NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kijk op Talent Ouderbijeenkomst
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Voorblad 2: Watermerk Typ hier de titel. Legitimering 1919 School en kindertuinen wil de jeugd nader brengen tot de natuur en daardoor tot het leven zelf.
Ouderavond Eerste Heilige Communie
Maandag 12 Juli: – 12:00Knutselfestijn op de hutseldefrutsel zolder – 15:00Spellenmiddag voor alle kinderen! op het sportveld Verzamelen bij.
Informatieavond donderdag 24 oktober 2013
Sociaal emotionele ontwikkeling en groepsgedrag
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
MAART 2013 Wijziging in wet- en regelgeving stamgroepregel bij extra opvang De regels voor het incidenteel of structureel afnemen van een extra dag(deel)
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
7 april 2013 Zoetermeer 1. 1Korinthe Maar, zal iemand zeggen, hoe worden de doden opgewekt? En met wat voor lichaam komen zij? 2.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Ouderavond 9 september 2013 Van harte welkom Dia 1 welkom
Schoolkamp Bergerhoeve
Bezoek Spaanse twin aan Amsterdam. Inhoud van deze avond Korte terugblik naar verblijf in Valencia Onderwerpen: het programma, de regels in het gastgezin,
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
NOVEMBER/DECEMBER 2013 IBAN (International Bank Account Number) Vóór 1 februari 2014 moeten alle bedrijven en consumenten zijn overgestapt op Europees.
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Welkom in de samenkomst
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Ontdek je talenten bij de brede school! Bekijk de nieuwe activiteitenkalender!!
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
VTB Technasium Vakcollege
Andere Tijden? Informatie over een continurooster met gelijke schooldagen voor alle kinderen van de Twirre.
Informatieavond groep
2012 Nieuwjaar: zondag 1 januari – Drie Koningen: vrijdag 6 januari.
PLAYBOY Kalender 2006 Dit is wat mannen boeit!.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Opleiding Brandveiligheidsadviseur
Welkom op deze INFORMATIEAVOND
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
Het werken met portfolio
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
Jonge kinderen zijn kostbaar in de ogen van Jezus
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Voorjaarsvakantieprogramma
DE JUISTE SCHOOL VOOR ELK KIND
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
WELKOM Jaarvergadering ouderraad
Welkom S.G. De Triade Leerjaar 1.
Even voorstellen : Groep 3b
JOUW WERELD MIJN WERELD
Informatie avond groep 8A
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
MEIVAKANTIE 2012 KINDERWERK Opgeven bij De Geest Bokkefort‘ t Eiland Wiekslag G. Bizetstraat 25Dr. van Gelderlaan Melodiestraat 6 Molenbrink 68.
ontdek wat jij kunt bereiken
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
De niveaus. De niveaus Advies van de basisschool Werkhouding, huiswerkhouding en zelfstandigheid van het kind Intelligentie en leerprestaties van het.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Samen naar het examen informatie voor ouders over periode 4
Met trots presenteren wij: Naschoolse activiteiten.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Voel je wel in je vel !.
Transcript van de presentatie:

NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda BIMBAM: : Sintknutselavond van uur! : Schoenzetten! : Extra service-avond i.v.m. sintinkopen van uur! -5-12: Sinterklaas bij BIMBAM van uur! : BIMBAM om uur gesloten! t/m BIMBAM gesloten! : BIMBAM weer open! Babyboom Sommige ouders hebben het misschien al wel gezien of gehoord, maar er zijn 2 leidsters zwanger, namelijk Aline en Inge. Inge zal in februari met verlof gaan en Aline in april. Dit zal, naast Mariët en Corina, mede opgevangen worden door Jessica, Fianne en Sibel. Kinderyoga van Kidsyoga! In de kinderyoga les maakt uw kind kennis met yoga op een kindvriendelijke en bij de leeftijdsfase passende manier. Yoga is gezondheidsbevorderend. Spelenderwijs worden yoga houdingen en technieken geïntroduceerd. De houdingen en bewegingen zijn veelal geïnspireerd door dieren en de natuur, iets wat kinderen ook heel erg aanspreekt. Het jonge kind is volop bezig te ontdekken: het eigen lijfje en de relatie tot anderen en de wereld. De kinderyoga lessen sluiten hierop aan. Door het motto van Kidsyoga te volgen namelijk beweging, concentratie en ontspanning legt het kind de basis voor deze belangrijke aspecten. Onderdeel van de les zijn ook concentratie- en ademhalings spelletjes. Kinderyoga is leuk en vrolijk en bevordert een positieve sfeer in de groep. We sluiten af met een moment van ontspanning waarbij de kindjes heerlijk kunnen uitrusten. De lessen worden gegeven door Femmy Brug. Femmy is een ervaren yoga en kinderyoga docente. Ze geeft lessen aan kinderen en volwassenen. Ze geeft ook trainingen voor leerkrachten en verzorgt de opleiding tot kinderyoga docent. Ze is de auteur van het boek “hallo Zon! Yogaboek voor kids. In december verschijnt haar tweede boek, “Meditaties voor kinderen en tieners”. Voor meer informatie zie Femmy komt ons regelmatig yoga geven op dinsdag en donderdag. Reservekleding Heeft u nog kleding, met name ondergoed, sokken en broeken, die u eigenlijk weg wilt doen, dan zijn ze bij ons van harte welkom. Ook vragen wij u om reservekleding mee te nemen naar BIMBAM. En wanneer uw kind kleding van ons aan krijgt, wilt u dit dan zo snel mogelijk weer mee terug geven. Alvast bedankt! Extra services bij BIMBAM Donderdagavond 28 november bieden wij een extra service, zodat de ouders sinterklaasinkopen kunnen doen. Dit willen we, wanneer er genoeg animo voor is, vaker doen, bijvoorbeeld voor uw kerstinkopen en voor valentijnsdag. Ook kunt ook de ruimte huren voor bijvoorbeeld de verjaardag van uw kind of voor een kinderfeestje. Indien gewenst kan er iemand van BIMBAM bij aanwezig zijn om uw kinderen te begeleiden. Slofjes aan We hebben gemerkt dat de slofjes (in de manden bij binnenkomst) vrijwel niet meer worden gebruikt. Wij willen aan u vragen om deze om te doen wanneer u uw kind komt brengen en ophalen, zodat de gang en de groep schoon blijven. Bedankt voor uw begrip.