Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Plaatje vrienden op een bank
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Pepermans (Anders bekeken, anders gedacht). Waar blijft da volk na?
- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
Kerstviering kleuterbouw
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
We zijn toch allemaal gelijk…
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
De beloning van de dwerg
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Zomaar een kaartje.
GOD.
‘t Is maar een gedach….
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Sint zoekt een huis!!!!!.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
ik kan wel wat ontspanning gebruiken
Dagboek van een vrouw.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Interpreteren van data
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
“Geef en je zal gegeven worden.”
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
M,n Opa
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Jij bent een VIP!! Jeugdkamp Blij da'k op kamp ben! Ik ben hier op kamp in een te stille stad Ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad Maar.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Jezus roept de leerlingen
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Sinterklaas 2005 Vol ongeduld staat groot en klein te wachten op de helikopter van de sint.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Alle lijntje bij elkaar…?
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
1.7 Iedereen is bezig Samengestelde zinnen. Opa heeft alles wat zijn hartje begeert. Opa wil graag een hut hebben. Kun je hier één zin van maken?
Transcript van de presentatie:

Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar was de Sint niet echt blij mee. We zaten dus met onze snoep in gebouw C….

Eigenlijk ging onze uitstap door op zondagmorgen 16 november om 10u00. Het was een tocht met spanning, inspanning, ontspanning en onverwachte wendingen …( dit laatste vooral voor de Sint ) 1 van de Pieten was eigenlijk al betrapt, nog voor hij helemaal in tenue was. Nooit gedacht dat er hier op zondagmorgen om 10u00 al een drietal kulakkers in en rond het gebouw zouden zijn…. ( Er wordt hier ook rijles gegeven op de parking)

Nog vlug de laatste instructies…

En we zijn weg, naar gebouw C dus, zoals gewoonlijk…

Niet langs hier, want Sint heeft zijn botten niet mee…

ons “Bella” laten we best hier staan…

Want, heb je al gezien hoe we hier naar binnen moeten ?

Oef…we zijn bovengeraakt (gelukkig zit er hier nog geen glas in) Let op Sint, niet te dicht bij de rand gaan staan !! Uw evenwicht is niet meer 100%...

Ze zitten hier blijkbaar weer met veel technische problemen…

Zeg Piet, is dit niet iets dat we zouden kunnen gebruiken ?

1 2 3 Ja, en wat gebeurt er hier nu ???

Oei, Oei, Sint voelt zich niet goed !!! Arme Sint….

Wat zijn die Pieten daar nu weer aan het konkelfoezen ???

Een ritje door de spina, dit konden we nu toch niet laten !! En het gaat hier goed bergaf… en de Sint stuurt !!

En nu: Stage diving ?? Sint is goe bezig..

Niet doen Sint ! Denk aan uw knieën….

Het wordt tijd om naar huis te gaan, Sint is moe. (Tja, hij is ook geen 3 x 7 meer, en het was ook een vermoeiende tocht )

Maar door die spina lopen, was niet zo’n goed idee…

Er is op het einde zelfs nog geen entrée ! Gebouw E Klop, Klop, klop

Uiteindelijk zijn we er geraakt in gebouw ‘E’… Maar echt logisch zijn ze hier nu toch niet!! Komt er na ‘C’ dan niet gewoon ‘D” ?? (A, B, C, D, en dan toch pas E?)

Sint heeft alles dan nog eens aandachtig bekeken, En hij zag dat het goed was….

Jullie snoep ligt dus in E 1133 Sint heeft ondertussen ook het leveringsadres van het IRC aangepast: E 1133 ipv C 933. Volgend jaar zou alles dus normaal moeten verlopen… Alhoewel ze hebben hier nog bouwplannen… (Sint weet alles)

Salut ! We zijn weg The End