CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Advertisements

Net.Console 3.5 The net.Console User Manual Gebruiksaanwijzing.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Werken met My-Mate Handleiding.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Video Verwerking Movie Maker
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Net.Console Gebruikers handleiding.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Een presentatie maken Les 2
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Een bestaande presentatie gebruiken
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Yealink Sip t-20 IP Phone Basic User Guide “Menu” Wordt beheerd door Uw systeembeheerder “Hold” Zie pagina 2 “Conf” Zie Pagina 2 “Contact” Zie Pagina 3.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1 WELKOM AGENDA Voorstellen Basisconcepten Toestel Softphone Smartphone app Standaard functies van centrale zelf Vragen en Opmerkingen.
Haco Euromaster afkantbank Het invoeren van de tekening van de voet van de zonnewijzer in de besturing van de machine. Kijk naar de volgende dia voor.
Via TEGELS | ZETTEN is de tegel Browser te openen. ( B )
Training: Inloggen en Zoeken
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Gegevens exporteren Handleiding
How to use a Imac.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Cliëntsessies
Gevorderde EV3 PROGRAMMEER LES
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Handleiding NODR Schade App
Oorcheck op het mbo 5 Over Gehoor & gehoorschade
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Tweefactor authenticatie wijzigen bij SMS methode uitzetten
Hoe maak je een eyecatcher
Instructie inloggen docent
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標

De Diverse Onderdelen V/d Telefoon Telefoonlijnen Functie toetsen “softkeys” De hoorn LCD scherm Deze “softkeys” zijn context afhankelijk Help Numerieke toetsen Service Toetsen Volume Toetsen Cursortoets Hoofdtelefoon Luidspreker Mute toets

Inloggen Aanmelden via button naast scherm Aanmelden: -Gebruikers ID invullen -Pincode invullen -Druk op verzenden Aanmelden via Services knop (wereldbol)

Uitloggen Druk op de Services knop (wereldbol) en kies Extension Mobility Kies vervolgens op Ja om af te melden Services (wereldbol)

Een gesprek tot stand brengen Verschillende manieren om een gesprek tot stand te brengen Neem de Hoorn van de Haak voor het handmatig opbellen en beantwoorden van de telefoon, Typ een telefoonnummer in en druk op functietoets Kiezen Druk op functietoets Nieuw en typ het telefoonnummer in. Gebruik de toets Luidspreker voor het opbellen en het beantwoorden van de telefoon met de luidspreker Gebruik de toets Hoofdtelefoon voor het opbellen en het beantwoorden van de telefoon met een goedgekeurde hoofdtelefoon Om van handmatig gebruik over te gaan naar het gebruik van luidspreker, drukt u in de toets: Luidspreker, daarna legt u de hoorn op de haak. Om van Luidspreker terug te gaan naar handmatig, neemt u de hoorn van de haak

Een Gesprek beantwoorden Verschillende manieren om een gesprek te beantwoorden Handmatig: u pakt de hoorn van de Haak. Hoofdtelefoon: als u een hoofdtelefoon gebruikt, dan toetst u de knop Hoofdtelefoon in Luidspreker: als u de luidspreker gebruikt, dan toets u de knop Luidspreker Functietoets: toets functietoets Beantw in (het gesprek gaat over op de luidspreker)

Volume Instellen Het instellen van de Volume voor de hoorn, hoofdtelefoon en luidspreker Stap 1 Voor het harder of zachter instellen van het geluid van de hoorn, hoofdtelefoon of de luidspreker, gebruikt u de cursortoetsen (+/_) van de Volumeregelaar. Kies een van de drie mogelijkheden Stap 2 Terwijl u luistert naar de belvolume, kunt u met de +/ - toets de gewenste volume veranderen Stap 3 Om de instelling te bewaren, kiest u de functietoets Opslaan belvolume

Een gesprek beëindigen Verschillende manieren om een gesprek te beëindigen Handmatig: als u een gesprek via de hoorn voert, legt u de Hoorn op de haak. Luidspreker: als u een gesprek via de luidspreker voert, druk de Luidspreker toets in Koptelefoon: als u een koptelefoon gebruikt, druk de toets Eindgespr in

Een gesprek in de wacht zetten Druk op de functietoets Wacht. Het gesprek haal je terug met: Druk op de functietoets Hervat. Als er meerdere gesprekken in de wacht staan, gebruik dan de cursor toets om het gewenste gesprek te kiezen en druk dan de functietoets Hervat. Microfoon uitzetten Om de microfoon uit te zetten druk op de Mute toets (rechtsonder op de telefoon, naast de speakerknop) Om het gesprek voort te zetten druk nogmaals op Mute toets

De terugbelfunctie Als een telefoonlijn in gesprek is, is het mogelijk om als de lijn weer vrij is je te laten terug te bellen. Als een telefoonlijn in gesprek is verschijnt er op het LCD scherm de functietoets TrgBlln. Als je deze intoetst verschijnt op het LCD scherm dat terugbellen geactiveerd is met het nummer waar naar toe. Als de lijn aan de andere kant vrijkomt hoor je een ring en verschijnt er een tekst dat de lijn vrij is met de tijd. Toets de functietoets Kies in om te bellen of Terug om te annuleren.

Bekijken/bellen van gemiste gesprekken stap 1 Druk de servicetoets Telefoonlijst (met het opengeslagen boek.) stap 2 Ga met de cursor toets naar Gemiste oproepen en druk op de functietoets Kies. Met de cursortoets kan je de geschiedenis bekijken. stap 3 Met de functie Kiezen kan je een gemiste oproep direct terugbellen stap 4 Druk twee keer op de functietoets Terug om de telefoonlijst te verlaten.

Bekijken/bellen van ontvangen en gevoerde gesprekken stap 1 Druk de servicetoets Telefoonlijst (met het opengeslagen boek.) stap 2 Ga met de cursor toets naar ontvangen of gevoerde gesprekken en druk op de functietoets Kiezen. Met de cursortoets kan je de geschiedenis bekijken. stap 3 Met de functie Kiezen kan je een geselecteerd gesprek opnieuw terugbellen stap 4 Druk twee keer op de functietoets Terug om de telefoonlijst te verlaten.

Herhalen van het laatst gekozen nummer Om het meest recent gedraaide nummer te kiezen, neem de hoorn op en toets de functietoets Herhaal. Een andere manier is om direct op de functietoets Herhaal te drukken om de luidspreker of de hoofdtelefoon aan te zetten Als een telefoon meerdere lijnen heeft en wil het laatst gekozen nummer herhalen, selecteer de gewenste lijn een druk dan op functietoets Herhaal

Een gesprek doorverbinden stap 1 Tijdens een gesprek druk op de functietoets Doorvb. Hierdoor wordt het gesprek in de wacht gezet stap 2 Toets het nummer in naar wie je het gesprek wilt doorverbinden stap 3 Als de bel overgaat druk dan nogmaals de functietoets Doorvb, of wacht tot de persoon naar wie je wilt doorverbinden opneemt, en druk dan nogmaals de functietoets Doorvb. Als de persoon weigert het gesprek aan te nemen of niet aanwezig is, druk op de functietoets Hervat om terug te gaan naar het oorspronkelijk gesprek stap 4 Hang op.

Alle gesprekken doorschakelen stap 1 Druk op de functietoets Dschak, Je hoort twee tonen stap 2 Toets het nummer in naar wie je de gesprekken wilt doorschakelen. Je hoort nu één toon en ziet rechtsboven naast het nummer een bewegend icoontje verschijnen. Boven de functietoetsen op het LCD scherm staat het nummer naar wie je hebt doorgeschakeld. NB: Als je naar een extern nummer wilt doorschakelen, let er dan goed op dat je ook eerst de 0 intoets om een buitenlijn te benaderen

Een gesprek van een ander toestel naar je toehalen stap 1 Neem de hoorn van de haak of druk een lijn toets in van je toestel. stap 2 Druk de functietoets Opnemen. De telefoon gaat nou op jouw toestel over stap 3 Druk nu op de functietoets Beantw om het binnenkomend gesprek te beantwoorden.

Een gesprek parkeren stap 1 Tijdens het gesprek druk op de functietoets Meer totdat je de functietoets Parkeer ziet. stap 2 Druk op de functietoets Parkeer. Op het scherm verschijnt het nummer waarop het gesprek geparkeerd wordt. Schrijf dit nummer op en beëindig het gesprek. Een geparkeerd gesprek opnemen: Je kunt nu het gesprek opnemen op elk toestel binnen het Cisco Call Manager systeem. Toets het nummer in wat je hebt opgeschreven.

Een conferentie opzetten stap 1 Tijdens het gesprek druk op de functietoets Meer totdat je de functietoets Confrn ziet. Als je hierop drukt wordt het bestaande gesprek in de wacht gezet en kan je een nieuw nummer kiezen. stap 2 Toets het nummer in van de andere persoon die je aan de conferentie wilt laten deelnemen. stap 3 Als je verbinding hebt, druk dan nog een keer op de functietoets Confrn om de persoon daadwerkelijk toe te voegen. stap 4 Herhaal de eerste drie stappen om meer mensen aan de conferentie toe te voegen.

Veranderen van het belgeluid stap 1 Druk de servicetoets instellingen in. stap 2 Kies 2.Beltoon van de instellingen menu. stap 3 Druk op de functietoets Kies. stap 4 Met de cursortoets kun naar de verschillende beltypes scrollen. Wil je een beluisteren druk op functietoets Afspeln. stap 5 Druk op functietoets Kies en dan functietoets Ok om een beltoon te selecteren. stap 6 Druk op functietoets Terug om terug te keren naar het instellingen menu. Stap 7 Druk vervolgens op functietoets Opslaan om het vast te leggen.

Verander het contrast van het LCD scherm stap 1 Druk de servicetoets instellingen in. stap 2 Kies 1.Contrast van de instellingen menu. stap 3 Met de functietoetsen Omlaag en Omhoog kun je de gewenste sterkte kiezen. stap 4 Druk op functietoets Ok om de veranderingen te accepteren. stap 5 Druk vervolgens op functietoets Opslaan. Als je de veranderingen niet wilt accepteren druk op functietoets Terug

EINDE