Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
De Altijd meteen aan de slag
Installatie instructie
Inleiding instructie MijnSmile
Aanmelden voor Lareb Intensive Monitoring
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Cursus Internet Leerstof (Alleen Zuidland). Uitleg over wat het is..
Wil Kersten & Gerben van Engelen
Weddeschalen & Weddebijslagen
© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
WebHIS Call Manager 3.5.
Wegwijs in Belfirst.
Ouder/verzorger.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Workshop nieuwe release Roy-data september Agenda Aanleiding en uitgangspunten nieuwe release Roy-data 1 x nieuwe zoekfunctionaliteit, 4 logistieke.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Digitale urenverwerking voor leerbedrijven
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
Welkom! Klik hier om te beginnen
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Magister voor ouders.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Surpass instructie ICT&O. Startscherm Je krijgt een code, die je in het startscherm invult. Hier is die code ‘ABCD1234’.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
SNEL VAN START MET DE MJO-applicatie VAN BOUWKOSTEN.NL
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Auvesta Affiliate validatie
Auvesta Affiliate Aanmelden
Menu - Affiliate Registratie
SNEL VAN START MET DE MJO-applicatie VAN GWWkosten.nl
GOUD is geld de rest krediet
Auvesta transactie Verificatie mobileTAN
Hoe succesvol in te loggen?
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
Instructie inloggen docent
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Feedback applicatie Introductie in het gebruik

Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft het creëren van de Feedback mogelijkheid op medisch handelen •Waarom? Terugkoppeling van medisch handelen is minder direct in de huisarts- posten dan vroeger •Hoe? Middels een internet applicatie. De feedback betreft de feitelijke informatie zonder waarde oordeel

Werking globaal Autorisatie arts verwerkt casus in Callmanager Assistent verzendt dump Callmanager naar internet (Wekelijks) Huisarts beoordeelt casus in de Feedback applicatie Autorisatie arts leest Feedback van de Huisarts Beheer bewaakt het proces Huisarts ontvangt bericht per mail Autorisatie- arts ontvangt bericht per mail En genereert statistische info Na lezen wordt de Casus geanonimiseerd

Spelregels •De gevraagde FEEDBACK : –Is kort en bondig –Geeft feitelijke informatie –Betreft een verwachte of belangwekkende uitkomst

Voor het gebruik van de applicatie heeft u het internet adres nodig alsmede login gegevens, deze worden door de beheerder van uw huisartsenpost toegezonden Start

Initialisatie •Plak of type het internetadres waarmee u voor het eerst de applicatie dient te gebruiken (deze krijgt u van uw HAP) in het adresvenster van uw browser •Indien e.e.a. juist is ingevoerd krijgt u het volgende scherm:

Inloggen Door het invoeren van uw naam en wachtwoord maakt u zich kenbaar aan het systeem, waar na u … op basis van uw inlog een * met daarin een eenmalige code ontvangt. * In een later stadium kan dit ook op basis van een sms-bericht.

Feedbackapplicatie •Na de het invoeren van de ontvangen code komt u automatisch in de feedback applicatie, de uitleg van de structuur van de start pagina volgt in de demo hierna:

Startscherm Tabblad toont de Casus t.b.v. feedback van de huisarts aan de autorisatie arts Tabblad toont de ontvangen feedback van de desbetreffende autorisatie arts Tabblad toont de als huisarts gegeven feedback Druk deze link u feedback wenst in te voeren met betrekking tot de getoonde casus Druk deze link indien geen feedback benodigd is Druk deze link indien u nog onvoldoende informatie heeft tav het geven van feedback Selecteer deze knop indien u terug wilt naar het startscherm (getoont) Selecteer deze knop indien u de spelregels wilt inzien Selecteer deze knop indien u het helpscherm wilt tonen Selecteer deze knop indien u contact wilt opnemen met beheer Na selectie van deze knop wordt het info venster getoont Selecteer deze knop indien u uw wachtwoord of adres wilt wijzigen Selecteer deze knop indien u wilt uitloggen (aanbevolen) Na selectie van deze knop wordt de portal van de HAP getoont

Feedbackapplicatie •Nu bent u klaar om de gegevens van de Feedback applicatie te verwerken, demo:

In de praktijk Selecteer daarna de knop feedback invoeren

Feedback invoeren Voer hier uw feedback in (max 128 letters) Hier kunt u de ICPC codering selecteren indien deze naar uw mening onjuist in de casus is weergegeven Bevestig de ingevoerde feedbackSelecteer cancel indien u wilt annuleren Hier komt de feedback

Ontvangen feedback Tablad ontvangen is geselecteerdIn dit venster wordt de eventuele nieuwe (ongelezen) feedback getoond Indien u dit wenst kunt u de reeds gelezen feedback met behulp van de knop archief tonen

Ontvangen feedback Na selectie van de knop Archief wordt de reeds gelezen feedback getoond Indien u dit wenst kunt u de casus inzien (selecteer Casus bij de gewenste feedbackregel)

Gegeven feedback Tabblad FB gegeven toont de gegeven feedback

Tips •Stel het adres van de beheerder in als ‘toegelaten’ in uw mailfilters. Hiermee maakt u het mogelijk om de wekelijkse herinneringsmail te ontvangen i.g.v. nieuwe Casus of Feedback •Goede feedback is belangrijk maar let op dat e.e.a. niet teveel tijd neemt. Probeer een balans te vinden in snelheid en zorgvuldigheid. Indien u door tijdgebrek achterstand oploopt is het beter de oude Casus te verwijderen en u te richten op de beoordeling van de recente Casus •Indien u een patiëntenpoel met een of meer andere artsen deelt dan is het raadzaam dat u wordt ingedeeld in een artsgroep, geef dit door aan uw beheerder

Voor (meer) informatie kunt u zich wenden tot de afdeling verkoop van Labelsoft Telefoon: www: webhis.nl