Minecraft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Problemen in de melkweg
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Heb je even voor mij Presentatie Aart.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Voorbij & Do Met enkele foto’s van Giovanni.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
We zijn toch allemaal gelijk…
Woorden en tijd.....
Ferluci.
Powerpoint gemaakt door
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Richt je pijlen op iets anders…
Hoe word je een ster? *.
Blijf bij mij Jolink.
De Kracht van Facebook games
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Zomaar een kaartje.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
Praktische Opdracht CKV
Lieve zoon/dochter ....
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Geluid aan.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Ik had een droom verleden nacht,
EMEG lijst: opdracht 10.
Interpreteren van data
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Hé Pssst Lidia.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Een onverwacht feest Les 2
Gemaakt door: Dillon Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Ik doe mijn presentatie over…
Het leven.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Wat is genoeg?.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Kom in de veilige schuilplaats bij God. Dan ben je veilig en behouden
HEY PSSSST.....
Waarom zou je Minecraft kopen?
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Watersnood in Veenendaal Het was donderdagnacht, 8 Maart Ik lag in bed, maar kon niet slapen. Het waaide namelijk erg hard en ik hoorde de.
TEST JE LEEFSTIJL DOOR JEFFREY VAN OOIJEN MV2A. BEELDSCHERMGEDRAG Mijn persoonlijke score met beeldschermgedrag was ROOD Ik heb aangegeven dat ik meer.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Transcript van de presentatie:

Minecraft

Wat is het? Minecraft is een erg verslavend spel wat gespeeld wordt door velen miljoenen mensen. Draait om Survival en Creatie Het is voor jong en oud Vrij basic zonder dat het er grafisch erg goed uit ziet Goede GamePlay

Waarom? Om mij heen hoorde ik geluiden dat het een erg verslavend spel was. Dat moet ook haast wel als het gespeeld wordt door zoveel mensen. Voorheen snapte ik de verslavende factor van het spel niet, en niet goed wat het doel was

Nu Spelen! Na een aantal uur te hebben besteed in het spel begon ik het spel ook steeds meer door te krijgen. Je loopt een tijdje als een kip zonder kop door een level zonder te weten wat je moet doen. Maar al vrij snel ga je opzoeken wat je nog meer kan doen dan wazig rond lopen, want dat verveeld

Grondstoffen De wereld draait om grondstoffen verzamelen, alles wat in de wereld gemaakt is kun je hakken om met de grondstoffen die ervanaf komen nieuwe producten te maken. Zo kun je van kleren tot aan hele huizen of gebouwen maken. Hier gaat wel een hoop tijd in zitten om erachter te komen welke combinaties er met de grondstoffen gemaakt moeten worden.

Spanning Terwijl je bezig bent met spullen maken en zoeken wordt het ook wel eens nacht. Als het dan nacht wordt komen er allerlei nachtwezens door het level lopen zoals zombies of spinnen. Deze kun je verslaan met een zwaardje( die je ook eerst moet weten te maken). Maar je kunt ook een schuilplaats voor jezelf bouwen waardoor je zonder te vechten de nacht kunt overleven.

Meerdere spelers Het kan met meerdere spelers gespeeld worden. Zo kun je mensen uitnodigen naar jou wereld om samen met jou aan een huis te werken of allerlei andere creaties.

Vaker spelen? Het geduld om in mijn eentje in zo’n grote wereld met zoveel mogelijkheden te zitten heb ik niet meer merkte ik. Ik wil graag snel de actie en niet extreem veel na hoeven denken bij een spel. Samen met een vriend en een pilsje lijkt het me daarentegen weer wel een stuk leuker om dingen te ontdekken in de wereld. Misschien dat ik dat wel eens ga doen!

Byeee