Ruimtelijke Ordening voor Beginners - Les 8: Bedrijfsoppervlakte volgens de Bussumse Staat van Horeca Speciaal ontwikkeld door G. Boekhoff voor leden van de Commissie Ruimte van de Bussumse gemeenteraad November 2012
Waarom geef ik deze cursus? Ze snappen het toch niet
Bussumse horeca categorie indeling Categorie I Categorie II Categorie III: bedrijven genoemd onder I en II met een bedrijfsoppervlak van meer dan 250 m²……….. Categorie IV …… Maar Gerard, is Heidezicht dan wel categorie I?
Daar heb ik wat voor bedacht!
Nieuw bestemmingsplan Heidezicht De Staat van Horeca wordt buiten beschouwing gelaten… Pagina 19. Toelichting Bestemmingsplan
Dat betekent Dat de begrenzing (250m2) zoals bedoeld in de Staat van Horeca hier nu niet meer geldt
Logisch toch? Niks mis mee Gerard
Vraag Is dit dan de eerste “categorie I “ lunchroom in Bussum met een bedrijfsoppervlakte van 540 m2?
Antwoord Ja, we zeggen gewoon dat het categorie I is, alleen leggen we dat niet zo vast in het bestemmingsplan
Uitleg Want horeca van 540m2 is volgens de Bussumse Staat van Horeca categorie III En daar krijgen we gedonder van
En zo valt Heidezicht buiten de Bussumse Staat van Horeca
Logisch toch? Zo doen wij dat!
Ha ha ha, zie je wel Dat hebben we toch weer netjes gedaan
Groeten uit Bussum