Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
ROZEN EN SPREUKEN.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Advent Week 1.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
Mijn familie..
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Meneertje Blij en Somber
Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Vriendschap made by bep powerpointsite-bep.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Lieve vriend(in)!.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Lieve zoon/dochter ....
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Interpreteren van data
Harry Potter Studios.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
een sinterklaasliedje
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Voor Aranka... Van Aart.
Mijn verjaardag..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Goedendag computerbezitter!
langzaam wij kinderen weer gebeurt omgeving worden waarbij mensen arfgoot.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
BONSAI Mijn Leven….
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Transcript van de presentatie:

Dag 13

Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de laatste dag van het dagboek. En wel een hele speciale. Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de gezellige tijd in Nederland. Het was wederom een heel groot feest. Ik heb echt genoten van jullie blije gezichtjes.

Het is voor mij een geweldig jaar geweest Het is voor mij een geweldig jaar geweest. En wat heb ik toch een lieve Pieten. Ik heb genoten van de wereldreis. Dit is een ervaring geweest om nooit te vergeten. Eigenlijk heb ik vanaf Juni één groot Sinterklaasfeest gehad! En een van de hoogtepunten was toch zeker wel jullie verrassingsfeest in Schin op Geul. Ik vond jullie liedjes en spelletjes geweldig! Maar stiekem moet ik nog vaak lachen om Flip Flopper. Vooral toen hij met zijn neus in de taart viel.

Natuurlijk ging er ook dit jaar weer van alles mis Natuurlijk ging er ook dit jaar weer van alles mis. Maar ja… dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. Want af en toe denken mijn Pieten dat ik van niets weet… maar ik weet natuurlijk alles. En ik weet zeker dat altijd alles weer goed komt. Net zoals het goed is gekomen met mijn Paardje. Hij was gelukkig ook weer op tijd terug voor Pakjesavond.

Waren de cadeautjes naar wens? Hadden mijn Pieten alles goed ingepakt? Gelukkig maar… want daar gaat het toch allemaal om. Dat iedereen een geslaagd Pakjesfeest heeft gehad. Het was wel behoorlijk koud dit weekend in Nederland. Dus ik ben wel een beetje blij dat we nu weer op weg zijn naar Spanje. Daar is het tenminste een beetje warmer.

Zo… ik ga nu langzaam mijn verhaal afsluiten. Ik hoor boven op het dek allerlei gerommel en geschreeuw van de Pieten. Zou er weer iets aan de hand zijn? Lieve kindertjes… ik zou zeggen … lief zijn het komende jaar! En dan zie ik jullie graag weer in November 2012 terug. Van alle Pieten een dikke Pepernoot en tot volgend jaar. Oh ja… zou ik het bijna vergeten. Heel veel lieve groetjes van Dagboekpiet. Liefs, Sinterklaas