Bevrijdingsfestival Vlissingen 2013. 5 Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ronde (muziek, TV & Showbizzzz)
Advertisements

Praten met kinderen over de wereld !
Maandbrief Jins April Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Welkom WELKOM Hartelijk welkom op de informatieavond over de studiereis Londen van het Hervormd Lyceum Zuid. De begeleiders zijn: Mw P. van.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Werkwoorden d t dt.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Woorden en tijd.....
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
7 april 2013 Zoetermeer 1. 1Korinthe Maar, zal iemand zeggen, hoe worden de doden opgewekt? En met wat voor lichaam komen zij? 2.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 457 : 1, 2, 4 Schriftlezing: 1 Petrus 1 : 13 – 16 1 Petrus 2 : Tekst: 1 Petrus.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Verdienmodel Hrieps festival
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Iedereen is uniek (2) van Rico
De aarde die om haar as draait
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan.
Gefeliciteerd!!! Met jullie 50e huwelijksverjaardag!
Probeer te begrijpen wat de Midzomernacht zon betekent
14 april 2004Met de trein naar Nemo!1 Naar Nemo! Daar ga ik! Ik vertrek met de fiets vanaf school.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
Bij het kolenvuur Johannes
Groot geloof 1.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Ik ben Bob..
Ik ben Marie En dit is mijn oom Tom.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Mijn buurman uit Belgie kwam om ca uur op de koffie.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Bidden: Les 5 God, hoort u mij?
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Informatiebijeenkomst 3 18 Maart Programma Zaterdag 13 april – uur op Utrecht CS! – Max 15 kilo bagage en 10 kilo handbagage Denk aan afmetingen.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Gemaakt door Denise van Kreuningen
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Als je drank verbiedt, doen ze het juist stiekem
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
2 juni 2013 Rotterdam 1. Galaten 4 21 Zegt mij, gij, die onder de wet wilt staan, luistert gij niet naar de wet? 2.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Transcript van de presentatie:

Bevrijdingsfestival Vlissingen 2013

5 Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom Vlissingen? Lekkere dam waarop je languit in de zon kan chillen

Programma Hoofdpodium uur Dio rapt als Ambassadeur van de Vrijheid! uur The Van Jets maken dansbare glamrock uur Vijf voor vijf moment uur Bazzookas op dit moment dé Ska rock band van Nederland uur Aankomst Bevrijdingsvuur Estafette uur Amsterdam Klezmer Band behoort tot de wereldtop van klezmer-, feestbands uur Pete Philly zanger en rapper van o.a. het nummer ‘time flies’ uur New Cool Collective bekend om zijn unieke mix van jazzy, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo.DioThe Van JetsBazzookasBevrijdingsvuurAmsterdam Klezmer BandPete PhillyNew Cool Collective

Wat heb ik gezien? • Zelf heb ik stukjes gezien van The Van Jets, Bazzookas en Amsterdam Klezmer band. • Hiervan vond ik alleen Amsterdam Klezmer band erg leuk. Een beetje balkan muziek met een zonnetje is nooit verkeerd natuurlijk

Wat viel op? • Wat tijdens het festival wel heel erg op viel was dat het voor veel zeeuwen een schreeuw om aandacht was. Dé uitgelezen kans om god is aan te prijzen voor een grote groep festivalpubliek. Er liepen zelfs jongens met grote houten kruizen te sjouwen..

Doelgroep • Het viel me op dat de doelgroep toch wel maximaal 17 jaar was en daarna pas weer vaders en moeders met kinderen. Mensen van mijn leeftijd zoeken het feestje toch al meer bij andere steden, wat ik me goed voor kan stellen.

Volgend jaar weer? • Nee! • Hoewel ik elk jaar zeg dat dit de laatste keer Vlissingen was denk ik dat ik volgend jaar echt weer is naar een andere stad ga. • Dit jaar was het ook niet mijn keus om naar Vlissingen te gaan, dat was namelijk Rotterdam.