Donald Zolan Schilder van KINDEREN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN ALLE MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN !!! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen.
Een gewone timmerman….
Plaatje vrienden op een bank
Portretje van een beroemd schilder.
De trouw van ‘n vriend op 4 poten Loyalty of a 4-legg-friend.
Een vrouw te zijn.
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Verborgen vormen van pesten
Wij gaan iets vertellen over het boeddhisme
Tosca Menten Inleiding Wie is Tosca Menten. De boeken.
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
David Doubilet is geboren in New York in 1946, en begon te duiken toen hij amper 8 jaren oud was. Hij heeft 13 jaren lang langs de kust van New Jersey.
Beelden storm.
Voor die jongeren die denken alles te weten…
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Prentenboek van: Pepijn en Sven
De eerste vrouw die meesterschilder werd
Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder.
Vincent van Gogh –
Vertaald uit het SpaansFreddy Storm 01/2010 De metro van Stockholm wordt beschouwd als “de grootste kunstgalerij ter wereld". Er zijn 3 hoofdlijnen:
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 04/2010 Als het over kunst gaat lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden.
Vincent Van Gogh Door Vincent.
Napoleon Bonaparte Door LENKA en SOPHIA.
Albert Einstein Door Shari en Cato.
gemaakt door: Eshan-joshua & Priya
Kijk niet in de spiegel. Boekbespreking van Romy Vonk
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Sjakie en de chocoladefabriek
Hoe je kijkt bepaalt wat je ziet
Wolvecamp tentoonstelling
DE CLANDESTIENE ZWARTE CHIRURG
Toon Hermans.
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
Klas in de kas Door groep 6.
De Statenvertaling ‘Het Boek der boeken’.
KUNST!!!!!! PowerPoint Ira.
De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf.
Toelichting van het thema Waarom dit thema? Nieuwe slogan Gemeente Hove: “Want het dorp is een wereld” gebaseerd op werk van onze beroemde dorpsgenoot.
Wanneer u Donald Zolan voor het eerst ontmoet, krijgt u het gevoel een oude vriend te ontmoeten,die u al een tijd niet hebt gezien. Zijn warmte, openhartigheid.
Kijk wat de Australische fotograaf , Bill Gekas , heeft verwezenlijkt
Glimlach...en zet het geluid aan. Glimlachen is besmettelijk,
Waar doe ik mijn spreekbeurt over?
Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.
Jezus is de ware Jakobsladder
Woordenschat groep 5, thema 6, les 2
Men denkt aan foto’s maar het zijn SCHILDERIJEN !
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Opdracht krantenartikelen
De koning van de kikkers
TOETANCHAMON Van yentl en maarten de oudste tijd.
Onrecht !!! Vrouw geschopt en aan de haren getrokken voor gsm
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Clair-obscur / Helldunkel
Vincent van Gogh.
Fitheid en gezondheid.
Als het over kunst gaat, lijken de grenzen van de verbeelding op originele en expressieve wijze te worden verlegd door jonge talenten. De Engelse schilder.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
LIEFDE Maja & Lauren.
Spaanse Meesters 2 Spanje.
Ku(ns)tgeschiedenis.
UITSTAP GENT HET KINDERRECHTENPLEIN Klik op de foto a.u.b.
Pater Damiaan. Wie is Pater Damiaan Pater Damiaan is in 1840 geboren in het dorpje Tremelo. Hij is opgegroeid op een boerderij. Arm waren ze niet. Jozef.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Dominee of schilder Vincent van Gogh werd in 1853 geboren in Zundert, een dorpje in Brabant. Vincent was eerst dominee, hij was erg gelovig. Op 27 jarige.
Aanwijzingen voor een bezinning in kleine of grote kring.
Reken je (niet) rijk.
Salvador Dalí.
Transcript van de presentatie:

Donald Zolan Schilder van KINDEREN

Wanneer u Donald Zolan voor het eerst ontmoet, krijgt u het gevoel een oude vriend te ontmoeten die u al een tijd niet hebt gezien. Zijn warmte, openhartigheid en interesse in anderen kunnen het feit maskeren dat hij een van Amerika’s getalenteerdste en populairste artiesten is. Hij is een zeer positieve en vooruitkijkende man, in harmonie met zichzelf en zijn wereld. De liefde en vreugde die u in zijn schilderijen ziet zijn een oprechte uitdrukking van hemzelf. Als artiest van de vijfde generatie begon Zolan te tekenen toen hij drie jaar oud was. Op vijfjarige leeftijd werkte hij met waterverf en won hij al lokale wedstrijden. Hij won zijn eerste kunswedstrijd op dertienjarige leeftijd en kreeg een studiebeurs voor het prestigieuze Art Institute van Chicago. Toen hij zestien was kreeg hij een studiebeurs voor de American Academy of Art van Chicago.

Zijn voltijdse opleiding begon na zijn secundaire studies met een volle studiebeurs voor de American Academy of Fine Art. Na zijn diploma te hebben behaald werd hij leerling bij Haddon Sundbloom, een beroemde illustrator die het bekendst werd door zijn Coca-Cola kerstman. Zolan schakelde over op commerciële kunst en kende de volgende 12 jaar veel succes. Maar zijn echte liefde waren zijn fijne schilderijen die werden tentoongesteld in toonaangevende galerijen en musea overal in de wereld. Ten slotte vestigde hij zijn eigen galerij in Nantucket.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zijn werk

Mensen die van kinderen houden MOETEN wel van Donald Zolan

EINDE