De Altijd meteen aan de slag

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

WIS module en aanvraag E-WWB
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Installatie instructie
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Werken met My-Mate Handleiding.
DEMONSTRATIE OUDERPORTAAL
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
Een digitaal verhaal maken
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Wil Kersten & Gerben van Engelen
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Invullen e-profiel Ga naar
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Je wil met een groepje vrienden afspreken?
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Waar gaan we het over hebben?
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Waarom het ouderportaal?
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
?.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Training: Inloggen en Zoeken
Gegevens exporteren Handleiding
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Training: Inloggen en Zoeken
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Handleiding NODR Schade App
Handleiding Prodas-app
Transcript van de presentatie:

De Werkm@p Altijd meteen aan de slag De Werkm@p is een gemakkelijk middel om al uw sollicitatieactiviteiten bij te houden en belangrijke informatie te de delen met uw werkcoach. Ook kunt u via de Werkm@p communiceren met uw coach en vacatures zoeken. Deze klikbare demo is ervoor bedoeld om u te helpen bij het gebruik van de Werkm@p voor het onderdeel “Mijn afspraken”, het communicatiegedeelte van de Werkm@p. Door de instructies te volgen, die onderaan het scherm worden weergegeven, ziet u alle mogelijkheden van het gebruik van uw Werkm@p. Er wordt (meestal) door middel van een pijl aangegeven waarop u moet klikken om verder te gaan in de demo. Is dat niet het geval, dan is in de tekst beschreven waarop u kunt klikken om verder te gaan. Zou u na het zien van deze demo nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw werkcoach. Wij wensen u veel succes met het gebruik van de Werkm@p. UWV WERKbedrijf. Klik op verder om de demo te starten. Verder Samensteller demo: Dick Poelsma Versie 3.0

De Werkm@p is een onderdeel van werk.nl. Ga naar werk.nl als u de Werkm@p gaat gebruiken. Door op “Inloggen” bij “Inloggen op de Werkm@p” te klikken kunt u inloggen.

Vul uw gebruikersnaam in en klik op “Verder”

Vul uw wachtwoord in en klik daarna op “Inloggen”.

U kunt gaan werken met de Werkm@p U kunt gaan werken met de Werkm@p. Het onderdeel “Mijn afspraken” is bedoeld om met uw werkcoach te communiceren. Klik op “Mijn agenda”, “Mijn berichten”, “Mijn taken”, “Mijn documenten” of op “Mijn netwerk”. Dat kan in de linkerkolom maar ook door op het betreffende onderdeel in het midden van het scherm te klikken of door op bijvoorbeeld “Maak nieuwe afspraak…”, “Document toevoegen…” of “Contactpersoon toevoegen…” te klikken.

U kunt in “Mijn agenda” afspraken zetten U kunt in “Mijn agenda” afspraken zetten. Klik hiervoor op “Nieuwe afspraak”. Deze afspraken zijn voor uw werkcoach niet te zien.

Vul de gegevens van de afspraak in en klik daarna op “Opslaan”. (denk aan de dubbele punt bij starttijd en eindtijd tussen de uren en de minuten).

Belangrijk: Raadpleeg regelmatig uw agenda!!! Uw afspraak staat in de agenda. Deze afspraak kan uw werkcoach niet zien. Deze afspraak kunt u verwijderen. Andersom kan uw werkcoach ook afspraken met u maken. Deze komen in uw agenda en zijn niet door u te verwijderen. Uw werkcoach heeft een afspraak met u gepland om deel te nemen aan een workshop op 31 maart van 14.00 – 15.00 uur. Mocht u verhinderd zijn, stuur dan uw werkcoach een bericht via mijn berichten. Hoe dat gaat komt verder aan bod. Belangrijk: Raadpleeg regelmatig uw agenda!!! Klik nu op “Mijn afspraken” (in de linker kolom) en kies daarna een ander onderdeel van de Werkm@p.

U kunt uw werkcoach een bericht sturen door op “Nieuw bericht” te klikken. Uw werkcoach heeft u op 19-01-2009 ook een bericht gestuurd met als onderwerp Sollicitatiegesprek. Als dit bericht vetgedrukt is, betekent dit dat u het bericht nog niet gelezen heeft.

Vul een onderwerp in en uw bericht Vul een onderwerp in en uw bericht. Wanneer u op versturen klikt wordt het bericht naar uw werkcoach gestuurd. Belangrijk: Raadpleeg regelmatig uw berichten of u nieuwe berichten heeft ontvangen van uw werkcoach!!! Klik nu op “Mijn afspraken” (in de linker kolom) en kies daarna een ander onderdeel van de Werkm@p.

Uw werkcoach heeft met u afspraken gemaakt Uw werkcoach heeft met u afspraken gemaakt. Deze komen in uw Werkm@p in mijn taken. Als u de op de taak klikt wordt het scherm zoals hierboven uitgevouwen en kunt u de afspraak lezen. Door op “Actie toevoegen” te klikken, kunt u uw werkcoach de laatste stand van zaken doorgeven naar aanleiding van deze afspraak. Klik op “Actie toevoegen”.

In het veld onder “Actie” kunt u de stand van zaken vermelden In het veld onder “Actie” kunt u de stand van zaken vermelden. Als u voor opslaan heeft gekozen, kan uw werkcoach lezen wat u aan de betreffende afspraak gedaan heeft. Klik nu op “Mijn afspraken” (in de linker kolom) en kies daarna een ander onderdeel van de Werkm@p.

Om een document toe te voegen, klikt u op “Document toevoegen”. Het toegevoegde document kunt u eventueel delen met uw werkcoach.

Klik op “Bladeren”.

Selecteer het document dat u wilt toevoegen en klik op “Openen”.

Kies een “Categorie” en vul de “Omschrijving”. Klik daarna op “Opslaan”. Als u bijvoorbeeld bij “Categorie” voor “CV” gekozen heeft, vermeld dan bij “Omschrijving” naar welke werkgever u gesolliciteerd heeft. Voor uw werkcoach is dat dan gemakkelijker terug te vinden als u het document gedeeld heeft.

Het geselecteerde document staat bij “Mijn documenten” Het geselecteerde document staat bij “Mijn documenten”. Als u dit document wilt delen met uw werkcoach klik dan op.

Als u het document met uw werkcoach wilt delen, kies dan voor “”Ja” en “Opslaan”. Dit document kan uw werkcoach dan inzien. Het is niet meer te verwijderen of te wijzigen. Niet door u maar ook niet door uw werkcoach. Als u kiest voor “Nee” dan is dit een document dat alleen voor u is. Dit document kunt u nog verwijderen en wijzigen. Klik op “Mijn afspraken” (in de linker kolom) en kies daarna een ander onderdeel van de Werkm@p.

Bij “Mijn netwerk” staan de gegevens van uw werkcoach. Wilt u een contactpersoon toevoegen (bijvoorbeeld de gegevens van een werkgever), klik dan op “Contactpersoon toevoegen”.

Vul de gegevens in van de contactpersoon, die u wilt toevoegen Vul de gegevens in van de contactpersoon, die u wilt toevoegen. Heeft u voor “Opslaan” gekozen dan wordt deze contact- persoon toegevoegd bij “Mijn netwerk”. Klik op “Mijn afspraken” (in de linkerkolom) en kies daarna een ander onderdeel van de Werkm@p.