Nu Skin®’s missie "Het is onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld door mensen in staat te stellen om hun leven en dat van anderen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Presentatie Achtergrond Het belang van olijfbomen in Palestina
Advertisements

IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Maartens College 27 april 2012
Lesprogramma Scholen over Football Maties Schoolvoetbal 28 april 2014 Beverhoeve 8 Leusden tel:
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
Hulp & ontwikkeling Vandaag de dag leven ruim één miljard mensen in extreme armoede. Goed voedsel is voor velen onbetaalbaar en mensen.
20 jaar Wereldwijd verbonden. Luisterend Dienen opgericht in vanuit de Nederlandse Hervormde Kerk (commissie Werelddiaconaat) 20 jaar Luisterend.
Presentatie UNICEF.
H3 Industralisatie en Ismen.
Bouw een dorp… … dat een hele natie zal opbouwen.
Dankdag 2012: Steun vaders en moeders in Oeganda..
Welkom bij de World Vision Quiz.
Welkom bij Vrijwilliger kort voorstellen
Thuiszorg en zorg voor wezen, Zuid-Afrika.
De kracht van het kleine
Het wereldvoedselvraagstuk brengt je zeer snel op het vlak van wereldhandel en duurzame ontwikkeling. Met het softwarepakket ‘Dashboard’ op de cd-rom kun.
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië
Hoofdstuk 4. Europa in beweging.
Jinthe Marieke Ian.
India als opkomend land
Hoofdstuk 2 Wereldbeeld: het wereldvoedselvraagstuk Paragraaf 11 t/m 15
Het Build a Village Project - modeldorp Mtalimanja in Madisi (Malawi) Tekst en foto's: Marcus Westberg.
Productie en distributie van VitaMeal ™ Lumbadzi (Malawi) Tekst en foto's: Marcus Westberg.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Caraes NGO. Broeders van Liefde stichter PJ Triest cultuur van de caritas/liefde verspreiden door dienstbaarheid bij armen en de meest uitgestotenen via.
Barbara KinneyBill & Mleinda Gates Foundation. 925 miljoen Ondervoede mensen in de wereld in 2010, volgens de Food and Agricultural Organization (FAO).
Hoofdstuk 4 Aardrijkskunde, economie en maatschappij
Winterhulp voor Oost-Europa
Noodhulp Syrië 1. Syrië Syrië is een land in het Midden- Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 20 miljoen inwoners.
De collecte is bestemd voor Red een Kind. Red een Kind Red een Kind helpt kwetsbare kinderen en gezinnen in Afrika en Azië. Dit is Njoroge. Hij is zes.
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
Afstudeerproject Yannick Stoffelen.
Malawi Chikhwawa Lauji One De Toekomst bedreigd
Welkom bij Vrijwilliger kort voorstellen
Gemaakt door: Caily en Sophie Docent: mvr van Strien Datum: Klas: 3T2
DORCAS VOEDSELACTIE 2014.
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie ‘Rode Centjes’.
8.4 Hoe help je een ontwikkelingsland?
In actie voor de allerarmsten
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Hoofdstuk 3 Arm en rijk in de VS en Nigeria.
Microkredieten voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia.
Welkom bij Vrijwilliger kort voorstellen
Kinderarbeid en het recht op onderwijs in de wereld
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Welkom bij. UNICEF: wie zijn wij? VN-kinderrechtenorganisatie Altijd en overal voor kinderen Sinds de Tweede Wereldoorlog Kinderrechtenverdrag Zoveel.
Zoveel begint bij een kind ZOVEEL BEGINT BIJ EEN KIND.
Wandelen voor Water Simavi facts and figures Opgericht in landen: Ghana, Kenia, Malawi, Oeganda, Tanzania, Bangladesh, India, Indonesië en.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Wat is een Theory of Change? ‘Iedere interventie is gebaseerd op veronderstellingen over wat die interventie teweeg zal brengen’ Het plaatje: welke interventie.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
Dit is Dorcas Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
WELKOM. ZONTA DAMME STEUNT VOLGENDE PROJECTEN Welke projecten steunt Zonta Damme ?
Kinderarmoede bestrijden via betaalbare en, kwaliteitsvolle dienstverlening Magda De Meyer Voorzitter Vrouwenraad.
Ook de buik vol van honger? Collecte voor Rwanda.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Kinderarbeid door de eeuwen heen Tijd van burgers en stoommachines.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Hongersnood in Afrika.
SDG4 KWIS 10 meerkeuzevragen over onderwijs in de wereld.
Voedselbank Amsterdam
<datum> <plaats>
Hoofdstuk 3 Bronnen van energie: Brazilië
Michael Stern (CC BY-SA 2.0)
1.
Niet alleen op de wereld
Niet alleen op de wereld
Transcript van de presentatie:

Nu Skin®’s missie "Het is onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld door mensen in staat te stellen om hun leven en dat van anderen te verbeteren met uitstekende zakelijke mogelijkheden, innovatieve producten en een verrijkende, stimulerende cultuur." Via het Nourish the Children® (NTC) initiatief zetten Nu Skin® en zijn uitgebreide mondiale distributeursnetwerk zich samen in om overal ter wereld uitgehongerde kinderen van voedsel te voorzien.

Kinderen redden d.m.v. een uniek concept Nu Skin® is het NTC initiatief in 2002 gestart om het wereldwijde hongerprobleem te helpen bestrijden. NTC is een humanitair initiatief dat Nu Skin Enterprises, een bedrijf met winstoogmerk, samen uitvoert met speciaal geselecteerde publieke liefdadigheidsorganisaties. NTC is zelf geen liefdadigheidsorganisatie. Innovatief concept: NTC verkoopt bijzonder voedzaam voedsel – VitaMeal – en doneert dit vervolgens aan onafhankelijke non-profit organisaties die gespecialiseerd zijn in het distribueren van voedsel onder mensen die honger lijden en ondervoed zijn.

Beste bedrijfsprogramma op het gebied van sociale verantwoordelijkheid Mondiale erkenning Nu Skin®’s unieke Nourish the Children® initiatief heeft in 2007 de American Business Award gekregen in de categorie: Beste bedrijfsprogramma op het gebied van sociale verantwoordelijkheid De American Business Awards, ook wel de 'Stevies' genoemd, worden uitgereikt om bedrijven van allerlei grootten en soorten en de mensen achter die bedrijven te erkennen. De Stevies erkennen ook uitstekende bedrijfsprestaties wereldwijd.

Waarom doen we dit? Iedere 6 seconden sterft er een kind aan ondervoeding. Dat zijn 5.000.000 kinderen per jaar. Nu Skin Enterprises biedt distributeurs en klanten de kans om het leven van deze kinderen te verbeteren.

Bewijs het verschil Met VitaMeal kunt u de armoedecyclus doorbreken en miljoenen kinderen redden van ondervoeding.

De armoedecyclus Gebrek aan voedzaam voedsel De valkuil van armoede en analfabetisme Vitaminetekorten Infecties en diarree > onvermogen om voedingsstoffen op te nemen Onvermogen om te leren of werken Toenemende ondervoeding

VitaMeal - meer dan alleen een maaltijd VitaMeal is speciaal voor ondervoede kinderen ontwikkeld door Pharmanex® wetenschappers en een deskundige op het gebied van ondervoeding bij kinderen in derdewereldlanden. VitaMeal levert de juiste hoeveelheden calorieën, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen die ondervoede kinderen nodig hebben voor hun groei en ontwikkeling. VitaMeal wordt gedistribueerd via gerenommeerde liefdadigheidsorganisaties die over de noodzakelijke infrastructuur beschikken om de voedsellevering efficiënt te laten verlopen.

VitaMeal doorbreekt de armoedecyclus 25 vitamines en voedingsstoffen Ontsnapping aan armoede Werkgelegenheid Een gezond lichaam en een gezonde geest Onderwijs dankzij voedselverstekking op school

Schoolvoedselprogramma's Schoolvoedselprogramma's maken gebruik van VitaMeal-donaties: kinderen komen naar school voor een warme maaltijd lichaam en geest worden gevoed er komen veel meer meisjes naar school Het belang van onderwijs aan meisjes: meisjes die onderwijs hebben genoten worden minder snel tienermoeders moeders die onderwijs hebben genoten geven dit door aan hun kinderen moeders die onderwijs hebben genoten verbreken de cyclus van analfabetisme en armoede moeders die onderwijs hebben genoten kunnen een samenleving redden

Onze partner: Feed the Children® De voornaamste mondiale partner van NTC Een internationale, christelijke non-profit hulporganisatie De twee na grootste internationale liefdadigheidsorganisatie in de Verenigde Staten (VS) Distribueert ieder jaar miljoenen kilo's voedsel aan gezinnen in meer dan zestig landen.

Hoe werkt NTC? NTC is de brug tussen uw donatie en de liefdadigheidsorganisaties. VitaMeal wordt gedistribueerd door Feed the Children® en andere gerenommeerde hulporganisaties. Donateurs kopen VitaMeal 'virtueel' via NTC. VitaMeal wordt geproduceerd in fabrieken in Malawi en China, met gebruikmaking van lokale producten en lokale arbeidskrachten. Ondervoede kinderen blijven leven!

Waarin NTC zich onderscheidt Hierin verschilt NTC van andere hulporganisaties: NTC is geen liefdadigheidsorganisatie. Het is een winstgevend humanitair initiatief van een bedrijf met winstoogmerk, Nu Skin Enterprises. Donateurs doneren een voedselproduct, geen geld. De donatie gaat geheel naar de mensen in nood. We werken samen met gerenommeerde hulporganisaties. Donateurs worden financieel beloond voor hun humanitaire donaties. VitaMeal wordt geproduceerd in Malawi en China en bevordert daar de groei van de lokale economie. We verstrekken gedetailleerde informatie en verslagen over de verschillende projecten, evenals foto's en video's.

Malawi - het warme hart van Afrika Malawi heeft 13.900.000 inwoners, waarvan 2.000.000 weeskinderen. De levensverwachting is 44 jaar. 30% van de kinderen overlijdt voordat ze vijf jaar zijn geworden. Dit komt door: ondervoeding aids 90% van de bevolking leeft op het platteland

Meer dan alleen voedselverstrekking… Het is de bedoeling niet alleen voedsel te verstrekken, maar de Malawiërs te helpen een betere toekomst voor zichzelf en hun gezinnen te creëren via agrarische ontwikkelingsprogramma's. Sinds 2004 werken NTC en het Malawi Project samen om langetermijnhulp te bieden via ontwikkelingsprojecten die gedeeltelijk gefinancierd zijn door Nu Skin®. Europa richt zijn inspanningen en middelen op één land: Malawi.

VitaMeal-fabriek in Malawi Nu Skin® heeft de helft van het geld besteed aan de bouw van de VitaMeal-fabriek in Lilongwe (Malawi). De andere helft van het geld is geleend aan Napoleon Dzombe, de beheerder van de fabriek. De wetenschappers van Pharmanex® hebben de VitaMeal-formule aangepast aan de traditionele voeding en verkrijgbare producten in Malawi. Ze hebben ook de mensen opgeleid die in de fabriek werken. De fabriek is eigendom van de Malawiërs en is bijzonder waardevol voor de bevolking van Malawi. De fabriek is in 2004 geopend.

Partners in Malawi Malawi Project Napoleon Dzombe Dit is een is Amerikaanse liefdadigheidsorganisatie die de bevolking van Malawi voedselhulp en gezondheidszorg-, onderwijs- en landbouwontwikkelingsprogramma's biedt. Napoleon Dzombe Napoleon Dzombe is een geboren Malawiër, die als jonge man van zijn vader de opdracht kreeg om de bevolking van Malawi te helpen en erop uittrok met slechts drie dollar op zak. Hij werd een succesvol zakenman en begon voedsel uit te delen vanuit zijn huis . Nu werkt Napoleon Dzombe voor het Malawi Project. Hij is verantwoordelijk voor de VitaMeal-fabriek en heeft de supervisie over de distributie van VitaMeal-zakken aan duizenden ondervoede kinderen.

Fantastische resultaten De VitaMeal-fabriek produceert meer dan 2.400.000 maaltijden per maand en voorziet zo Malawische weeskinderen van essentiële voeding. De lokale productie creëert werkgelegenheid voor ongeveer 400 mensen. Lokale boeren hebben een afzetmarkt voor hun producten. Door VitaMeal op school te verstrekken, komen kinderen naar school die anders zouden moeten werken om voor hun gezin te helpen zorgen. Lokale productie betekent minimale transportkosten, waardoor er meer geld overblijft voor andere hulpactiviteiten.

VitaMeal-distributie De distributie geschiedt via weeshuizen, kindercentra, ziekenhuizen, scholen... Rechtstreekse distributie in dorpen In de meeste gevallen blijven wezen bij familie in de dorpen. Eenmaal per maand vindt de VitaMeal-distributie plaats met de hulp van de lokale dorpshoofden. Ieder kind krijgt een bon die het kan inwisselen voor één zak VitaMeal, voldoende om het kind één maand lang iedere dag van een warme maaltijd te voorzien.

Hoe u kunt helpen: Koop VitaMeal-zakken: Doneer via het ADR-programma: donatie van 1 zak = 30 maaltijden donatie van 2 zakken = 60 maaltijden donatie van 5 zakken = 150 maaltijden Doneer via het ADR-programma: Langetermijnhulp – de enige manier om kinderen te helpen U ontvangt productpunten – voor gratis Nu Skin® producten U kunt zich kwalificeren om NTC Ambassadeur te worden

Nu Skin® verhoogt uw donaties Het bijpassingsprogramma: Als u kiest voor de donatie-optie van vijf zakken VitaMeal, legt Nu Skin Enterprises er een zesde zak bij. Per acht gedoneerde zakken VitaMeal, ongeacht waar ter wereld deze gekocht zijn, doneert Nu Skin Enterprises één extra zak om nog een hongerig kind te redden.

Verander de toekomst van de Malawische boeren Bijdrage aan het dorp Mtalimanja van de Nu Skin Force For Good Foundation® Donatie van USD 0,25 per zak VitaMeal Agrarische opleidingen Boeren leren in hun eigen onderhoud te voorzien en onafhankelijk te zijn.

Bijdrage van Nu Skin® Distributeurs in 2011 In 2011 hebben NTC-donateurs meer dan 35 miljoen maaltijden verstrekt aan ondervoede kinderen. Dankzij het bijpassingsprogramma van Nu Skin Enterprises heeft NTC vier miljoen extra maaltijden kunnen distribueren.

Bijdrage EMEA* Europa richt zijn inspanningen en middelen op één land: Malawi, Afrika. In 2011 hebben de EMEA-donateurs 4,5 miljoen warme maaltijden verstrekt aan kinderen in nood in Malawi, Zuid-Afrika en Rusland. Met meer dan 793.000 maaltijden heeft Noorwegen het meeste gedoneerd, op de voet gevolgd door Hongarije en Roemenië. *EMEA: regio Europa, Midden-Oosten en Afrika

Landen waar VitaMeal gedistribueerd wordt Sinds de start van NTC werden meer dan 200 miljoen maaltijden gedoneerd aan mensen die ze het hardst nodig hebben.

Nourish the Children is misschien 5% van wat we doen, maar 95% van wie we zijn. -- Blake Roney Chairman, Nu Skin Enterprises