ULYSSES LEOPOLDSBURG Fout Persmap 35 jaar.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Advertisements

Bonnefooiproject bij Pasen 2014
Persmap wielerkoers Belgisch kampioenschap voor boeren en boerinnen
Hagelandse Bier Genieters Wie zijn wij ? In de lente van 2012, merkten twee vrienden, Jean-Marc en Kurt dat er in hun regio (Linter – Zoutleeuw – Tienen)
Een Duif voor Albert - helpende handen Stadsschouwburg donderdag 20 februari 2014 VOORMIDDAG (vanaf 08:00) NAMIDDAG (vanaf 13:00) NAMIDDAG (vanaf 16:00)
Onze visie: Zie, slaat uw ogen op en beschouwt de velden
Feestmarkt vrijdag 1 juni 2012
 Peter Staelens – Voorzitter  Inge Stock – Secretaris  Filip De Poortere – Penningmeester  Ben De Poortere – Bestuurslid  Sheila Hautekeete – Bestuurslid.
Kennis maken met: Levend Woord Gemeente Franeker
20 jaar Open Monumentendagen 2008 RESULTATEN VAN PUBLIEKE OPINIEPEILING Nobody’s Unpredictable Oktober 2008 IPSOS BELGIUM Waterloo Office Park Drève Richelle,
10, 11 en 12 juni 2005 Organisatie: Narrenklub vzw Klik om verder te gaan.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Welkom 1.
Presentatie Muziek en zang Paul Wilbur.
DE DOOPVONT VAN SCHORE DE DOOPVONT VAN SCHORE IS 500 JAAR OUD EN AFKOMSTIG UIT DE EERSTE KERK VAN SCHORE (14e EEUW), WAAR HET EEN PLAATS HAD IN DE DOOPKAPEL.
Het organiseren van een jaarlijks terugkerend muziekevenement waaraan alle muzikanten uit Heiloo, individueel of in verenigingsverband, kunnen deelnemen.
Zaterdag 16 juni. afspraak om 14.45u manegemstraat 37 te Izegem.
PowerPoint presentatie Project Kampvuur Afrikaanse muziek
Bestemming God eren ….
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
Van « ons » LIEN fotoboek 13 juni juli 2001.
Ab Kan Restaurant beheerder.
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
Groot HUB’N BUB’N ZATERDAG 23 EN ZONDAG 24 JUNI 2012 FEEST 25 jaar.
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Niets is hier blijvend Johan de Heer 166 : 1 en 3
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 455 Schriftlezing: Kolossenzen 1 : en Tekst: Kolossenzen 4 :
Groot geloof 1.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Zondag 31 maart 2013 Zoetermeer 1. Jozua 5:9 Marcus 16:4 Lucas 24:2 2.
Wie is mijn naaste? Lucas
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
De Olympische spelen.
Imagebuilding Helaas, geen kant-en-klaar recept, want geen koor is gelijk. Performen met power | Petra Andriessen.
Dagverzorgingscentrum “De Zilverberk” Sedert 1 maart 2010.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
JAARPROGRAMMA 2012 KBO GELDROP. JAARVERGADERING VAN KBO GELDROP OP 19 APRIL OP DONDERDAG 19 APRIL ZAL IN GEMEENSCHAPSHUIS ZESGEHUCHTEN ONZE JAARVERGADERING.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Op 25 en 26 augustus 2007 werden er voor de 4de maal Wijnfeesten georganiseerd door Het Haspengouws Wijngenootschap. Met deze happening willen we een zo.
Waarom werd Gods Zoon mens? Zondag 14 HC. Waarom werd Gods Zoon mens? Om met jouw zonden af te rekenen Zondag 14 HC.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
Ontbijtservice voor Sarah
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
Stichting Christine de Pisan
Nieuwjaarsreceptie Programma uur : Welkom uur : Opening uur : Deel 1 – jubilarissen uur : Pauze uur : Deel 2 – jubilarissen.
Werkgroep wervend toernooi Concept en Plan van Aanpak 1.
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Door Jessica van der Leij
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
INFO vakantieweken van maandag 13 juli t/m zondag 2 augustus Met: 14 jarigen in deze weken, van 8 – 74 jaar Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen,
Verkeerde verwijswoorden
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
De Gezellen van Sint-Hubertus Wiemesmeer-Zutendaal
Intensieve contextbegeleiding "De Vuurvogel" Informatiebrochure voor de jongere Hallo daar! Dit is onze informatiebrochure. Lees hem aandachtig door en.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
WELKOM U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in deze week. Ons.
Presentatie de markt voor Acht
Wanneer: vrijdag 30 juni en zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017!!!!
Transcript van de presentatie:

ULYSSES LEOPOLDSBURG Fout Persmap 35 jaar

Zanggroep Ulysses presenteert

Ulysses Fout Naar aanleiding van ons 35-jarig bestaan hebben we besloten om in ons feestjaar er nog eens een goei lap op te geven. We plannen in dit jaar 2 grote activiteiten. Op 14 en 15 juni 08 organiseren we terug een 2-daagse Kioskade, met op zaterdag 2 optredens “Ulysses” en “Real Time Band/Marc Stans” in de feesttent aan de Kiosk en op zondag een 5-tal optredens op de Kiosk zelf.

Ulysses Fout Eerst een optreden van Ulysses. Hier trachten we een actief gebeuren van te maken. Het zang– en danstalent van het publiek zal danig op de proef gesteld worden. Na dit gebeuren willen we nog doorgaan tot in de vroege uurtjes met een knalgekke afterparty en een al even gekke DJ.

Ulysses Fout Wanneer : zaterdag 1 maart 08 Waar : Gemeentelijke Feestzaal Leopoldsburg Deuren open vanaf 20.00 u

Voor meer info en tickets kan je steeds terecht bij: Jan Vanzeir 0476/90 50 61 of www.ulyssesleopoldsburg.be Tickets : Voorverkoop : € 5 of Kassa : € 6

Samenstelling Ulysses Theo Vanzeir Keyboard, gitaar, zang Jan Vanzeir Percussie, zang Pol Fillee Keyboard Paul Vanzeir Basgitaar, zang Ruben Stans Drum, zang Jean-Pierre Terzo Sax, klarinet, gitaar, zang Jean-Paul Schelkens Gitaar, zang Wilma Claes Zang Christine Feyen Zang Annelies Vanbel Zang Greet Stans Zang Petra Vandistel Zang Lieve Vanzeir Zang Lien Dewingaerden Zang, dwarsfluit Luc Bouve Geluidstechniek

“Ulysses Fout” is sponsored by Bouwmaterialen Mallants Bakkerij Vermeer Drankenhandel Prik & Tik Leopoldsburg Esso Tankstation Groep Bruno, Leopoldsburg Houthandel Verellen Yap vzw Reclame Quintens Schilderwerken Chris Gerard Elektro Kuppens American Softwash Starwash bvba Vanlommel NV

Ulysses door de jaren heen Oktober 1973… een muziekminnend trio nam de gitaar in de hand, begon te musiceren en met enige steun verwezenlijkte men een eerste optreden in de plaatselijke jeugdclub. Het vuur sloeg in de pan. Het driemanschap breidde vlug uit. Wekelijks werd er met zijn vijftienen in een gezellige huiskamer rond de tafel gerepeteerd. Het duurde niet lang of een eerste huwelijksmis werd opgeluisterd. Drie jaar lang werd elke gelegenheid te baat genomen om her en der eucharistievieringen te verzorgen in een eigen stijl. Wie kende niet het Ulysses van de huwelijksmissen, de jubileum- en jongerenvieringen. Dit bracht wat geld in het laatje waardoor het instrumentarium vernieuwd en uitgebreid kon worden. Maar Ulysses kon meer. 25 leden sterk stapte de groep uit het keurslijf van “jongerenkoor”. De eerste showavond, 1979, met zang en wat sketches, werd een succes. Dit motiveerde de groep om de grenzen te blijven verleggen en te werken aan nieuwe producties. Ulysses evolueerde meer en meer naar een semi-professionele showgroep. Covers werden in een eigen arrangement gebracht. Een professionele tekstschrijver en regisseur werden onder de arm genomen voor eigen nummers en choreografie. Voor de presentatie werd vaak beroep gedaan op BRT-radiopresentatrices. Om de twee jaar werd er een nieuwe show voorgesteld, steeds rond een bepaald thema, in een wisselende, eigen stijl die het publiek aangenaam bleef verrassen. Swingende muziek, romantische nummers, folk en jazz, zang en dans werden ingekaderd in een eigen choreografie met passende sfeerbelichting. De groep steunde hierbij op een twintigtal stemmen, gitaar-, drum-, blaas- en klavierbegeleiding … en een actieve ploeg achter de schermen. De stijgende publieke opkomst was een riem onder het hart voor een blijvende vooruitgang. Aanvragen voor optredens bleven niet uit en Ulysses trok het hele Vlaamse land door, voor zowel binnen- en buitenactiviteiten. Ook radio-optredens werden gretig meegenomen. Na het 25-jarig bestaan in 1997 werd de groep herschikt. In een nieuwe bezetting werd gezocht naar nieuwe uitdagingen en deze werden ook gevonden. De Kioskade werd boven de doopvont gehouden en samen met Harmonie De Weergalm werd ook een heuse Prom’s in elkaar gestoken. Wordt vervolgd …