Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
Opleiding KWS voor studenten
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
onze nieuwe website.
Installatie instructie
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
Hoe plaats ik een foto van mezelf op het internet?
LRP FONDSEN /ABONNEMENTEN/REKENINGEN release 2.1 Koos Willemse.
Workshop Hoe een website publiceren. Vrije ruimte reserveren •U moet bij uw provider een URL-adres of webadres aanvragen of webruimte of domein (via bepaalde.
Mijn gegevens op het web!?
AV de Liemers heeft een nieuwe website Een drie minuten durende presentatie over de nieuwe website 1.
VLO Vlaamse Lokale Ontvangers
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Invullen e-profiel Ga naar
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je je aan- en afwezigheden en je wachturen kan ingeven. Om te starten surf je naar.
Presentatie A&O netwerk Arbeid & Organisatie van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen darwine.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
om deze presentatie uit te voeren
1.Ga naar 2.Kijk rustig rond. 3.Laat een foto van je trekken. 4.Ga naar
KMO-portefeuille. Stappenplan: Registreer bevoegd persoon Registreer onderneming Koppelen Inschrijving bij erkende dienstverlener Subsidieaanvraag Mail.
User management voor ondernemingen en organisaties
Hoe ZELF een STUDIE plaatsen op de VVOG-website Indien u moeilijkheden hebt bij een eerste poging Bel gerust naar uw webmaster Luc De Baene 0475/
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Praat eens met een veteraan darwine.
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Instructie leerling- activatiecode
Instructie eBook Pack via ELO.
Hoe toegang aanvragen ?.
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Databanken in de PXL-Bibliotheek
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Practicum Medische Biochemie Invoer resultaten via het web Lab. Medische Biochemie & Klinische Analyse.
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
DEMO MIJN BIBLIOTHEEK GEBRUIK VAN MIJN BIBLIOTHEEK.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Training. 21 (22) september De website 2 - Toegang tot besloten gedeelte 3 - Op de hoogte blijven (inloggen, wachtwoord) 5 - Praktijk (doen)
Digitaal wedstrijdformulier Voor teams en scheidsrechters.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
Training: Inloggen en Zoeken
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Trainingsschema zaal Vanaf seizoen beschikaar:
Training: Inloggen en Zoeken
Welkom bij GO MEI 2016.
Handleiding NODR Schade App
INSCHRIJVEN VOOR EEN TORNOOI
Transcript van de presentatie:

Het Forum Hoe ga je te werk met het forum? Een PowerPoint presentatie over de werking. Deze presentatie is een uitleg HOE te REGISTREREN en INLOGGEN !! Start onze site http://poperingseduikersclub.be op en probeer !!! Klik hier

Wanneer we de start pagina van onze website (http://poperingseduikersclub.be) opstarten, krijgen we bovenstaande pagina. Om het forum te bekijken klikken we op onder

Omdat alle pagina’s onder beveiligde pagina’s zijn en ENKEL door leden mogen gelezen worden, moeten we een gebruikersnaam en wachtwoord ingeven. Deze gegevens heb je van de webmaster ontvangen. Ze zijn persoonlijk en dus voor ieder lid verschillend. Klik hierboven op

Nu zijn we eigenlijk al in het forum, en kunnen we de dus alles lezen, reageren of er kan een nieuw onderwerp gepost worden. Hier kan je anoniem een bericht posten. Alles die paars gekleurd is, is een link (klikken op website) Echter zijn we nu als gast op het forum, we zijn BEPERKT om met het forum te werken. Klik hier om verder te gaan.

Om alle opties van het forum te kunnen benutten, moeten we inloggen. MAAR vooraleer je kan inloggen, moet men zich éénmalig registreren.

Volg verder de instructies.

Op de website vul je alles in zoals het hoort Op de website vul je alles in zoals het hoort.(dit hier is slechts een presentatie) Je kiest een EIGEN gebruikersnaam. Deze naam zal iedereen kunnen zien. Geef je e-mail adres op, indien er iemand later op jou onderwerp reageerde, wordt er naar dit emailadres een bericht gestuurd. Vul 2x een wachtwoord in (zelf te kiezen) De gebruikersnaam en wachtwoord kan bijvoorbeeld deze zijn die je van de webmaster ontving. Klik hier om verder te gaan.

Hier hoef je niets in te vullen, maar het mag. Eventueel kan je bij onderschrift een tekstje schrijven, deze tekst zal dan steeds automatisch onder je bericht verschijnen. (zie bij Djos en Hanzie) Klik hier om verder te gaan.

Het beste vink je alles aan zoals het voorbeeld hiernaast. Later kan je nog steeds alles veranderen. Klik hieronder op of op om alles opnieuw te lezen over hoe te registreren.

Nu we geregistreerd zijn, kunnen we inloggen, en zo alle optie’s benutten. Inloggen moet je vanaf nu steeds doen. Registreren normaal NOOIT meer.

Vul op deze pagina je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn deze die je opgaf tijdens uw registratie. Klik vervolgens op inloggen.

Hier moet je jammer genoeg nogmaals uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Deze gegevens heb je van de webmaster ontvangen. Ze zijn persoonlijk en dus voor ieder lid verschillend. Klik op om verder te gaan

Om de berichten te bekijken sinds je laatste bezoek Je bent nu ingelogd op het forum!!! Probeer op de website zelf even alle functies !!! Wie zijn de geregistreerde personen? Hiermee kan je uw gegevens veranderen Om de berichten te bekijken sinds je laatste bezoek Om naar de index van het forum te gaan (begin pagina) Deze onderwerpen met gele achtergrond zijn de verschillende forums (5 in totaal). Indien je erop klikt, krijg je enkel de onderwerpen van dit forum te zien. In het voorbeeld hier, klikte ik op prikbord. Dit zijn dus de puntjes onder het forum PRIKBORD. Onder deze puntjes kan jij een onderwerp aansnijden of ergens op reageren. Hier zie je rechts dat Djos als laatste reageerde op APRES DUIK. Hier zie je wie er on-line is. 1 geregistreerd en 1 gast. De geregistreerde gebruiker is Hanzie, hij is in het geel geschreven en dus beheerder. Dit is voor de webmaster, dit is de enige link die niet werkt voor jou EINDE