PRESENTS. Vanuit de jarenlange ervaring van CAR BENCH werd een nieuw en geavanceerd elektronische meetsysteem gelanceerd: CONTACT EVO Dit meetsysteem.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

•Groei in smartphone gebruik •Smartphone altijd bij de hand •Steeds sneller mobiel internet •Eenvoudige en snelle communicatie.
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 3 WORX voor aannemers.
22:00 WinHealth 1.0 WinHealt is een medische programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt. Deze software met medewerking van een detectie.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Sollicitanten - Wat / Waarom? - Algemene werking - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
ontwerp - beheer - analyseer
Samenstelling van deze presentatie Erik VAN AS Automatisch afsluiten van uw PC Je kan je pc automatisch laten afsluiten door het Windows operatings- systeem.
LG SOFTWARE UPDATE P990 (FOTA = Firmware Over The Air) Augustus 2011.
project Bijzondere vriendschappen
ICT in Marketing & Communicatie Hoe gebruiken wij de ICT middelen binnen de afdeling marketing & Communicatie.
Referenties. •Lear Meetsysteem Hoofdscherm Referenties •Lear Meetsysteem Statistieken.
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
It’s all in the game. Wat bieden wij aan Wat bieden wij aan  Planning en opleverdatum gegarandeerd  We houden ons aan uw budget en geven de beste mogelijkheden.
NAHSA Achtergronden en details. Overzicht •Achtergrond (fysica) •Detector •Projecten.
Workshop harde schijf indelen
Start de gehele presentatie
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
De Unie voor Milieuvergunning Beheer Onderdeel van KIWA NV Raadhuisplein 4b 5161 CG Sprang-Capelle tel : fax :
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
1 Mis geen enkele storing Testen van netvoedingskwaliteit in back-upsystemen.
Na jaren van onderzoek… Click to continue. …en jaren van ontwikkeling.
Hoefware Automatisering paardenhouderijen
1 Belcotax on web Belcotax on web De eID configureren De eID configureren.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
QLiCT 2.0 September 2010 Rob Molenaar.
16:45 WinHealth 1.0 Deze nieuwe generatie, revolutionaire software draait momenteel met groot succes in het A.Z. en zal eerstdaags toegevoegd worden aan.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Solar Influences Data analysis Center / Royal Observatory Belgium Waarom zonnetelescopen boven op een toren plaatsen? Wat is deze vreemde structuur?
In het centrum van de gemeente Meulebeke is de St.-Amandusschool gelegen.
Waarom won CAW Metropool de prijs voor de ‘beste interne campagne’ 2010? BViC Wintercheck.
02/ Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Waarom? Alle ouders willen dat hun kind de beste kansen krijgt om goed te ontwikkelen in deze samenleving. Een goede ontwikkeling start al van bij de geboorte.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Besturingssysteem Vaak wordt de Engelse term gebruikt: Operating System ( OS ) Plaats van het OS in een computersysteem: Hardware Applicatie Operating.
Gevorderde programmeer les: Betrouwbaarheid robot verbeteren
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
?.
Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 3 Overzicht vorige les  Terugblik op wat we geleerd hebben  Uitwisselen van ervaringen  Behandelen.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Trouble shooting voor het printen. Reservoir: 1) Er zit een coating in het reservoir, zodat bij het printen geen materiaal aan het platform hecht en niet.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
COMPUTERLES 1 Introductie. Inhoud ■Inleiding ■Wat is een computer? ■Waarom gebruiken we Windows?
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Taak Bouwpathologie, Renovatie en Onderhoud Charlotte Swertvaegher 2MAK Dirk Gijsemans.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Boekhouding E-captain Welke voordeel biedt E-captain Internet Boekhouden? - Geen installatie, geen onderhoud, altijd de laatste versie. (nooit meer software.
Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete.
De definitie van een object. Een object is een verzameling van eigenschappen en bewerkingen. Veel voorkomende objecten zijn: D (display) Gui (user interface)
Het Nieuwe Werken en ééngemaakte communicatie
In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.
Presentatie van Q-track voor leden van de VEA
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
Navigatie Om ergens naar toe te gaan moet men de weg wel kennen.
Smartphone via PC bedienen
Gevorderde programmeer les: Betrouwbaarheid robot verbeteren
WinHealth 1.0 WinHealth 1.0 WinHealt is een medisch programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt . Deze software is in staat om - met de.
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Voorstelling Vel’Phone en Heat’Phone
RVC – Clinical Assistant
Tools en key-ins uit het duistere verleden van MicroStation
Transcript van de presentatie:

PRESENTS

Vanuit de jarenlange ervaring van CAR BENCH werd een nieuw en geavanceerd elektronische meetsysteem gelanceerd: CONTACT EVO Dit meetsysteem werd ontwikkeld in samenspraak met de constructeurs en body shops om zo een gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogstaand produkt te bekomen. Deze twee waarden staan dan ook centraal bij elk produkt uit ons Car Bench gamma.

Contact Evo is gebaseerd op Windows XP software verbonden door 5 zelfbalancerende beweegbare meetarmen 330° 360° Alle functies en metingen worden gemakkelijk uitgevoerd door de in de arm geïntegreerde drukknoppen. Communicatie is via Bleutooth 3 Posities (0°, 45° und 90°) Vom 700 bis zum 1200 mm Driepotig blokkeringssysteem voor een snelle en stabiele werking ELEKTRONISCH MEET- EN HERSTELSYSTEEM “CONTACT EVO”

5 ARMEN ZONDER VERLENGSTUKKEN De armen zijn op 5 punten (assen) beweegbaar. Dit biedt de mogelijkheid om metingen uit te voeren over het gehele voertuig zonder van positie te veranderen én zonder het gebruik van enig hulp – of verlengstuk. Hoge nauwkeurigheid met tolerantie van +/- 0,5 mm wordt zelfs bereikt indien de arm volledig is uitgestrekt met een lengte van 2,5 meter en een diameter van 5 meter! Iedere bewerking of meting wordt uitgevoerd door een simpele druk op één van de 3 geïntegreerde drukknoppen in de arm. Dmv bleutooth worden deze bewegingen doorgestuurd naar uw PC!

Bovenop de driedelig telescopische pikkel kan het Contact Evo systeem ook op onze traversen geplaatst worden Flexibel en universeel

Contact Evo in actie

7 Basisstappen Op de volgende pagina’s tonen wij u de basisstappen voor iedere diagnose en herstelling van het chassis. De software gebaseerd op Windows XP biedt een grafische interactie, dwz gemakkelijk in gebruik! Om fouten tijdens belangrijke metingen te voorkomen wordt u begeleid door beelden waarop u altijd andere omgevingspunten rond het metingspunt kan bekijken.

1. Het gevensregister Op de startpagina van Contact Evo kan u de klantengegevens invullen aangevuld met verschillende info zoals gegevens van de wagen met referenties van de verzekeringsmaatschappij.

2. Reset to start The preliminary setting menu: Calibration, Alignement. Nu is het systeem klaar voor de uitmeting

3. Vrije metingen ContactEvo systeem laat ook toe om vrije metingen op te slaan, zonder data sheet en dit op de drie assen: X,Y en Z. Vrije metingen kunnen gebeuren op zijpanelen, dak, motor, schokdempers, bumpers, koplampen, etc.

4. Fouten? Onmogelijk... Om het exacte meetpunt te vinden van de datasheet, is er een bijhorende foto met rode pijl. Op deze wijze kan je makkelijk de plaats vinden waar je de tracer kan plaatsen.

4. Touching lightly Een duidelijk voorbeeld van een uitmeting dmv de balpunttracer.

4. Touching lightly Een duidelijk voorbeeld van hoe een vaste bout te meten dmv de balpunttracer.

4. Alternatieve uitmeting Een duidelijk voorbeeld van hoe een vaste bout te meten als controlepunt door het gebruik van de punttracer.

5. Check up test Al de laterale punten worden gemarkeerd met rode of groene kleur naargelang de punten al dan niet binnen de tollerantie van de constructeurs zit.

6. Begeleide herstelling De begeleide herstelling brengt het meetpunt binnen de tollerantie enkel door elke beweging op het scherm te volgen. Eens de herstelling is uitgevoerd, vindt u het punt automatisch in het centrum.

7. Working certification Het is mogelijk om de gegevens af te printen vóór en ná de reparatie. De meetpunten met hun tolerantie kunnen dan perfect bij het verzekeringsdossier bijgevoegd worden.

De Data komt rechtstreeks van de constructeur Al de beschikbare data komt rechtstreeks van de autoconstructeurs zelf. Car Bench data bank kwam niet tot stand door “reverse engineering” ( maw de wagen werd niet zomaar vanuit de markt aangekocht zonder supervisie van de constructeur). De filosofie van Car Bench bestaat dan ook uit wereldwijde samenwerkingsakkoorden met de constructeurs en dit op een lange termijn basis.

GSM: TEL: Maatschappelijke zetel: Muilenstraat LIEDEKERKE BELGIUM