CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Advertisements

CLICK TO ADVANCE SLIDES
Wees maar niet bang, wanneer de nacht gaat komen
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
GOD is liefde.
Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Aan al onze lieve vrienden En iedereen die wij kennen.
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
1.
niet God dienen: niet voorspoedig niet voorspoedig God dienen: voorspoedig.
Als een Vader Wie is God en wat is liefde?. Definitie van 'het hart' Orgaan van levensbelang, het klopt Binnenste / centrum Gemoed / gevoelens Gezindheid.
Preek Halle 1 december 2013 Voldoen aan Gods verwachtingen
Wat wil ik eigenlijk met kernreflectie?
Gebed om zegen.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
GOD.
‘K LEG MIJN LEVEN IN UW HANDEN (Herman Boon)
Jackie Evancho To Believe. Tekst : Vertaling song.
Een kerstkaart met wat lieve woorden En een goede wens
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Een vriendelijk gebaar...
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Your love (Pour over me) © 1999 Kingsway's Thankyou Music / Unisong Music.
Zij alleen…...
PSALM 73 JA, GOD IS GOED VOOR ISRAËL VOOR WIE ZUIVER ZIJN VAN HART!
Hartelijk welkom in de kerk!
BEWOGENHEID OM TE VERGEVEN
MARIA: een bijzondere moeder Luc.1:28,41-42,46-48 Ps. 22:10-11.
Vrolijk Kerstfeest & Gelukkig Nieuwjaar Silent Night Elvis Presley
POWERPOINT MARIJ Muziek Palau Ambon.
Opwekking 710 Gebed Om Zegen
Welkom op TOV!.
Weet je wie ik ben ?.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
AAN UW TAFEL.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Als ik... Als ik... Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen… Als ik de zee was, zouden zilte tranen je reinigen…
Lekker gegeten??.
De zee..
Zondagavond 8 maart 2015.
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zingen Vers 1 Hoe lang, o HEER, vergeet Gij mij?
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Ik schenk jou.
Welkom in deze kerkdienst
Dank aan het leven … voor het geloof dat de hoop in mijn hart levendig houdt. voor de engel aan mijn zijde die mij bijstaat in angst en pijn. voor de.
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
HEY PSSSST.....
Welkom Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling van dienst: Mevr. J. Boersma Organist: A. Kroeze + Houseband Schriftlezing: Marcus 10:
We lezen Genesis 1: Genesis 9: 6 Mattheus 5: Johannes 3: De preek gaat over Zondag 40 ‘Zuinig zijn op het leven!’ Alle liederen.
Er bloeit iets op! Kerstproject Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Verlos mij van mijn bange pijn! Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil,
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Op weg naar de vrede vier je de verlossing Op weg – vol vreugde over de verlossing Op weg – vol verlangen naar de vrede Op weg – vol vertrouwen op.
Je vindt ze als bakens langs je weg,
Transcript van de presentatie:

CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)

… voor alle zegeningen die U me het voorbije jaar gaf. … voor de dagen vol zon en voor de minder mooie, bewolkte dagen. … voor de vredevolle namiddagen en voor de lange, donkere nachten. Dank U voor gezondheid en ziekten, voor tegenslagen en vreugden die ik dit jaar kende. … voor alle zegeningen die U me het voorbije jaar gaf. … voor de dagen vol zon en voor de minder mooie, bewolkte dagen. … voor de vredevolle namiddagen en voor de lange, donkere nachten. Dank U voor gezondheid en ziekten, voor tegenslagen en vreugden die ik dit jaar kende.

Dank U voor alles dat U me leende en voor alles wat U me dan weer afnam. Dank U, Heer, voor elke vriendelijke glimlach en de helpende handen, voor de liefde die ik ontving en alle wonderbare dingen. Voor de bloemen en de sterren, voor de kinderen en liefdevolle mensen. Dank U voor alles dat U me leende en voor alles wat U me dan weer afnam. Dank U, Heer, voor elke vriendelijke glimlach en de helpende handen, voor de liefde die ik ontving en alle wonderbare dingen. Voor de bloemen en de sterren, voor de kinderen en liefdevolle mensen.

Dank U voor de eenzaamheid, voor het werk, voor de moeilijkheden en problemen, voor onzekerheden en tranen … Dit alles voerde me dichter tot U. Dank U dat U mijn leven behoedde, en dat U voorzag in onderdak en voedsel en in al wat ik echt nodig had. Dank U voor de eenzaamheid, voor het werk, voor de moeilijkheden en problemen, voor onzekerheden en tranen … Dit alles voerde me dichter tot U. Dank U dat U mijn leven behoedde, en dat U voorzag in onderdak en voedsel en in al wat ik echt nodig had.

Wat U maar wenst, Mijn Heer … Ik vraag enkel dat U mij geloof schenkt zodat ik U kan zien in alles wat op mijn weg komt, Hoop en Moed om niet op te geven, En Liefde… meer liefde voor U, elke dag, en voor hen die mij omringen. Wat U maar wenst, Mijn Heer … Ik vraag enkel dat U mij geloof schenkt zodat ik U kan zien in alles wat op mijn weg komt, Hoop en Moed om niet op te geven, En Liefde… meer liefde voor U, elke dag, en voor hen die mij omringen.

Geef me, Heer, wat U vindt dat goed voor mij is en waarvan ik niet weet hoe ik het moet vragen.

Geef mij een gehoorzaam hart en een luisterend oor en een wakkere geest en aktieve handen zodat ik kan opbrengen wat U verlangt en me afstem op uw volmaakte wil voor mijn leven. Stort uw zegeningen uit over allen die ik liefheb of ken En leg vrede in de harten van de mensen. Amen. Stort uw zegeningen uit over allen die ik liefheb of ken En leg vrede in de harten van de mensen. Amen. (INDIEN JE DEZE POWERPOINT-PRESENTATIE GOED VOND, GEEF ZE DAN DOOR AAN ANDEREN) (INDIEN JE DEZE POWERPOINT-PRESENTATIE GOED VOND, GEEF ZE DAN DOOR AAN ANDEREN)