Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
MAAK FOTO MAAK FOTO Volg onderstaande instructies: 1. ga recht voor het beeldscherm zitten, 2. kijk recht in de lens, 3. druk met je muis op “MAAK FOTO”
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Lucas, uw partner bij uitstek
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
In week 2 moesten we zelf besluiten hoeveel we zouden inkopen.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Hoofdstuk 2 Het inkoopproces
Deze week: inkoop en verkoop
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Handleiding TURBOCASH
presentatie voor versie 3.0
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
QPS HÉT INKOOP SERVICE SYSTEEM VAN DE BBN. BBN BBN staat voor Business Bloemisten Nederland. Platform van 100 bloemisten in Nederland. Gespecialiseerd.
Werken met Mamut; Waar te beginnen ?
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Werken met een adressenbestand
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Instructie eBook Pack via ELO.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Sales H4 Onderhandelen en offreren
Aan klikken. TAB blad favorieten aan klikken Nieuwe verzamel map maken.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
?.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Deze week: inkoop en verkoop Probeer de focus te verleggen van het intypen van de voorgeschreven instructies naar de grote lijn.
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Administratie ‘Wat is administratie?’. Wat is administratie? “Administreren is vastleggen, op papier of elektronisch, wat er in jouw onderneming gebeurd.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Auvesta Affiliate validatie
Verschil offerte/factuur
Algemene beschrijving van de toepassing
Auvesta transactie Verificatie mobileTAN
Handleiding NODR Schade App
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
CAO 90 doelstelling Persoonlijke gegevens in Workday invoeren
Urendeclaratie goedkeuren via MijnContinu
Transcript van de presentatie:

Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven. Handleiding TUBOCASH Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.

Als u een voorraad heeft en/of een verkoop gericht bedrijf bent dan kunt u gebruik maken van de volledige functionaliteiten van TurboCASH op dit gebied. U kunt alles doen wat een service gericht bedrijf doet en u kunt orders, inkoop, offerte en verkoop gegevens vast leggen. Volg dus de instructies op van de service gerichte bedrijven. Als u alle stappen heeft doorlopen dan kunt u hier verder gaan.

Ga naar Instellingen > Administratie > Documenten.

Controleer de document instellingen en pas eventueel de nummers aan.

Ga naar Instellingen > Administratie > Voorraad informatie.

Voeg eenheden toe en pas eventueel de omschrijvingen aan.

Ga naar Bewerk > Artikelen.

Voer uw artikelen in.

Ga naar aanpassen voorraad

Kies voor Qty & lowes cost en voer het aantal artikelen in dat u op dit moment heeft On hand en het minimum niveau dat aanwezig moet zijn Reorder. Als u klaar bent drukt u op Ok. Gebruik Annuleren om het scherm te verlaten.

bestelling naar inkoop offerte naar verkoop We gaan nu de dagelijkse processen behandelen. Bestelling inkoop Offerte verkoop

Om een bestelling in te voeren gaat u naar Factuur > Inkoopdocument > Bestellingen

Kies crediteur, datum en eventueel referentie Kies crediteur, datum en eventueel referentie. Vul bij detail u bestelling in.

Als u de bestellingen niet gelijk afdrukt of als u deze nogmaals wilt afdrukken gaat u naar Invoer > Document Afdukken.

Kies in de lijst soort invoer voor bestellingen

Als uw leverancier de bestelling aflevert dan kunt u deze vervolgens als inkoop converteren.

Kies voor document Type Orders en Dubbel klik de bestelling en druk op Convert. U kunt ook een andere crediteur toewijzen aan de inkoop factuur. U heeft nu de bestelling geconverteerd naar een inkoop factuur.

Kies inkopen om de eventueel prijs of aantal aan te passen.

Kies de crediteur en selecteer de aangemaakte inkoop factuur.

In dit voorbeeld pas ik de korting aan.

Ingevoerde verkoop en inkoop documenten moeten verwerkt worden naar de administratie. Ga naar Invoer > Bijwerken grootboek.

Kies Inkoop om de inkoop te verwerken. En druk op Update.

Kies dan Rapporten > Algemene grootboek > Proefbalans Kies dan Rapporten > Algemene grootboek > Proefbalans. U ziet dat de goederen zijn toegenomen.

U kunt offertes maken voor uw klanten in Invoer > Documenten > Offertes.

Kies debiteur datum en eventueel verwijzing Kies debiteur datum en eventueel verwijzing. En druk op details voer de offerte regels in en druk op (esc) of op detail. U kunt kiezen om deze offerte direct af te drukken of om deze later in batch af te drukken.(zie voorbeeld bestelling)

Als u klant akkoord gaat met de offerte dan kunt u deze converteren naar een verkoop factuur.

Dubbel klik op de offerte en druk op convert Dubbel klik op de offerte en druk op convert. Gebruik Cancel om uit dit scherm gaan.

U kunt de factuur aanpassen als er afwijkende afspraken of aantallen zijn.

Ik heb de prijs aangepast in dit voorbeeld.

Om de factuur te verwerken in uw administratie gaat u naar Invoer > Bijwerken Grootboek.

Kies Update om uw facturen te verwerken.

Kies dan Rapporten > Algemene Grootboek > Proefbalans Kies dan Rapporten > Algemene Grootboek > Proefbalans. U ziet dat uw winst met 100 euro is gestegen.

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Delphi Dreams