Nieuw in Nederland U aangeboden door

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

Hoe kan ik mijn oogst het best bewaren ?
Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
Wat is een goede warme maaltijd?
Indonesisch eten.
Vakschool van het toerisme en voedsel en de smaakindustrie “Sv. Sv. Kiril i Metodii”- Momchilgrad, Bulgaria Levenslang leerprogramma Sector “Leonardo da.
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Eieren en Ei bereidingen
Spaans 24-Kitchen.
Groenten.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
Leonardo Project F&B4YOU
“Leonardo Project” F&B 4You
VRUCHTEN EN NOTEN.
Chocoladekruidnoten Sanne Weerstra Productdossier.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
In welke snack zitten bij gelijk gewicht de meeste calorieën? a) Slagroomgebak b) Chips c) Kip-kerriesalade.
Hardlopen en voeding Every morning in Africa, a gazelle wakes up. It knows it must run faster than the fastest lion or it will be killed. Every morning.
Givaudan vegetarische kippensoep
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema-Apparatuur.(Snijdgereedschappen)
Gezond op reis.  Inentingen halen voor de kerst ◦ DTP ◦ Gele koorts ◦ Hepatitis A & B ◦ Malaria.
De Actieve Voedingsdriehoek
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
Noten en zaden.
Vloeistoffen meten Kennismaking met het meten van vloeistoffen
Hardlopen en voeding Every morning in Africa, a gazelle wakes up. It knows it must run faster than the fastest lion or it will be killed. Every morning.
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
Programmastructuurdiagrammen
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
Vakleer/warenkennis L. van der Meer
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Sla PowerPoint: Sla Door L van der Meer - CT1.
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Macaroni met hesp en kaassaus
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
En… Wat zit er in? Het etiket onder de loep!
LUNCH / TROMMEL IDEEËN Alice Bekelaar. VOEDING & VARIATIE Om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen is het belangrijk om te variëren. Groente en.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
De noodzaak van eten bij kanker , Oncologiedag: Kanker meer dan een diagnose Ewine Armbrust & Bernadette van Meerkerk, diëtisten.
FRUIT.
HACCP.
De kleine dingen van oma's!
Surinaamse groenten.
Foto Recept Pizza rondjes
Door: Silke, Anniek en Kayleigh
Thema 3 mijn school Week 3.
De kleine dingen van oma's!
Wortelpuree met vissticks
Charoset maken Matteüs 26: “Het was de eerste dag van het Joodse Pesachfeest. De leerlingen kwamen bij Jezus en vroegen: ‘Waar zullen we de paasmaaltijd.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

Nieuw in Nederland U aangeboden door Orient kool Nieuw in Nederland U aangeboden door

Wat is Orient kool Orient kool is een kool die van oorsprong in Azië groeide. Een koolsoort met een bijzondere smaak en structuur Orient kool wordt onder het merk Jaroma kool door Bakker & Leenheer en Exquisite Products & Innovations geintroduceerd. Orient kool heeft een platronde vorm smaakt licht zoet en knapperig. Orient kool laat zich uitstekend verwerken in verse salades met kool. Orient kool is jaarrond leverbaar.

Orient kool Orient kool Verpakt in kartonnen dozen 60x40 cm. platronde kolen van ca. 800 – 1100 gram Verpakt in kartonnen dozen 60x40 cm. Inhoud per verpakking 10 – 12 kolen, afhankelijk van het seizoen. Orient kool is afzonderlijk verpakt. Prijs op aanvraag Orient kool is jaarrond leverbaar.

Hoe maak je Orient Kool eetklaar 1. Witte kool bereiden (de basis) Als u witte kool wilt koken of stoven moet u rekening houden met 250 gram per persoon. Voor salades heeft u aan 75-100 gram voldoende. Verwijder de harde buitenste bladeren en de stronk. Was de kool zorgvuldig en schaaf of snijdt de kool in fijne repen. Kook de schoongemaakte, in reepjes gesneden kool in 7 tot 10 minuten gaar in weinig water met een snufje zout. Als u de kool te lang kookt ontstaan er zwavelverbindingen die een nare kooklucht veroorzaken en de groente zwaar verteerbaar maken. Breng de kool op smaak met nootmuskaat. Witte kool kunt u gekookt of gestoofd serveren, maar ook voor soep en salades is witte kool een prima product. Bron www.genietenvanvers.nl

Hoe maak je Orient Kool eetklaar 2 Kool salade Ingrediënten 1/4 witte kool 1 zoetzure appel (elstar) 2 plakken ananas, in stukjes wat ananassap 200 gram selderiesalade Bereiding Snijd de witte kool in fijne reepjes. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de ananasringen in stukjes. Doe deze ingrediënten in een slakom en voeg de selderiesalade toe. Giet er vervolgens wat ananassap bij en meng het geheel nog een keer goed. Zet de salade in de koelkast en serveer deze koud. Bron www.genietenvanvers.nl

Voedingswaarde en bewaren Orient kool is een zogenaamde platronde witte sluitkool. Door zijn stevige structuur is het een goede 'bewaarkool'. Voedingswaarde per 100 gram Kcal: rauw 24, gekookt 11 Vitamine C: rauw 29 mg, gekookt 15 mg IJzer: rauw 0,5 mg, gekookt 0,2 mg Vezel: rauw en gekookt 2,8 gram Kopen, bewaren en koken Nodig voor 2 ons: 200-250 gram Bewaartijd koele plaats (12-14 °C): 2 weken Bewaartijd koelkast (4-7 °C): hoeft niet in de koelkast Gemiddelde kooktijd: 12 minuten Bron www.voedingscentrum.nl