.V.
Welkom op de presentatie voor nieuwe medewerkers
Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen!
Zorg. is een menselijke waarde Verpleegkundige zorg is.
VERWERKING GESPREKKEN v w e l k o m Advieswerk INFINITE - de mens centraal - - de mens centraal - Johan Royeaerd Johan Royeaerd Koningsbergweg
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
Resultaten enquête tuchtwet
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
Inkomen les 19 Begrippen & 92 t/m 99
“In zelfsturende teams samenwerken met vrijwilligers”
Kwartiertje Overstag Januari 2014
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Het beste hypotheek advies voor starters Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek starters.
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
Iedere jongere op de juiste plek. Nieuwe ontwikkelingen Veranderingen in het vmbo o.a. Verscherpen exameneisen invoering passend onderwijs MBO: Focus.
Klik hier =>.
Waar staat uw droomhuis? Waar anders dan in Luchen!
Oplossingen van Zorg van de Zaak
Het algemeen welzijnswerk & justitieel welzijnswerk
Kennismaken met SynCount. Programma 1.Over SynCount 2.Onze werkwijze 3.Synergie van specialismen 4.Duurzaamheid 5.De toegevoegde waarde van SynCount.
Het wereldwijde netwerk van de Duitse economische vertegenwoordiging Susann Zuber, Communicatie & PR AHK debelux.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.
Perspresentatie Gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober 2012.
Informatieavond BSO 17 november 2008 Clubhuis DZC'68.
Nu: Wajongers Kosten:€ 2 miljard In 2020: Wajongers Kosten: € 5 miljard OPLOSSING MEER WAJONGERS AAN HET WERK!
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
10 tips voor een gouden start Ivo Bols 10u30 – 11u15.
Evangelisch Begeleidingscentrum Klaas van der Hoeven.
Naar een professionele communicatie cultuur en profilering van de school.
ELRC Workshop in Den Haag, Nederland, Kunt U Bijdragen? 1.
Waarom InDrenthe? Wie kijkt er naar een livestream? Wat betekent InDrenthe voor uw evenement? Wat kost InDrenthe? Welke andere mogelijkheden biedt InDrenthe?
Jaarvergadering Verder Limburg, Beter Brein 18 juni 2016.
Zonvoornop. Zonnepanelen Zakelijk Zonnepanelen voor Bedrijven  Heeft u een bedrijf met een grootverbruikaansluiting? Dan kunnen zonnepanelen een erg.
Villas-opties in Spanje Website: Tel: Club Villamar - Geniet van.
Maatwerk is goedkoper dan standaard GEMEENTE ROTTERDAM Bestuurs- en Concernondersteuning.
Via SUCSEZ verzekerd Naam adviseur/ spreker
DE SAFETY BOX.
Transcript van de presentatie:

Heeft u soms het gevoel dat u veel tijd verliest met tijdrovende werkjes? Zou u niet liever meer tijd voorhanden hebben om in belangrijkere werkzaamheden te investeren? Bent u geïntereseerd om met een betrouwbare externe partner samen te werken? => Dan zijn wij, Atelier Alternatief, de ideale samenwerkingspartner voor U!

Wat biedt Atelier Alternatief u? Atelier Alternatief biedt ondersteunende diensten aan die inspelen op de noden en behoeften van uw organisatie. Hiermee nemen wij eenvoudige maar tijdrovende werkzaamheden uit uw handen die een extra belasting betekenen voor u en/of uw personeel. Wij bieden u onze hulp en deskundigheid zowel op tijdelijke als continue basis aan.

Voordelen van samenwerking met Atelier Alternatief? Besparing op gebied van arbeidskosten Besparing op kosten aan interimbemiddeling Tijdwinst Uw personeel wordt optimaal benut Uw drukke momenten kunnen wij ook tijdelijk opvangen Mogelijkheid tot vervoer van materiaal

Wat doen we? Reclamefolders –Sorteren –Plooien –Verdelen In- en uitpakwerk Papierophaling Mailings verzorgen Creatieve productie …

Onze huidige samenwerkingspartners? Belgische Distributiedienst M&AD Stad Genk Stad Halen Nieuw Dak Qualiprint Bloemenzaken …

Contact? Wilt u graag meer informatie of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met een van volgende personen: Barbara Roux / Caroline Smeets Bijlkestraat GENK Tel: 089/ Gsm: 0499/ Fax: 089/

Alternatief betekent: A ltijd L egio, een waaier van mogelijkheden T ijdbesparend E fficiënt R aad en daad N azorg en opvolging A andacht voor uw organisatienoden T oegevoegde waarde I nnoverend E N F un om mee te werken