De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uiltje- Hoot hoot! Nodig: Stofschaar Stof Plastick zakje van de c1000

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uiltje- Hoot hoot! Nodig: Stofschaar Stof Plastick zakje van de c1000"— Transcript van de presentatie:

1 Uiltje- Hoot hoot! Nodig: Stofschaar Stof Plastick zakje van de c1000
Lintjes Naaimachine

2 Voorkant Leg het effen stuk stof voor het gezicht met de rechte kant onder neer. Leg de snavel met de punt naar boven tegen de onderste rand. Leg hier de stof voor het buikje met de goede kant naar beneden en de rechte kant naar onderen neer. Speld en stik deze naad. 1.1 1.2 1.3

3 Knip Download het patroon via Knip dit uit en plak aan elkaar. Leg het patroon op de stukken stof van de voorkant zodat de snavels op dezelfde hoogte zitten en knip dit uit met 1cm extra rondom.

4 Ogen Gebruik het patroon om te zien waar de pupil op het oog komt. Naai de pupil op het oog op ± 2mm afstand van de rand. Tip: gebruik een kleine steeklengte zodat je goed kan sturen. Speld de ogen op de voorkant van de stof. Bekijk of de uil wel slim kijkt, herschik of draai de oogjes anders. Naai de ogen vast op 2 mm afstand van de rand.

5 Lintjes Zoek 5 lintjes uit van ongeveer cm en knip ze doormidden. Vouw het lint dubbel en smelt alle uiteinden met een aansteker of waxinelichtje.

6 Vleugels Vouw de lintjes dubbel en speld ze aan de goede kant aan het bolle deel van de vleugel. Naai de lintjes aan dit ene deel vast en haal de spelden er uit. Leg het andere vleugeldeel er op met de goede kant naar beneden, daarbovenop het plastick zakje en naai op 1cm van de rand vast maar laat het rechte uiteinde open. 5.1 5.2 5.3

7 Vleugels afwerken Knip de punt kort af op 2 mm. Keer binnenstebuiten met een lang stomp voorwerp zoals een pen of potlood en duw hiermee de punt uit.

8 Aan elkaar Leg de vleugels naar binnen over zijn buik en leg de achtkant er op. Begin onderaan met 1cm afstand en naai ± 5 cm, hecht af, laat een keergat van ± 5 cm open en naai dan helemaal rond tot 1 cm van de onderkant.

9 Onderkant Leg de achterkant naar boven en speld de onderkant met de goede kant op de goede kant van de achterkant. Naai van vanaf 1cm van de kant tot 1cm van de kant, tussen de stiksels van de zijkant. Doe hetzelfde voor de voorkant.

10 Keren Knip de oortjes op 2mm af. Keer de uil door de opening in de zijnaad Druk de hoekjes uit met potlood

11 Vullen Vul de uil met kussenvulling. Duw de kussenvulling met het potlood in de oortjes. Doe een belletje in een chocosurprise-ei en duw deze in het buikje.

12 Afwerken - neem ±50cm draad - Hecht aan door naai 3x op dezelfde plek in de binnenkant te naaien - vouw de naad 1 cm naar binnen door hem strak te trekken en met je duim scherp te maken. - zigzag door beide delen van de stof. 11.1 5.2 5.3

13 HOOT HOOT! Uil knuffel voor een kleintje
Strijk eventueel de naden glad, behalve de vleugels want die kunnen smelten! HOOT HOOT! Uil knuffel voor een kleintje Made By: Marijke van Wubbel Vragen of Feedback? Mail naar


Download ppt "Uiltje- Hoot hoot! Nodig: Stofschaar Stof Plastick zakje van de c1000"

Verwante presentaties


Ads door Google