De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

02/4324234. Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "02/4324234. Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier."— Transcript van de presentatie:

1 02/4324234

2 Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier

3 Gekende problemen Moeilijkheden bij ingeven van een contactpersoon bij een successtory: Vooraleer je een successtory kan ingeven dien je op het project één of meerdere uitvoerders in te geven (zie verder in de handleiding). Je kan een successtory enkel toewijzen aan een op het project werkzame adviseur. Problemen kan u melden op : rap@iwt.be, maak indien mogelijk een schermafdruk en noteer wat u precies deed voor de fout optrad, vermeld ook het type en het versienummer van uw browser.rap@iwt.be

4 Logische volgorde invullen rapport Bij de start van iedere rapporteringsperiode krijgt u van IWT een email met de melding dat er een nieuw rapport aangemaakt is. Gedurende de volledige rapporteringsperiode kan u dit rapport dan aanvullen Ten laatste 30 dagen na het einde van de rapporteringsperiode verzendt u dit rapport naar IWT. Bent u te laat, dan krijgt u een herinneringsmail De rapporten zijn bereikbaar via het innovatienetwerk (http://www.innovatienetwerk.be)http://www.innovatienetwerk.be Bij het invullen van een rapport klikt u na het openen eerst op BEWAREN (het blanco rapport wordt dan aangemaakt in de gegevensbank) Vul dan eerst de uitvoerders in of voeg nieuwe uitvoerders toe vooraleer u kengetallen of successtories inbrengt. Voer kengetallen in, klik bewaren en vul dan pas de aanvullende info toe (de ‘smiley’ button), voeg evt.commentaar toe (de smiley-verandert van uitdrukking en kleur als alle bijkomende informatie is aangevuld) Indien alles ingevuld is en gecontroleerd, klik dan verzenden. De software controleert uw gegevens en meldt eventuele afwijkingen. Klik, evt. na correcties, op verzenden.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29


Download ppt "02/4324234. Beperkte handleiding Bekijk deze handleiding in "Notes page" view Gekende bugs of problemen vindt u hierhier."

Verwante presentaties


Ads door Google