 Gran Turismo was jarenlang de ongeëvenaarde koning van de realistische racegames waar de concurrentie maar niet aan leek te kunnen tippen. In de ruim.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe heb jij overleeft...? Met geluid!.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
De pot mayonaise en het bier Een verhaal met een moraal
Sporten.
Verkeerseducatie : dode hoek
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
De Toegevoegde Waarde van digitale kaarttafels Geo-informatie op Tafel, 17 oktober 2013 Peter Pelzer.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
door: Roderick Juffermans
Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley
Oerproducent (bijv. de veehouder)
Branche analyse drogisterijen Onderzoek online marketing activiteiten
hoe de marokkanen geld verdienen....
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!
How to avoid being a code monkey ? Peter Vantieghem 18/6/2013.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
ABN AMRO GELDSPEL.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
 Linkin Park is een band die zich slim oriënteert op de markt, ze zijn niet voor niets een van de grootste bands op dit moment.  Ze zijn van een vuige.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
WAT VROUWEN ZOAL ALS UITLEG KUNNEN GEVEN
Stop! Sta eens even stil..
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
3de NAT. DAMES ½ FINALE BEKER VAN VLAANDEREN TEOOST-DUINKERKE.
Lieve vriend(in)!.
WAAROM IK MIJN JOB BEN VERLOREN? IK WAS EERST VORKLIFTCHAUFFEUR BIJ HET LEGER….
  Ik ben dankbaar….
Mijn buurman uit Belgie kwam om ca uur op de koffie.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Van Abbemuseum.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Geluk is een werkwoord.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Harry Potter Studios.
Nadia zahraoui.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Een liefdesgeschiedenis
Gemaakt door: Dillon Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een.
Vrienden heb je voor heel je leven , maar niet voor even.
Opdracht: brief aan de redactie van een krant.  Graag wil ik volgende ten sprake brengen.
Workshop 2: Plezier in je werk: daar word ik blij van!
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Uitleg persoonsvorm (pv)
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Hoofdstuk 8: The game is made for a player. Ken de spelers  Einstein: Leer luisteren naar je publiek en weet wat je doet.  Project yourself: Plaats.
Volksuniversiteit Zwolle
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
+ Speel 4 games uit verschillende genres Wat waren mijn verachtingen? Wat is mijn ervaring geweest? Wat was het verschil?
The Presentation of Learning Van: Roland Rutten 12 juni, 2012.
Mijn buurman uit België komt iedere avond rond uur bij mij op de koffie.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
Zo zijn wij in de hand van de Heer
Heb je al vaste grond onder je voeten… of zak je weg door twijfel? Zie je het nog zitten?
De training interactief voorlezen 1.Opzet 2.Onderzoek studenten VU 3.APS-bevindingen.
Het 24 spel.
Transcript van de presentatie:

 Gran Turismo was jarenlang de ongeëvenaarde koning van de realistische racegames waar de concurrentie maar niet aan leek te kunnen tippen. In de ruim vijf jaar die ontwikkelaar Polyphony Digital nodig had om dit nieuwe deel in de winkels te leggen heeft de concurrentie echter niet stil gezeten. Van de grootste concurrent Forza Motorsport zijn in de tussentijd zelfs twee nieuwe delen verschenen, die de verwachtingen voor games in dit genre grondig hebben bijgesteld.

 Vanaf het introfilmpje, waarin het bouwen van een auto vanaf de grond wordt getoond, is merkbaar dat er een autoliefhebber achter het stuur zit bij de ontwikkelaar. Die passie voor auto’s komt ook duidelijk naar voren in het aanbod van auto’s en verschillende disciplines. GT5 is zonder twijfel de meest complete racegame die ik tot nu toe heb gezien. Zo zijn er ruim 70 verschillende tracks verspreid over 26 verschillende locaties, duizend voertuigen en is er de toevoeging van Rally, NASCAR en kartraces.

 Het grootste probleem van Gran Turismo 5 is het gebrek aan echte vernieuwing. Het uitzetten van hulpmiddelen als ABS, automatisch schakelen of een ideale lijn weergeven levert namelijk geen extra beloning op in ervaringspunten of geld, iets wat ik al jaren gewend ben van concurrent Forza. Het realisme en het sublieme rijgedrag is van een ongekend niveau. Ik ben een beetje teleurgesteld dat de ontwikkelaars daar al hun energie in hebben gestoken waardoor de rest van het spel verfijning en vernieuwing mist. Desalniettemin is dit het meest complete Racespel op de markt. En heeft het in mijn ogen de hoge verwachtingen waargemaakt.