Homcom Stelt voor:. RolandRolandRolandRoland Street View.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

Les 5 BEIJUM IN DE TIJD VAN TV EN COMPUTERS
Het maken van presentaties voor op de computer.
Klik op de oefening die je wil maken:
Amstelland Senioren ComputerClub 1. Presentatie Clubmiddag 16 november 2010 door Ab Wiegman Amstelland Senioren ComputerClub Ook met vakantie is de computer.
Hoe plaats ik een foto van mezelf op het internet?
Inleiding instructie MijnSmile
ontwerp - beheer - analyseer
Da’s toch handig dat internet Campagne ter ondersteuning van Mediawijsheid voor Senioren door het Vlaams Gewest en de Vlaamse Ouderenraad Deze presentatie.
Hoofdstuk 1A: Europeanen
Een digitaal verhaal maken
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Mijn gegevens op het web!?
Workshop fotografie Kees van Houwelingen 4/3/2017.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
HOMCOM Ledenvergadering 22/11/2010. Google • Na Google instant nu Google instant previeuw – – 1 = sneller zoeken – 2 = previeuw.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Workshop fotografie Arjan Geurts.nl 4/4/2017.
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
De internet-encyclopdie voor kinderen
Les 4 BEIJUM IN DE TIJD VAN BURGERS EN STOOMMACHINES
Da’s toch handig dat internet Campagne ter ondersteuning van Mediawijsheid voor Senioren door het Vlaams Gewest en de Vlaamse Ouderenraad Deze presentatie.
Welkom bij de voorlichting van mentor en decaan..
Hé jullie daar. Ik wil jullie graag opleiden tot mijn opvolger
De mobiele Efteling plattegrond nog meer plezier!
Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet
SCHOOLREIS Dé quiz!.
User study: Multitouch in Safari Davy Debacker Ruben Lagatie Sven Michiels.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Les 4 BEIJUM IN DE TIJD VAN BURGERS EN STOOMMACHINES
Woord van Leven Mei 2011.
Cindy Van Meenen 1TRMa Inge Van Meenen 1TRMa Elke Eeckhaut 1TRMa
Waar ben jij deze zomer? Klik om te zoeken.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Presentatie over : honden
HOM COM Ledenvergadering 17 – Record foto Bekijk Dubai in 45 miljard pixels Inzoomen maar !
Google WEB Services 6 oktober Wat zijn WEB services ? Google WEB Services Applicaties via het WEB Ruimte beschikbaar stellen op het WEB Communicatie.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt wordt voetweg nr. 64 als volgt omschreven: Richting: Sentier du chemin dit: Hoogstraet,
Wolvecamp tentoonstelling
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Interpreteren van data
De stelling van Pythagoras
Klik op ‘start’ om te beginnen.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
Word kapitein van je project Doe ook mee !
AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Beeldbewerking.
?.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Ik kom uit de Central Zoo maar ben 3 dieren kwijt! Kan je me helpen? Klik op de dieren die hier niet horen! De andere leven hier in Central Park dus geef.
Beste klasgenootjes,vandaag doe ik mijn spreekbeurt over:
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
WERKEN MET DE KAART Dries Wijckmans. Probleemstelling ■Welke methodes kunnen we toepassen om snel en efficiënt informatie op te zoeken in de atlas.
Lettertypen installeren  Installeer eerst de World Servants- lettertypen, die kun je hier downloaden.hier  Hoe werkt dat? Zet de lettertypen in de map.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Notenschrift Hoe lees je noten? Hoe speel je noten op een piano of klokkenspel. Dit leren wij met het Formative Assessment programma. FAP.
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
GOUD is geld de rest krediet
VAN GOOGLE MAPS en ROUTEPLANNER naar GOOGLE EARTH
Goochelen met Google Zoeken
Vernieuwde webkaart Programma welkom en inleiding presentatie
Flash! PV PV DTO 14 juli 2008 Nog geen plannen voor de zomervakantie?
Transcript van de presentatie:

Homcom Stelt voor:

RolandRolandRolandRoland Street View

Verken de wereld op straatniveau In Oktober 2010 zal Street View in België online gaan, momenteel hebben we hem ingesteld aan de grens van België Nederland, op het moment dat Streetview België beschikbaar is zullen wij de laatste update(s) weergeven. Nederland en Zeeuws-Vlaanderen zijn reeds in dienst.

Google Street View is een dienst van Google Inc., die de internet-gebruiker de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van straten op straatniveau. De dienst is een aanvulling op Google Maps en Google Earth en werd gelanceerd op 25 mei Oorspronkelijk konden enkel de straten in honderden (voor)steden in Amerika bekeken worden, maar de dienst werd al snel uitgebreid naar Europa en Japan.. Op 2 juli 2008 werd de service beschikbaar in Frankrijk (om foto's te kunnen tonen van plaatsen en streken die de Tour de France aandoet) en Italië. Ook (pret)parken waaronder de Efteling de Apenheul, Attractiepark Slagharen, Dolfinarium, Walibi World, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Avonturenpark Hellendoorn en het Nederlands Openluchtmuseum De foto’s worden genomen door middel van de Street View Trike. Street View als de laatste zoomlaag op de kaart. Als u helemaal bent ingezoomd, staat u virtueel in de straat.

Zelfs per fiets

Verken delen van de wereld die u altijd al wilde bezoeken - bekijk beroemde attracties zoals de Big Ben, de Opera van Sydney, Times Square, de Eiffeltoren, het Colosseum en nog veel meer.Big Bende Opera van SydneyTimes Squarede Eiffeltorenhet Colosseum

Via Google Maps gaan we naar Street View Klik op Maps

Geef de naam in van het dorp of de stad die je wilt bezoeken en klik op Zoeken in Maps. Men kan ook een volledig adres ingeven bv:Philipsstraat 22 Philippine

Google zet een merkteken in het centrum van de plaats.

Zoom nu volledig in op de kaart en klik op het ventje (Pegman) boven de + en sleep hem naar de plaats die U wilt bekijken.

En dit is het resultaat

Via de pijlen in de straat kunnen we navigeren en door op de foto te klikken en te verdraaien, kunnen we in alle richtingen kijken ook boven en onder.

Rechtsonder op de foto staat een klein kaartje om de plaats weer te geven waar je staat. Let ook op dat ieder persoon of nummerplaat onherkenbaar is gemaakt.

Men kan het kaartje tot de helft van het scherm brengen, dit is dan iets eenvoudiger om het ventje te verplaatsen. Let ook eens op de verkeersborden, duidelijk leesbaar. Klik op het vergrotingsteken en de foto wordt schermvullend.

Zoals hier

Men kan ook het onderste kaartje vervangen door een satellietfoto. Daarop zie je de plaats waar je staat.

Hou er rekening mee dat het maar werkt tot aan de grens, je kan in België nog niet binnen.

Dus tot waar er een blauwe streep oplicht rond de straat.

Met de pijlen op de straat kan men vooruit of achteruit gaan. Met een vierkant of cirkel op de straat, daar kan men inzoomen.

Zijn er nog vragen? Dan nu een demo