De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lampenhoes Nodig: Stofschaar Stof Touchlamp van de Action € 7,95

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lampenhoes Nodig: Stofschaar Stof Touchlamp van de Action € 7,95"— Transcript van de presentatie:

1 Lampenhoes Nodig: Stofschaar Stof Touchlamp van de Action € 7,95
Naaimachine

2 Stof knippen 21,5 x 33,5 Tip: Gebruik een A4 als patroon + 4cm lengte en + 1 cm breedte. Knip, heel recht, een rechthoek van 22 x 33,5 centimeter uit een hoek van de stof. Tip: Begin bij de zelfkant van de stof, deze is altijd recht. Knip hier de gaatjes wel af want dit blijf je zien!

3 Zigzag de rand van de stof
Zet de machine op zigzagstand en werk de randen van de stof af. Tip: laat de punt van de naald in de hoek van de stof staan, zo kan je de rechthoek in 1 keer doen.

4 Knip de uitstekende draadjes af.

5 Zomen Sla de lange zijden 1 cm naar binnen, en zet met een rechte steek vast. Tip: Je krijgt onder en boven dezelfde breedte door de stof langs een streepje van de machine te geleiden.

6 Zijnaad stikken Leg de stof met de goede kanten naar elkaar toe dubbel en zet twee spelden overdwars om de onder en bovenkant gelijk te houden. Speld de naad op 1 cm vanaf de zijkant. Maak de bovenkant iets smaller door meer 1 cm af te spelden. Tip: Door de bovenkant ietsje smaller te naaien, voorkom je dat de hoes van de lamp zakt.

7 Naden mooi maken Strijk over de stiksels heen om ze mooi strak te maken. Tip: probeer vouwen uit de stof te halen, en geen extra erin te strijken.

8 Gedonder met weerlichten
De hoes is klaar om over de lamp te schuiven. - Soms rekt de stof wat uit, maak de naad dan nog iets naar binnen, soms heb je meerdere pogingen nodig zoals de foto LO. Tip: doe de stekker er nog niet in ;)

9 Lampenhoes voor Actionlamp
Dit lampje kan je leuk kado doen (of lekker zelf houden). Of beide, de Action heeft nog meer lampjes van € 7,95 Lampenhoes voor Actionlamp Made By: Marijke van Wubbel Vragen of Feedback? Mail naar


Download ppt "Lampenhoes Nodig: Stofschaar Stof Touchlamp van de Action € 7,95"

Verwante presentaties


Ads door Google