Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December 2011 +57 321 2270661 Colombia

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Trouw God wil dat wij elkaar trouw BELOVEN
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Water, schapen en vrouwen
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 130 : 4 Na de zegen Ps. 27 : 3 en 4 Schriftlezing: 1 Korintiërs 6: Tekst:
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Zonde, de grootste vijand
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Welkom in deze kerkdienst
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Woord van Leven Mei 2011.
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
HOEZO BIDDEN?.
Zegen & vloek deel II.
1 Korinthe Wordt mijn navolgers… 2 32 Geeft noch aan Joden, noch aan Grieken, noch aan de gemeente Gods aanstoot; 33 zoals ook ik allen.
1Korinthe 6 : Korinthe 6 : Alles is mij geoorloofd, maar niet alles is nuttig...
De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.
Thema voor vanavond is:
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Welkom!. Opvoeding Maarsen, 14 november 2009 Opvoeding Vooraf, voor de jongeren (1/4): Hoe zou je de relatie met elk van je ouders waarderen? Uitstekend.
Welkom in deze kerkdienst
Tien basishoudingen om vertrouwvol in te groeien.
In deze dienst zal Ds. J. Kruidhof voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 118 Gz. 171: 1, 2 Na de zegen Gz. 171: 1, 2 Schriftlezing: Hebreeën 1 Tekst:
Welkom in deze eredienst
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Woord van Leven Juli 2014.
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Welkom in deze kerkdienst
Zondagavond 8 maart 2015.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Thema voor vanavond: Je ouders
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Beelden van de kerk.
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
Hartelijk welkom in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (verenigd in de PKN) Zondag:13 december 2015 Voorganger:Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. A. de Jager.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Liturgie voor de viering op zondag 14 februari 2016 Voorganger:Hans van der Linden Organist:Adrie van der Padt Muzikale medewerking:o.l.v. Hans Buis Wijkgemeente.
Liturgie voor de viering op zondag 21 februari 2016 Voorganger:ds. Marloes Meijer Organist: Peter de Rijke Wijkgemeente De Kern.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Transcript van de presentatie:

Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia Beste Vrienden, Groetjes vanuit Colombia. 11 November ben ik met Jennifer Sanchez getrouwd in Chili. We zijn nu in Colombia Zuid Amerika voor een week en we vieren Kerst samen met enkele kinderen en vrijwilligers van de en waar ik vroeger ook gewerkt heb.

29 December gaan we naar Curaçao. Op zaterdag 7 Januari hebben we onze “Huwelijks Herhaling” in het gebouw die mijn ouders in 1967 hebben verbouwd als het eerste gebouw volledig ingewijd voor het Volle Evangelie op Curaçao “Stromen van Kracht”. Je bent bij deze van harte uitgenodigd. Aanvang 5 uur pm met een slideshow van foto’s en video uit Chile en daarna komt de Bruid binnen. Rio Canarioweg 28 Kerk gebouw van “Bida Nobo” Curacao. Daniel en Jeny getrouwd in de burgerlijkestand van San Pedro, Concepcion, Chili Om 11:00 uur.

Foto’s bekijken ? … Op deze website kan je de foto’s zien van ons huwelijk. Hier zet ik ook al jullie gelukwensen die je opstuurt per . Het is dus ook ons gastenboek. “Daniel en Jeny, Wat gaan jullie nu doen?... “ … Met Gods hulp willen wij ons toewijden om fulltime de Zending in te gaan als vrijwilligers om mensen in nood te helpen. We gaan door met zendings werk precies zoals u van mij gewend bent.

Uitnodiging Huwelijksherhaling op Curaçao: Datum: Zaterdag 7 Januari Tijd: 5 uur smiddags. Plaats: In het gebouw van de “Bida Nobo” Kerk aan de RioCanarioweg Uitnodiging Huwelijksherhaling in Nederland: Datum: Zondag 1 Juli 2012 Tijd: 4 uur smiddags Plaats: Bakkersweg 2, 7683 SV, Den Ham (Overijssel)

Samen met Jeny ben ik meegeweest met haar Pastor 300 km naar het zuiden van Concepcion. Op de foto links de samenkomst voor “Eerste Steenlegging” van het nieuw kerk gebouw in het gebied van de Mapuche Indianen. Jeny sprak hun ook toe bij de inzegening. Enkele oudere mensen kenden Jeny haar Oma Carmen nog, zij heeft vroeger als zendelinge gewerkt in dat gebied. Op de foto’s; De Pastor en Jeny. Hij is een actieve man die veel doet om de mensen te vertellen van Jezus Christus in Chili en ook onder de originele bewoners de “Mapuche Indianen”

Van Januari t/m Mei gaan we meehelpen als vrijwilligers in het Zending Hospitaal op Borneo Indonesië. Op de foto sta ik samen met Dr. Geary, beter bekend als “Opa” (De Indonesiërs gebruiken nog steeds een aantal Nederlandse woorden) Hij is de oprichter van het Hospitaal sinds de jaren ’60 en komt uit USA. Op de achtergrond zie je het hospitaal. Ze zien uit naar mijn komst om mee te helpen met de voortzetting van de vernieuwing van de waterleidingen en allerlei andere technische reparaties en klusjes. Door de vele lekkages in de oude waterleidingen is er soms niet genoeg water in de zomer.

Van December zijn we in Colombia om mee te helpen met de kerstviering voor kinderen en vrijwilligers. Van 29 December – 11 Januari zijn we op Curaçao. Daarna gaan we via Miami naar Indonesië waar we 4 maanden gaan werken in het Zendings Hospitaal als vrijwilligers in de technische afdeling.

Een ziektekostenverzekering met werelddekking is verplicht voordat we de zending ingaan. Per 1 januari moeten we daar gezamenlijk 3000 Euro voor betalen en dan zijn we voor heel 2012 gedekt. We bidden dat God zal voorzien. Wil je meehelpen? Stuur je gift tgv: “Verzekering”.

Genesis 2:24 Daarom zal een man zijn vader en zijn moeder verlaten en zijn vrouw aanhangen, en zij zullen tot een vlees zijn.

11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny zijn getroud in Chili

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Wij wensen u een gezegend Kerstfeest en een gelukkig Nieuw Jaar 2012

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.