Welkom in Belgie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
GELD!!! Je kunt er een huis mee kopen, maar geen thuis.
Dr. Albertus Risaeusschool
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Sarah De Baets Julie Cokelaere
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Mijn familie..
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Onderwijs en kinderarbeid
‘t Is maar een gedach….
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Kinderen.
Groot geloof 1.
Ik ben Bob..
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Geloven en nu….
Godsdienst 1 1.
Thema voor vanavond is:
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Daar Daar.., Het is nog open, we gaan er nog ne laaste pakken …
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Een dag uit het leven van Jugat
Interpreteren van data
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
Turks gedichtje.
Met handen en voeten geloven 1
Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Advent 2014 Logo school.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Husky’s.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Onvriendelijke spreuken over mannen en vrouwen
Kinderen
Kaarten op tafel.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Ongelofelijke beelden Waar winkelt de gemiddelde ferrari bezitter??? Juist !
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Welkom in Belgie.
Transcript van de presentatie:

Welkom in Belgie

Beste broer Mustafa Ik schrijve deze briefke naar u, kome naar Belgie samen met uwe madammen en kinderen. Ik niet begrijpe waarom gij niet komenaar Belgie, ikke vrage mij af waarom gij nog ,twijfel. Door de grantie van Allah zijn wij nu de here van Belgie. Leven hier zo gemakkelijk zijn. Gij hier aankomen gij natuurlijk een beetje moeten werken maar hebbe geen bang, na een paar dagen al gedaan. Ikke weet een goeie Doktor niks probleem met hem. Gij dan tijd hebbe om arcadash te makenin cafe. Hier ook vele Marrokaanse cafe.

Al uwe vrouwe moeten ook kome ! pas op ! Ene madam wettelijk ingeschrijf andere madam inschrijf als ongetrouwd met kinderen ten laste. Hier in Belgie goeie wet zijne voor buitenlanders. Gij ook kunne schrijf kindere van broer en zus late inschrijf op uw naam, want family vergoeding brenge veel € op. Als madam heef vodde op kop. dan die stomme Belgen zijn vies. Wij gerust slape. Zij nie naar onse madam loere, wij niet viese zijn van hunne madam wij hebbe veel succes met bruine vel. Die stommerikke moet pilleke nemen anders niks kome klaar.

Gij zegge gemeente bietje ouder zijn, dan gij hebbe rapper pensioen Gij zegge gemeente bietje ouder zijn, dan gij hebbe rapper pensioen. Vrouwe hier allemaal dop, nie stempelle, krijge zo geld, en wij kope schape en pakke katte en honde, en wij make kebap voor de stom Belgen. Als bietje kou of sneeuw gij nie werken. Als gij broer met 1500€ nie kome toe geen probleem, gij late uwe kindere pikken , hier is normaal.

Als nie is 18 jaar zijn dan niks vrage, ook als gij pikke niks gevang een bietske bebbele met polies en gij weer opnieuw pikke als gij naar huis kom. Als polies uw lastig valle dan gij roepe RACIS ! Dan die polies krijge dik tege zijn klote van zijn chef en kome in gazette. Die woord moet gij onthoude als gij komt naar Belgie.

Als uw kindere gedaan hebbe met school dan die kunne gaan doppe, de Belgen betale alles. Wij hebbe hier een heilige die u bescherme en die u en wij aangenome hebbe, zijn naam is ! SINT - DIKAAT ! Hij helpe U als gene goesting hebbe voor werke of zo. Hij maak alles in orde.

SIND-DIKAAT hebbe twee namen, ABVV en ACV SIND-DIKAAT hebbe twee namen, ABVV en ACV. Alle twee goeie, gij zegge tege Dotor fiele pijn, vandaag beetje morge heel vele pijn. Gij dan krijge geld van ziekekast.

Dus broer, kome zo rap, hoe meer wij zijn hoe beter wij worde, want die stomme Belgen zegge wij zijn makkakken of bruine apen, maar wij daar nie bij zijn. Mijne kinderen gooie dan met stenen op die Belgen en make die auto kapot.

Vlaams Belang bestaat ook, die stomme Belgen die schrik hebbe van ons omdat wij hebbe bruine vel, maar de klootzakken hebbe zonnebank thuis !

Beste Broer; gij kome naar hier, gij hebbe altijd hier goede vakantie, wij wone allemaal samen op ene wijk, Die Belge durven nie kome bij ons omdat wij stampe tegen zijn kloten.

Groetjes aan Fatima, Ben Chaif, Elghadi, Mohamet Amin en alle andere kinderen. EINDE Broer AHMAT !