Gevonden op de autobaan

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rondo Ik was een magere straatkat zonder naam en zonder thuis.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
PRINSJESDAG  WE LEVEN IN ONZEKERE TIJDEN  WAAR VEEL MENSEN ONDER LIJDEN.  ER HEERST ONRUST EN GEWELD,  ALLEEN ‘T EIGEN IK, IS DAT NOG TELT.
Ik wens je De kracht van god.
Eens dan komt er voor jou een dag KAKETOE
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Aan Mijn Rivier Music : Largo from Xerxes by Händel
Het lijdensverhaal van Jezus
Op een dag wordt de leider van een bekende politieke partij helaas op straat door een vrachtauto aangereden en hij overlijdt ter plekke. Zijn ziel komt.
Powerpoint gemaakt door
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Verwondering … 5 A. Haar als een amazonewoud Haar is als een amazonewoud zo vrij en zo uniek. Ik ben er zo verwonderd over net als over prachtige muziek.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Loverboys.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Saca’s PowerPoint Presentatie
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Op 17 november gingen we lootjes trekken. Ik had op het lootje geschreven dat ik een legoauto wilde. Jasper.
Wat maakt het leven zinvol?
Werk mijmeringen Sleepy Shores.
Sixth Sense Spirits of Nature.
Zomaar een kaartje.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Even verpozen en genieten... met muziek.
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Vriendschap made by bep powerpointsite-bep.
O wacht even ik zie een kaT
MAX de gelukkigste hond van de wereld
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
De wijsheid van God in Jezus. gelijkenis van de pachters.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Een dag uit het leven van Jugat
Beren plezier! Dromen van een vis die opduikt uit het water
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
VRIENDSCHAP maria maria.
“Geef en je zal gegeven worden.”
Er zijn momenten in het leven dat men de anderen mist…
Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Vrienden.
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Powerpoint Christine Gedicht blauwhartje Hoop doet leven
“ Echte en gemeende vriendschap”
EEN BERICHT Een powerpoint van
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Heel interessant !.
Niet zoveel is er nodig om gelukkig te zijn, en licht in de ogen te dragen, een paar mensen nabij, en een plek waar men brood en wat vriendschap mag vragen.
Blok 6.
Zingen Refrein Heer, onze Heer, hoe machtig is uw Naam
Om soms eens dieper over na te denken
God redt zijn Kind Matteüs 2: Wie is er nu bang voor een baby? Niemand toch? Maar koning Herodes wel. Hij is bang voor Jezus. Hij heeft gehoord.
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Casper het spookje..
GEWOON IEMAND ZIJN ..
‘Mixed up piles’.
Er is geen ontkomen aan, de herfst is in het land.. Ellende voor mens en dier… Met slechts één voordeel: De herfst komt, en gaat weer… En dat kunnen we.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Gedachten bij het begin van het jaar Als ik een groene tak in mijn hart draag, zal er een zangvogel op gaan zitten. (Chinees spreekwoord)
Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!
Gewoon iemand zijn…. Muziek: Saved by the bell (The Bee Gees)
Zodra er een begin is, volgt de rest vanzelf
Welkom in deze kerkdienst

Vriendschap voor het leven
Transcript van de presentatie:

Gevonden op de autobaan Lied van de Kastelruther Spatzen Gedicht geschreven speciaal voor deze powerpoint door Mieke Batenburg

Vakantietijd is aangebroken. koffers worden gepakt. Vakantie dierenleed Vakantietijd is aangebroken. koffers worden gepakt. In menig gezin wordt er dan gesproken hoe leggen we dit jaar contact.

Met mensen die voor het hondje zorgen, voor een redelijke prijs ‘t Moet wel geregeld zijn vóór morgen want dan gaan wij op reis.’

Zo’n huisdier is dan problematische, want waar laat je nou zo’n beest? En ook het zoeken naar logies is helaas voor niets geweest.

Dan de spullen in de wagen en het hondje gaat braaf mee Nog enkele verwachtingsvolle dagen dan zijn we heerlijk aan de Zee.

Op de camping aan gekomen, blijkt dat honden niet welkom zijn . Dan maar snel een besluit genomen al doet het wel een beetje pijn .

Ze brengen Fikkie na het naaldbos en zoeken een schaduwrijke plek . Geven hem water en nog wat brokken en hopen dat iemand hem gauw ontdekt .

Dan wordt er weer gas gegeven en zijn van hun probleem verlost En Fikkie is bibberend achtergebleven het probleem heeft gelukkig geen geld gekost .

Verdrietig kijk Fikkie om zich heen waarom heeft men hem dit aangedaan Eenzaam is hij, en alleen zijn baasje liet hem zomaar staan .

Vastgebonden aan een boom lijkt het haast een boze droom. Een dier verdient toch na jaren trouw dat het baasje van hem hou? .

Mensen denk toch aan uw dieren wanneer u met vakantie gaat. Laat ook hem vakantie vieren en zet je hondje niet op straat .

Gedicht is specialle geschreven voor deze powerpoint door Mieke Batenburg Ik wil Mieke hiervoor , hartelijk bedanken . Op dit gedicht zit © Copyright Gelukkig is het voor het hondje in het liedje goed afgelopen die kreeg weer een heel lief baasje Powerpoint gemaakt door Corry