Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Advertisements

Microsoft® Lync™ 2010 Training voor vergaderen en samenwerken
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Word 2003 Tips en trucs Door Johan Lammers.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
G- MAIL EN A GENDA Fred Timmermans 12 december 2012 PTCC Afd.Oss-Den Bosch.
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Web App
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Attendant
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Werken met een adressenbestand
Een presentatie maken Les 2
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW De Overstap.
voor leerlingen en leerkrachten van het SGi.
De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Deel 4 Navigeren in opslaan menu’s Volgende = → toets.
Windows mappen en bestanden woensdag 3 februari 2016.
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Hoe werkt mijn werkplek?
Microsoft® Office Excel® 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-cursus
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Microsoft® Office SharePoint® Server cursus
Hoe werkt mijn werkplek?
5 tips om eenvoudiger te werken
Microsoft® Office SharePoint® 2007-training
OneNote gebruiken als digitaal notitieboekje
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Voeg een diatitel toe - 1.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Kerstfeest WZC Van Lierde Op Dinsdag 20 December 2016 om 14.30
Voeg een diatitel toe - 1.
Voeg een diatitel toe - 1.
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Voeg een diatitel toe - 1.
Hoe werkt mijn werkplek?
50 toetsenbordsneltoetsen in Outlook waarmee u sneller kunt werken
Postvak IN Het georganiseerde Map opschonen Gesprek negeren
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Transcript van de presentatie:

Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden

Doelstellingen In deze cursus leert u het volgende: Toegang door gemachtigden instellen via Outlook Toegang door gemachtigden instellen in Lync Een onlinevergadering plannen namens uw manager Nu een vergadering starten namens uw manager Een telefonische vergadering starten namens uw manager

Toegang door gemachtigden instellen via Outlook Klik op Extra en klik daarna op Opties. Klik op Opties. Klik in het venster Opties op de tab Gemachtigden. Klik op Toevoegen en typ daarna de naam van de persoon die u wilt aanwijzen als uw gemachtigde. Klik op Toevoegen en klik daarna op OK. Selecteer in het dialoogvenster Machtigingen voor gemachtigden bij de agenda-optie rechten als Redacteur. Als u een bericht wilt verzenden aan de gemachtigde om deze op de hoogte te stellen van de gewijzigde machtigingen, schakelt u het selectievakje Automatisch bericht verzenden aan gemachtigde met samenvatting van deze machtigingen in. Klik op OK. Opmerking: deze stappen moeten worden uitgevoerd door de manager. Terug naar doelstellingen

Toegang door gemachtigden instellen via Outlook 2010 Klik op de tab Bestand. Klik op Accountinstellingen en klik daarna op Gemachtigdentoegang. Klik op Toevoegen. Typ de naam van de persoon die u wilt aanwijzen als uw gemachtigde. Klik op Toevoegen en klik daarna op OK. Selecteer in het dialoogvenster Machtigingen voor gemachtigden bij de agenda-opties rechten als Redacteur. Als u een bericht wilt verzenden aan de gemachtigde om deze op de hoogte te stellen van de gewijzigde machtigingen, schakelt u het selectievakje Automatisch bericht verzenden aan gemachtigde met samenvatting van deze machtigingen in. Klik op OK. Opmerking: deze stappen moeten worden uitgevoerd door de manager. Terug naar doelstellingen

Toegang door gemachtigden instellen in Lync Open Microsoft Lync. Klik op de pijl omlaag naast de knop Opties, klik op Extra en klik daarna op Instellingen voor doorschakelen van gesprekken. Klik op Mijn gemachtigde leden bewerken en klik daarna op Toevoegen om de gemachtigden te selecteren. Opmerking: deze stappen moeten worden uitgevoerd door de manager. Terug naar doelstellingen

Plannen namens uw manager Open Outlook en zoek de agenda van uw manager. Selecteer een tijd en klik daarna op Nieuwe onlinevergadering (in Outlook 2010) of Onlinevergadering (in Outlook 2007) op de Outlook-werkbalk. Wanneer de uitnodiging wordt geopend, ziet u dat de URL van de vergadering de alias van uw manager bevat. Let ook op de naam van uw manager bij In gedeelde map onderaan in de uitnodiging. Typ een onderwerp en voeg genodigden toe. Selecteer een tijd Alias van manager Gedeelde map Terug naar doelstellingen

Uw vergaderopties aanpassen U kunt de standaardvergaderopties wijzigen. Klik op Opties voor vergadering in het lint van Outlook om de opties Toegangsniveau, Presentatoren en Audio aan te passen. Wanneer het venster Opties voor vergadering wordt geopend, schakelt u het selectievakje naast Toegang en presentatoren aanpassen voor deze vergadering. Selecteer onder het gedeelte Toegang en presentator de gewenste opties. TIP: klik op Instellingen onthouden als u de opties wilt opslaan als standaardopties voor uw manager. Nadat u de vergadering hebt gepland, stuurt u de uitnodiging naar de deelnemers. Presentatoren selecteren Uitnodiging aan deelnemers Opmerking: de uitnodiging bevat uw naam, de naam van uw manager en informatie over de vergadering, zoals een koppeling naar de vergadering en audio-informatie. Terug naar doelstellingen

Nu vergaderen namens uw manager Ga als volgt te werk als u een ongeplande vergadering wilt starten met de opdracht Nu vergaderen: Open Microsoft Lync, klik op de knop Opties en klik daarna op Nu vergaderen. U kunt ook klikken op Nu vergaderen op de menubalk. Selecteer Voor <uw manager>. Er wordt een onlinevergadering geopend voor uw manager. Klik op het menu Mensen en nodig uw manager en andere contactpersonen uit. Terug naar doelstellingen

Deelnemen aan de vergadering Personen die u hebt uitgenodigd door de vergadering, ontvangen een melding en kunnen deelnemen door te klikken op de melding. 1 Pop-upuitnodiging 2 Verbinding maken met de vergadering 3 Deelnemers hebben verbinding Terug naar doelstellingen

Een telefonische vergadering starten namens uw manager Open Microsoft Lync en selecteer de contactpersonen voor de telefonische vergadering. Opmerking: houd de CTRL-toets ingedrukt wanneer u meerdere contactpersonen selecteert. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en wijs Telefonische vergadering starten aan. Selecteer Voor <uw manager>. Selecteer Lync of het nummer dat moet worden gebruikt om de telefonische vergadering te starten. Terug naar doelstellingen

Terug naar doelstellingen Overzicht In deze cursus is het volgende behandeld: Toegang door gemachtigden instellen via Outlook Toegang door gemachtigden instellen in Lync Een onlinevergadering plannen namens uw manager Nu een vergadering starten namens uw manager Een telefonische vergadering starten namens uw manager Terug naar doelstellingen

Terug naar doelstellingen © 2010 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Microsoft, Exchange ActiveSync, Excel, Lync, Outlook, PowerPoint, SharePoint, SQL Server, Windows, Windows Live, Windows Mobile, Windows Server en andere productnamen zijn (mogelijk) gedeponeerde handelsmerken van en/of handelsmerken in de Verenigde Staten en/of andere landen/regio's. De informatie in deze presentatie is uitsluitend informatief en vertegenwoordigt de huidige kijk van Microsoft Corporation op de datum van deze presentatie. Aangezien Microsoft moet reageren op veranderende marktomstandigheden, mag dit niet worden geïnterpreteerd als een verplichting van Microsoft en Microsoft kan niet garanderen dat de verstrekte informatie na de datum van deze presentatie accuraat is. MICROSOFT GEEFT GEEN GARANTIES, NOCH UITDRUKKELIJK, NOCH IMPLICIET, NOCH WETTELIJK, MET BETREKKING TOT DE INFORMATIE IN DEZE PRESENTATIE. Terug naar doelstellingen