7-14 FEBRUARI 2011 MARRIAGE WEEK.  7 tot 14 februari MARRIAGE WEEK in Nederland in 2011.  Vier je huwelijksrelatie en investeer in elkaar.  Thema 2011:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Demografische veranderingen: Mijn dorp over 10 jaar
Advertisements

Crowdfunding voor Zonne-energie in Friesland
Alle signalen staan op GROEN Baarn, 27 oktober 2010.
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Alert4you Wethouders voor Kindcentra 3 februari 2012.
Van duurzaam energie-initiatief naar Met Elkaar Voor Mekaar
“ - een platform voor ICE in Vlaanderen” Dries Van Den Broucke – 14/09/2012.
Wat is een Groene Kerk? Werk maken van duurzaamheid en zorg voor de schepping. Beloven om elk jaar een nieuwe ‘groene’ stap zetten. Ervaringen delen en.
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
1 november 2012 Kunnen corporaties nog investeren? Initiatieven om projecten te blijven realiseren Pierre Sponselee.
Les 4 BEIJUM IN DE TIJD VAN BURGERS EN STOOMMACHINES
Green Farming Kenya Programma informatie Introductie Green Farming Kenya is een programma voor Nederlandse tuinbouw toeleveranciers die actief zijn in.
De eerste mensen Paragraaf 1 Hoofdstuk 2.
Bewonersvergadering 13 april 2011 Welkom Opening Bestuurszaken 20.25Waar staan wij nu? 20.40Buurt Interventie Team 20.50Pauze 21.10Politie.
1 Combinatiefuncties in het onderwijs Presentatie Combifuncties Onderwijs Regionale voorlichtingsbijeenkomsten 2010 GA ER VOOR !
Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting.
Relatie IVN - natuur Natuur is “ons ding”, vanuit liefde voor natuur
Workshop WORK Agenda: Ontstaan van DIEP (5 min.) Wat is DIEP? (5 min.) Wat is (5 min.) Werken met DIEP (20 min.) Terugkoppeling (10min.)
voorzitter Johan Cruyff Foundation
VFO – studiedag 22 november 2007 I. Nicaise (HIVA – K.U.Leuven)
Social media voor (ouderen)organisaties Scholingsochtend SBOG ‘Kennismaken met social media’ Maandag 5 maart 2012.
Wat betekent “Europa” voor het Sallandse platteland?
Omgaan met geschiedenis
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
Management en Organisatie
Benchmark Grondbedrijven 2010 “Een kijkje in andermans keuken…”
Les 4 BEIJUM IN DE TIJD VAN BURGERS EN STOOMMACHINES
Vergelijk 2008 en 2010 MR vragen. wn 9% wn 0% wn 26% wn 4%
Invloed maquiladora’s op verschillende schaalniveaus
Wat? Internationaal project 1998 Wetenschappelijk onderzoek Experimenteren in de ruimte Frank De Winne.
Petra Couffez - 1 Ba MV.
Werkgroep Economie en Geloof Enkele activiteiten Doelstellingen Hoe het begon  Alternatieve invulling Dankdag: 2009 paneldiscussie met o.a. vert. chr.
Opbouw Wat is Rotaract Organisatie Praktijk Commissies Afsluiting Rotaract met elkaar, voor elkaar! ROTARACTROTARACT.
Vlaamse Impulsbeleid Gemeentelijke Ontwikkelingssamenwerking
10.00 u.Opening u.Deskundigheidsbevordering Lokale Belangenbehartiging u.Ontwikkelingen wonen voor ouderen in Brabant u.Meer woningen.
Bijeenkomst Contactpersonen NAH 3 februari 2011 Het kan Anders! Hoe kan minder meer worden voor de NAH cliënt?
ScaldWIN, Internationale Scheldeweek 2011 De Schelde, rivierstroom als levensstroom.
Beleid rond korte keten in Vlaanderen
Bijeenkomst colleges 15 februari 2011
Belang, rol en voordelen van een Europese koepel 11/02/
DuurzaamDoor Regionale netwerken en Duurzaamheidknooppunten Ad Bijma, programmacoördinator.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
De zin van een SOP 14 oktober 2014 Dick Rasenberg.
Focus juli 2014 RVA-SANCTIE EN DOORSTROOM NAAR DE OCMW'S.
Blik op de toekomst…?! Blik op de praktijk Centrum Jeugd en Gezin d.d. 18 oktober 2010.
Verkiezingen 2006.
Welkom bij het vak economie!
Presentatie resultaten monitor landelijk versus lokaal maart 2014.
Stichting Alodo Lokale inkomsten gezondheidszorg 25 maart 2010.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
De stem van de nieuwe topsector van maatschappelijke initiatieven Silvia de Ronde Bresser initiatiefnemer Kracht in NL 18 mei De.
 Een plaats waar ze terecht kunnen met zorgen omtrent de opvoeding van hun kinderen, maar ook over anderen thema’s die hen bezig houden (werk zoeken,
Het Groene Woud  Nationaal Landschap Het Groene Woud (2005)  Aantrekkelijk natuur-, cultuur- en recreatiegebied tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.
FACULTEIT LETTEREN & WIJSBEGEERTE 10 FEBRUARI 2015.
Heike Delfmann / Lectoraat Veranderend Ondernemerschap NHL 1.
1 juni 2010 I.s.m. lokale ChristenUnie fracties Groningen ChristenUnie Regiotour Groningen.
Het Groene Woud  Nationaal Landschap Het Groene Woud (2005)  Aantrekkelijk natuur-, cultuur- en recreatiegebied tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.
VIrBr steunt met trots:
Crowdfunding.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Welke leerpunten nemen we mee van de eerste twee jaar?
WAT IS HET MAATSCHAPPELIJK MIDDENVELD 1
Humanitas afdeling Nijmegen en omstreken
Instrument voor ontmoeting, een verbonden buurt en meer:
Rugendo vzw is een jonge Molse organisatie die projecten financiert op Idjwi, een eiland in het KIVU-meer in Oost-Congo.
Energiek Dorpen Poperinge
Encour strategie Beleidsplan
Over de lijn Utrecht Openingsdia
Transcript van de presentatie:

7-14 FEBRUARI 2011 MARRIAGE WEEK

 7 tot 14 februari MARRIAGE WEEK in Nederland in  Vier je huwelijksrelatie en investeer in elkaar.  Thema 2011: “Groene liefde, Ga je ook voor duurzaamheid?!”  M

Het idee  Marriage Week is een platform van burgers en groepen, die jaarlijks in de week voor Valentijnsdag in dorpen en steden activiteiten ontwikkelen te bate van duurzame liefdesrelaties.  Marriage Week Nederland is een initiatief van personen en organisaties uit de wereld van cultuur, kerk, politiek, wetenschap en economie, die duurzame liefdesrelaties in de samenleving willen ondersteunen.  Marriage Week, goed voor je Relatie. Verfrissend, activerend, feestelijk, bezinnend of romantisch. Het programma van Marriage Week biedt mogelijkheden om samen met je partner leuke of verdiepende dingen te doen en zo je relatie te versterken.

Geschiedenis  Marriage Week is in 1996 in Engeland ontstaan.  Richard Kane, oprichter van Marriage Week: ‘Ik kan me nog herinneren, dat ik met mijn vrouw in een bouwmarkt aan de kassa stond. De mensen gaven geld uit aan lampenkappen, behang, vloerkleden en ik dacht bij mezelf: is het niet interessant hoeveel tijd en geld we besteden om onze huizen en woningen in te richten? Maar hoe weinig tijd en geld besteden we om onze relatie op te bouwen? Terwijl dat huis er alleen maar is om onze relatie tot onderdak te zijn.’  Sindsdien wordt in de week voorafgaande aan Valentijnsdag, van 7 tot 14 februari, internationaal en sinds 2010 ook in Nederland speciaal aandacht besteed aan duurzame liefdesrelaties.

MARRIAGE WEEK INTERNATIONAL Germany Czech Republic Switzerland UK Hungary Belgium Australia Ireland Northern Ireland co.uk co.uk United States Ireland Netherlands Romania

Wat is MARRIAGEWEEK.NL MARRIAGEWEEK.NL is de website waarop Marriage Week zich presenteert op een eigen webpagina. Marriage Week ondersteunt landelijke en lokale initiatieven ten bate van duurzame liefdesrelaties. Daarnaast biedt de website allerlei activiteiten en acties in Nederland. Wat is De Relatieweek? De Relatieweek is een onderdeel van de Website waarop u een volledig overzicht krijgt van alle activiteiten gedurende 7 tot 14 februari. Wat is De Mail? De Mail is een nieuwsbrief in de vorm van een bericht. De Mail ontvangt u elke maand en vlak voor de huwelijksweek. Via De Mail wordt u automatisch op de hoogte gehouden van alle nieuwe activiteiten. MARRIAGEWEEK.NL 7-14 FEBRUARI

MARRIAGE WEEK  7 tot 14 februari MARRIAGE WEEK in Nederland in  Vier je huwelijksrelatie en investeer in elkaar, de moeite waard!  Thema 2011: “Groene liefde, Ga je ook voor duurzaamheid?!” GEEF ELKAAR EEN RUGGENSTEUNTJE  Voor informatie lokale activiteiten