Vellen en snoeien van bomen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inloggen in de VREG databank
Advertisements

1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
Luifels uit smeedijzer
Paul Bogaert INTERNE KEUKEN Gebruik de pijltjestoetsen. Of PageDown / PageUp.
Uiltje- Hoot hoot! Nodig: Stofschaar Stof Plastick zakje van de c1000
Beter afspelen.
Begrijpend lezen Bespreek met uw buurman of buurvrouw
Instructies ADRESSEN • Een vast adresblok wordt beperkt tot 60 lijnen en wordt vooraan aangevraagd • Bijkomende adressen ALS LAATSTE MEESTUREN • Kunnen.
Psalm 104:1-31 NBV.
SAMENAANKOOP SPOUWMUURISOLATIE
Het leven in de Steentijd
Dit is een voorstelling hoe men de bomen van de baan Hoogstraten Sint Lenaerts verwijderd heeft.Dit is moeten gebeuren voor de verbreding en aanleg van.
AFVALPREVENTIE “Wat minder kost door compost”
Vanaf oktober verkrijgbaar: Muiswerk Uitdrukkingen 1
Decanaat bovenbouw klas 4 Belangrijk jaar: Examenjaar Kiezen van een vervolgopleiding.
 Deel 1: Introductie / presentatie  DVD  Presentatie enquête  Ervaringen gemeente  Pauze  Deel 2 Discussie in kleinere groepen  Discussies in lokalen.
De tijd der benauwdheid Het Grote Conflict Pag
Thema HACCP
Persoonsvorm Saskia Hoekx.
Heeft u soms het gevoel dat u veel tijd verliest met tijdrovende werkjes? Zou u niet liever meer tijd voorhanden hebben om in belangrijkere werkzaamheden.
Wat houdt je ‘s nachts wakker?
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Diagnosticeer uw schouder Dit is een interactieve gids om u te helpen vinden relevante patiënten informatie over uw schouderprobleem. Het is bedoeld als.
Bloemen & wijn. Het is mij volkomen gelijk waarheen het water vloeit, als het maar niet in de wijn is.
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Klik na afloop rechtsboven op X om terug te keren naar deze animatie.
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Studiedag de hoge kouter
Opportuniteiten in lokaal beleid en gemeentelijke instellingen voor vertoning van kunst en cultuur Hilde Plas.
De mens en de techniek Hefbomen.
1. Gereformeerde Synode dr. J.G. Geelkerken 3.
Pasen & Pinksteren op één dag!
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
1 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4.
Inschrijven in de basisschool voor het schooljaar Het centraal aanmeldingsregister.
Inschrijvingen Schooljaar Ingrediënten voor deze sessie Kinderen inschrijven met het scholenportaal Afspraken LOP – richtlijnen disfunctiecommissie.
Oog in oog, hand in hand ….
Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren.
Suzanne,lieke,kim en julia
Welkom.
Hallo On-Line Vriend(in)....
Interpretatie meetstrookje tijd positie dot 0dot 5dot 10 x = 0 0,02 s t=0,10 st=0,20 s.
Het hele werkwoord.
De betekenis van ICT in het dagelijkse leven van Belgische tieners.
Welkom Blaadjes om mee te schrijven liggen bij de ingang Jongens en meiden, Het is weer tijd voor spoorzoekers. Dus let maar weer goed op en schrijf mee.
Berekening middel en water
Overleg Meetporten - 20 juni Daan Van Der Meersch1/9 ALARMDREMPEL Te streng of behouden? Overleg Meetpoorten / Concertation Portiques 20/06/2014.
DE ECONOMISCHE BENADERING. KEUZE VAN ONDERHOUD  Het onderhoud van uw wegen stelt de veel duurdere optie van verwijderen (uitbreken/ frezen) en herplaatsen.
Enquête Vliegbrief 1 OKTOBER– 26 NOVEMBER 2010 RESPONDENTEN 674 volwassenen, 636 ontdubbeld 440 kinderen, 424 ontdubbeld.
Beknopte beschrijving van Hechtingsstoornis bij oudere kinderen
Jord Knaap & Paul Crouwel
Vrienden.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
VEILIG WERKEN OP HOOGTE HELLENDE DAKEN
Over Ladders en Trappen
Vervanging Riolering Willem Weysingel e.o. Lex HussaartsProjectleider 22 sept 2014.
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
mijn spreekbeurt gaat over
BEWAAK UW ZONNEPANELEN OP AFSTAND! Op de meeste plekken waar uw zonnepanelen zijn geplaats kunt u moeilijk bijkomen en u kunt ze meestal niet zien. Om.
Interpunctie, Veghel WEB-CURSUS.
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
INFORMATIEAVOND GROEP 6 22 september PROGRAMMA Welkom Voorstellen Dave en Elleke LIO-stage Elleke Start van groep 6 Werkwijze in groep 6 Positieve.
Onderhoud laanbomen.
Veilig werken met de Grief Wat zijn de gevaarlijke en wat zijn de veilige zones.
Thema planten - Les 6 - Wortels -
SNOEIEN Handel. GEREEDSCHAPPEN Er zijn verschillende snoeigereedschappen. De kwaliteit wordt onder meer bepaald door: - Het handvat (ligt het goed in.
KRACHT.
1 VMBO BK deel Regelmaat in tabel Regelmaat in tabel 1 1.
Transcript van de presentatie:

Vellen en snoeien van bomen Robert Verbiest

Activiteiten Vellen en snoeien van bomen op gevaarlijke en Vellen van bomen. Vellen en snoeien van bomen op gevaarlijke en moeilijk bereikbare plaatsen met beklimmen. Bouwrijp maken van bouwgrond. Snoeien van coniferen. Verwijderen van coniferen Hakselen van groenafval tot 200mm diameter. Ik kom steeds ter plaatse om de situatie te evalueren en maak geheel vrijblijvend en gratis een prijsofferte. Voor afspraak : E-Mail : Robert.V@pandora.be Tel : 03.636.39.21 GSM : 0478.47.20.69 Fax : 03.297.02.33

Werkwijze Bij het vellen en snoeien van bomen maakt de boomveller geen gebruik van kraan of hoogtewerker, wat de kosten opmerkelijk verlaagt en het inzetbereik verhoogt.(bv.in kleine achtertuinen of tussen huizen waar men geen toeang heeft met zware hoogtewerkers) De touwklim techniek wordt voornamelijk gebruikt voor bomen te snoeien zodat de bomen zo min mogelijk beschadigd worden. De boomsporen worden dan weer ingezet bij het vellen van bomen,omdat hier de schade aan de stam van geen betekenis is. De boomveller beweegt zich voort in de boom met boomsporen en is gezekerd door een zit-en positioneergordel en een leeflijn waarmee hij rond de boom zichzelf vastzet, zodat hij beide handen vrij heeft om werken uit te voeren. Kleine takken worden meestal met een dubbel getande speciale zaag met de hand afgezaagd, grote takken , kruinen en stammen worden met een compacte kettingzaag met eenhandsbediening verwijderd.De boomveller verwijderd van onder naar boven alle takken tot in de kruin, dan wordt de kruin verwijderd en begint het eigenlijke afbouwen van de boom. Meestal worden grote en zware stukken naar beneden gelaten langs een touw met een afremsysteem zodat er geen schade kan berokend worden aan de omgeving.

Verhakselen van Snoeiafval Na het vellen of snoeien is er een gigantische berg groenafval. Ik kan deze afval desgewenst verhakselen ter plaatse. U kan dit haksel gebruiken als compost of om tussen uw borders te gebruiken als bodembedekker. Hakselen kan tot diameter 20cm.

Contact Robert Verbiest Korte Nieuwstraat 26 2960 St-Job in 't Goor Tel : 03.636.39.21 Fax : 03.297.02.33 GSM : 0478.47.20.69 E-Mail : Robert.V@pandora.be

Bedankt voor uw aandacht, als u nog informatie wenst kan u mij altijd vrijblijvend contacteren Met vriendelijke groeten, Robert Verbiest