Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
De afdelling spelling wort ingeschakkelt
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Hoe heb jij overleefd .?.
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
voor de zomervakantie tot
Hey wij zijn hajar louiza . En wij maak deze meidenmagazine
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Welke trends komen terug
Macbeth Door: Mike Testroote.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
WAT VROUWEN ZOAL ALS UITLEG KUNNEN GEVEN
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
KOMMAGEBRUIK.
Belangrijke waarschuwing voor de echte mannen onder ons Er zitten vrouwelijke hormonen in JUPILER!!!
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
EMEG lijst: opdracht 10.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Automotive Design Rolls Royce Phanton 2.0. Packaging.
JUSTIN BIEBER.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Stage presentatie Van Elcke van Gorkum.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.

Music Mijn verwachting.. Bij het woord Billboard dacht ik als eerst aan grote reclame borden met de beste artiesten / reclames erop. De hottest items.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Automerken Douwe van Wel Jimmy van Zichem
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Informatie avond Silkeborg Denemarken
Een wijze les voor jullie:
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
 Spelprogramma waarin studenten van verschillende opleidingen tegen elkaar strijden.  De studenten worden in groepen per opleiding ingedeeld.  Het.
+ Speel 4 games uit verschillende genres Wat waren mijn verachtingen? Wat is mijn ervaring geweest? Wat was het verschil?
Sport in de samenleving!
Stage: Basisschool de Klingerberg
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Het verhaal Casper Vermeeren. Hoofdstuk Er was eens Jan. En er was ook Mi. En de papa Tom, Ze woonden in een huis die je eigenlijk een krot kon noemen.
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
Het 24 spel.
Dit is de vraag Hier komen allerlei antwoorden!!! antwoord 1
Transcript van de presentatie:

Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl

Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het spel, verder gaat het denk ik alleen maar om auto’s en een race tussen andere auto’s winnen

Ervaring Het spel gaat niet om een race tussen andere auto’s. Het bevat wel veel geweld, je moet wel eens iemand anders uit een auto trekken om er vervolgens zelf in te gaan zitten. Je moet allerlei opdrachten doen voor maffiabazen. Het is totaal niet mijn spel..

Verschil? Tussen mijn verwachting en ervaring van het aantal geweld zat enigszins een verschil, aangezien er in het spel nog meer geweld moest worden gebruikt dan ik had verwacht. Verder was het doel van het spel anders dan ik dacht.