De prijs van de benzine € 1,22 per liter.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Advertisements

De Vlaamse regering wil voor 2013 een begroting in evenwicht maar…… ze geeft meer uit dan ze inkomsten heeft.
God in zijn leven brengen.
Vriendschap voor het leven
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Dit is echt fascinerend!
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Inspirerende gedachten
Paragraaf 4. Schaalvergroting na 1945.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00.
Stel je voor het is 19:15 uur en je rijdt naar huis (alleen natuurlijk) na een ongewoon drukke werkdag. Je bent erg moe, en gefrustreerd ....
voor de zomervakantie tot
die niet om jou zou huilen.
Welkom.
Saca’s PowerPoint Presentatie
Het leven.
Wat maakt het leven zinvol?
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
Woord van Leven Mei 2011.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Na de verschillende «grappen » die we mekaar toesturen om te kunnen lachen,is dit een beetje anders. Het is niet de bedoeling je aan het lachen te brengen,
Geschiedenis havo 4 - een introductie
hebben jullie heilige Geest ontvangen?
Pasen & Pinksteren op één dag!
GEDICHT VAN HET GELUK  .
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Piltdown-mens Java-mens Australopithecus Neanderthaler Cro-Magnon
Indien men de wereld vergelijkt met een dorp van 100 inwoners, rekening houdende met alle bestaande volkeren, dan zou dit dorp bestaan uit: - 57 Aziaten.
Wie zijn Zijn leerlingen?
Welke keuze maak jij voor jezelf?
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
Een liefdesgeschiedenis
1 Week 38/ /11/ Voor oktober vrezen velen onder ons een crash Wat denken wij?? Voor de VS zien we weinIg kans van een crash gezien.
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Pijntjes.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
8.1 Waarom handel met het buitenland?
Nederland terug naar de gulden?
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm – 06/2010
Woord van Leven Maart 2011.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
15 feiten die u nog niet wist of waarover u nog niet nagedacht heeft.
Onze doelen en visie in beeld
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Het Geluk.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
De Euro In de Eurozone. De EU bestaat momenteel april 2015 uit 28 landen.
Les 11 voor 12 maart In de Grote Strijd vocht Petrus een persoonlijk gevecht uit, daarom kan hij ons leren hoe om te gaan met de dagelijkse strijd.
Rob Goossens Komende lessen Werkomschrijving, werkplan en werkplanning.
International Economics
Paragraaf 2.3 Wat willen zij dat je koopt?.
WELKOM bij de workshop van team Economie & Ondernemen (E&O)
Transcript van de presentatie:

De prijs van de benzine € 1,22 per liter

benzineprijs tegen de winter De prijs van de benzine Dag allemaal, Er wordt gezegd dat de benzineprijs tegen de winter tot ongeveer € 1,52 per liter zal stijgen

DIT IS MOGELIJK! De prijs van de benzine Ziet u graag deze prijs dalen? DIT IS MOGELIJK! Wij moeten ONMIDDELLIJK en op een intelligente manier handelen

Le prix de l'essence Verleden jaar werden bepaalde voorstellen gedaan: « Koop geen benzine op een bepaalde dag » bijvoorbeeld! De petroleummaatschappijen lachten toen. Ze wisten dat de benzine die wij niet op maandag, wel op dinsdag zouden kopen. Het was in hun nadeel zonder dat het echt een probleem zou worden.

ALS WE DIT WERKELIJK WENSEN. De prijs van de benzine Iemand heeft echter een plan bedacht dat kan werken. ALS WE DIT WERKELIJK WENSEN. Lees wat volgt en help elkaar om dit plan in werking te kunnen stellen!

Vandaag wordt de benzine verkocht voor De prijs van de benzine Vandaag wordt de benzine verkocht voor € 1,45 per liter voor de euro loodvrij Wij weten allemaal dat we in het ootje genomen worden door de olie-maatschappijen.

De prijs van de benzine Herinnert u zich, dat wanneer de maatschappijen de prijs van de benzine hebben doen stijgen tot de prijs van 1 euro, er een tekort zou ontstaan aan benzine. Niets is minder waar! Er is geen tekort aan benzine! Integendeel, er is een overschot aan benzine vandaag in vergelijking met 35 jaar geleden, toen deze 29 cent per liter bedroeg. De olie-maatschappijen en de OPEC-landen willen ons doen geloven dat de benzine té goedkoop is wanneer deze 78 cent of 89 cent per liter bedraagt.

Wij moeten agressief handelen De prijs van de benzine Wij moeten agressief handelen En aantonen dat het de kopers zijn die de beurs controleren en niet de olie-maatschappijen. De enige mogelijkheid die bestaat om de prijs van de benzine te zien dalen is toe te slaan daar waar het pijn doet : hun geldbuidel! WIJ KUNNEN DIT AAN !

De prijs van de benzine HOE?

De prijs van de benzine WIJ MOETEN SAMEN HANDELEN PRIJZENOORLOG TE Aangezien we onze wagen nodig hebben, kunnen wij niet zonder benzine. Wij kunnen echter door onze houding de prijs van de benzine sterk beïnvloeden, WIJ MOETEN SAMEN HANDELEN om een PRIJZENOORLOG TE ONTKETENEN!!!

LATEN WE GEEN BENZINE MEER KOPEN De prijs van de benzine Philip Hollsworth stelt het volgende voor: LATEN WE GEEN BENZINE MEER KOPEN bij de twee grootste maatschappijen (die in feite maar één maatschappij is): ELF en SHELL

Houdt dit even in gedachten! De prijs van de benzine Houdt dit even in gedachten! Als de 2 voornaamste maatschappijen geen benzine meer verkopen zullen zij genoodzaakt zijn, hun prijzen te laten dalen en dit zal onvermijdelijk de gewenste prijzenoorlog ontketenen. Maar om deze gewenste impact te krijgen moeten wij miljoenen ELF en SHELL kopers kunnen bereiken.

De prijs van de benzine Zo moeten we tewerk gaan!

De prijs van de benzine Ik stuur dit bericht door naar een dertigtal personen. Indien ieder van hen dit opstuurt naar 10 anderen, bereiken we reeds 300 personen. Deze 300 sturen het naar 3 000 personen… De volgende zending bereikt 3 MILJOEN mensen, en bij de volgende zending… U begrijpt wat ik bedoel…

Denken jullie werkelijk dat zij een andere keus zullen hebben ? De prijs van de benzine Als ieder van jullie dit bericht bij 10 andere personen doet belanden tegen de volgende dag, zullen wij met 300 MILJOEN personen zijn. ongeveer 8 DAGEN oorlog voeren met de petroleummaatschappijen! Denken jullie werkelijk dat zij een andere keus zullen hebben ?

JA, WIJ KUNNEN WINNEN MAAR… De prijs van de benzine JA, WIJ KUNNEN WINNEN MAAR…

DIT BERICHT TE DOEN VOLGEN Mogen wij op jullie rekenen…? De prijs van de benzine Het is absoluut NOODZAKELIJK om verder onze benzine ELDERS te kopen dan bij ELF en SHELL totdat we ons doel zullen bereikt hebben en, VOORAL, DIT BERICHT TE DOEN VOLGEN Mogen wij op jullie rekenen…?