Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Gemaakt door Odessa koorevaar
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
BEROEP VAN JE PAPA.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Negerzoen A girl is mine-Elvis Presley
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Kindermoment.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Het Vierde Huwelijk.
Wie durft te zeggen dat vrouwen ook niet in staat zijn om technische problemen van een auto te herkennen?
Logica in al zijn zin en waanzin.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Interpreteren van data
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
De Bevalling Gaan we wat drinken ? Nee want onze familie komt op bezoek.
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
Een meisje komt van school en vertelt trots aan haar moeder…..
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Met een handicap.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Marloes Waterschoot Klas 3D
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
DE POSTBODE.
De handicap.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Woordsoorten benoemen
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Afspraak. Heb je morgen ook een afspraak met de tandarts?
Deel 2: dicht bij de leerlingen
Transcript van de presentatie:

Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ? Een paartje is in bed gekropen en de man zegt dat hij wel zin in seks heeft. Zij zegt echter: Ik heb morgen een afspraak met mijn gynaecoloog schat, dus liever nu geen sex !! Hij draait zich om, maar vraagt dan na een poosje: Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?

Bellen Vraagt de vrouw aan haar vriendin: Vertel jij het iedere keer aan je man als je een orgasme hebt gehad ? Antwoordt de vriendin: Nee toch maar niet, hij heeft niet graag dat ik veel naar kantoor bel.

Bezoekje Opa bezoekt een hoertje. Als ze allebei naakt zijn en hij een condoom heeft omgedaan, stopt hij oordoppen in zijn oren en doet een wasknijper op zijn neus. Wat zullen we nou beleven, zegt het hoertje. Waar is dat nou allemaal goed voor ? Nou, zegt het oudje, in de 1e plaats kan ik niet tegen het geschreeuw van een achter elkaar klaarkomende vrouw en in de 2e plaats kan ik niet tegen de stank van verbrand rubber.

Drie, niet te veel Oma: Alle drie. Hij heeft het beloofd ! Oma, moeder en dochter zitten bij moeder thuis, als plots de deur open knalt. Een vreemde kerel stormt de kamer binnen. De vreemde: Alle drie naar de vloer. Dochter: Maar Oma toch zeker niet ? Vreemde: Alle drie heb ik gezegd en uitkleden, NU ! Vreemde: Alle drie heb ik gezegd en jullie worden vastgebonden. Vreemde: Alle drie heb ik gezegd en ik ga jullie alle drie verkrachten. Oma: Alle drie. Hij heeft het beloofd !

Film Een blondje en een brunette gaan samen naar de film. Halverwege de film zegt ’t blondje tegen de brunette: Die vent naast mij zit te masturberen ! Maar dat is toch verschrikkelijk, zegt de brunette, laten we onmiddellijk weggaan. Dat zal helaas niet gaan, zegt de blonde, want hij gebruikt er MIJN hand voor.

Hersens Na de bevalling zegt de dokter tegen de gelukkige moeder: Ik moet U iets ernstigs vertellen ! Uw kind is hermafrodiet. Het is wat ? zegt de vrouw. De dokter zegt: Het heeft de kenmerken van een man en een vrouw. Vraagt de trotse moeder: Betekent dat, dat hij een penis heeft en bovendien ook nog hersens ?

Vraagje Vraagt dochter aan haar moeder: Mam, waarom ben je eigenlijk met papa getrouwd ? Ma tegen pa: Zie je nou wel, zelfs ons eigen kind begrijpt het niet !!

Oma Truus O nee hè ! Toch niet alweer een alcoholcontrole ? Oma zit tijdelijk in een psychiatrische inrichting. Ze is psychisch wat in de war en is niet al te best meer ter been. Ze vind het een pracht sport, om met een rotgang door de gangen te racen met haar rolstoel. Op een goeie dag is het weer zo ver. Ze knalt vol gas door de gang, als plotseling een deur opengaat en gekke Leo voor haar staat. Stop! Rijbewijs graag. Oma Truus haalt een oud snoeppapiertje uit haar tas en laat dat zien. Oké, alles in orde, rijden maar weer. En verder gaat de snelle rit over de gang, tot plots een 2e deur open gaat en de maffe Erik voor haar springt. Stop! Papieren graag! Oma haalt een wikkel van een chocoladereep uit haar tas en laat hem die zien. Oké, alles in orde, doorrijden maar. Oma geeft nu echt alles om de verloren tijd weer in te halen. Ze knalt als een wilde over de gang, tot een 3e deur open gaat en de idiote Klaas voor haar staat met een knots van een erectie. Commentaar van Oma: O nee hè ! Toch niet alweer een alcoholcontrole ?